![]() |
|
çok acil bakınız partner radyatör sorunu ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 Saat 09:00 |
arkadaslar daha öncede söylemiştim ben araacımla kaza yapmıstım radyatör kırılmıştı yenisi ile deiştirdim ancak hararet yapınca fanı 90 ı 2,3 milim geçince hemen açıyodu simdi 100 ü geçiyor anca açıyor acaba sorun nerededir harareti kolay yapmıyodu sanki belki bana öyle geliyor ama neden böyle oluyor acaba fanı neden geç açar harareti kolay inmiyor birde bu sorunlar neler olabilir acaba arkadaslar ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tahmınım ce musurde olabılır
|
|
![]() |
|
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
ama bu araçta o musurun yerini bulamadım radyatör girişlerinde yok acaba beyinden mi geliyor nerede dir ? 2004 model 2.0 hdi motor bilen varmı acaba
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2.0ı bilmiyorm ama 1.4lerde benm arabada fan iki kademeli çalışıyor biri 90nın biraz üstünde açıyor illk kademe ötekisi 100 civarında.Oksitlenmeden dolayı ilk kademeyi açmıyodu benm araba soketleri temizledik düzeldi şimdi.Aracında klima varsa baktın durum kötüye gidiyo klimayı aç biraz bekle kapat fanı en üst derecede çalıştırır o
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ara bizimde fan hiç kapanmıyordu sürekli fan çalışıyordu soket yerinden çıkmış fan kendini sürekli çalışmaya almış dedi usta soketi taktı fan durdu şimdide radyatör kenar girişinden kaçak var radyatörün degişmesi gerekiyormuş acaba ne kadar radyatör fiyatları bilen varmı.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |