![]() |
|
eksozt ucu seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 Saat 01:37 |
Arkadaşlar merhaba,
Aracımın resimleri yok, Uzun zaman önce bi ankara buluşmasında gören arkadaşlar var sadece. Bayram harçlığımla (öğrenci hali ![]() Benim düşündüğüm tarz insignia nın tipinden hafif oval ve içe daralan offsetli, kaba bişi olmasın sadece ufak bi değişiklik ve hoş bir görünüm. Şİmdiden bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler. |
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kendi aracıma bunu beğenip taktırmıştım.Hiçte kötü durmadı gibi geldi bana.Size fikir olması açısından göstereyim dedim.
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() rc lerinki gibi çift çıkış bi uç tercih edebilirsin |
|
![]() |
|
Bu işte aradığım gibi bir model nasıl temin ettiniz kesme biçme fln oldu mu? |
|
![]() |
|
@34sea45,
Geçen günkü rc olayından sonra soğudum :D rc nin hiç bişeyini almam heleki çift eksozt ucu pek istemiyorum. Mesajlar için teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
saniyede egzos cualrdan temin edebilirsiniz o ucu alacagınız uca göre işlem değişir
vidalı vede kaynaklı uclar var aldıgınız uca göre işlem belli olur eger eksoz agzı kurtarırsa 5 dakkada yaparlar tamponda o uc için boşluk yeterliyse ve eksoz agzı bu boşlugu kurtarıyorsa bi işlem gerekmez eger kurtarmazsa biraz işlem gerekecektir eksoz agzını aşagıya alma yada duruma göre tamponu kesme gibi |
|
![]() |
|
peki hocam marka kalite fln benimiçin önemli. 1-2 ay sonra boyası atan küflenen bişi olmasın bir kere almak istiyorum. Bunun için öneriniz nedir?
|
|
![]() |
|
steel markasına baka bilirsin kendi aracımda komple son susturucusu var ve paslanma gibi en ufak bişey yok + kaynak olarak değil tek parça kalıp sistemiyle yapılıyor
|
|
![]() |
|
ey hocam cumadan sonra biraz ilgileniyim konuyla sanayiye inecem
|
|
![]() |
|
şimdiden hayırlı olsun ozaman
|
|
![]() |
|
Aynısını buldum ve kaynattırdım yakında fotolar gelecek. |
|
![]() |
|
güle güle eskit :)
|
|
![]() |
|
Bende vıdalı buldum taktım 10 tl
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |