![]() |
|
klima yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 01:22 |
klimayla alakası yok bence sorun kalorıfer motorunda ıcerıye ne sıcaklık ufluyor ne sogukluk kalorıferde calısmıyordur senın o yuzden ne gaza baktır bosuna nede klıma motoruna baktıracagın yerı arkadas soylemıs oraya baktır
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"cemesk" arkadaşımızın dediği çok mantıklı. Klimanın gazıyla ilgili bir problem varsa zaten kaputu açtığınızda sol tarafta yovarlak filtremsi silindir çeklinde birşey var o buz gibi soğuk olur. Eğer oda soğuksa sorun "cmesk" in dediği gibi fanın çalışmamasından kaynaklanıyordur. İyibir oto elektrikçide düşük bir maaliyetle düzeltilebilir kanısındayım...
|
|
![]() |
|
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
2-3 ay once benımde basıma geldı iyi bı elektrikciyle halledersın hız dugmesının ufak bı beynı var goguste torpıto gozunun arkasında orda ılk pım (startlamak ıcın) zamanla deforme oluyomus elektrıgı gecırmıyo onu yerınden cıkarıp 1. kademe gırısındeki pıme baglıyolar hıc bı sorun kalmıyo
|
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
hayır üfleme namına hiç bi şey yok..düğmeler çalışıyo.açam kapama yapıyo..göstergeleri çalışıyo.sadece üfleme yapmıyo..siğortası atsa klima ekranına o bilgiler gelirmi yoksa sadece klimamı çalışmaz..
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
gazı bitmiş olabilir
sigorta atmış olabilir |
|
![]() |
|
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Hocam normal uflemesı calısıyomu yoksa ac dugmesımı calısmıyoo anlamadım sıcak actıgında ufluyomu?
|
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
selam ..aracım 2003 xt 307.yaklaşık 1 hafta öncesine kadar çalışan klima birgün yolda giderken açtım kapattım bir daha açma düğmesine bastım tık yok.ekranda yazılar bilgiler var ama üfleme yok..aralarda bi kaça gün denedim olmadı çalışmadı.sadece bir kere çalıştı üfledi...sonra bir daha hiç üflemedi..ama çalıştığı zamanda çok iii eskisi gibi güçlüydü..yani gazın bittiğini sanmıyorum .ama bilemiyorum tabi..artık hiç çallışmıyor.sizce neden..
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |