![]() |
|
206 cılar yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 Saat 00:05 |
merhaba arkadaşlar
arabanın içi gölgede bile çok sıcak oluyo
renk gri camlarda film falanda yok
başka arabalara biniyorum normal ısı
birde vites değişikliklerinde araçta bi sallanma oluyo
acaba kavramalarmı veya motor ve şanzuman takozumu yada başka bişeymi
bilenler bi yardımcı olsa iyi olur
teşekkürler sedat
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracım 206+ kışın arabanın klimasını kapattıktan sadece 45sn sonra üşümeye başlıyorum. 1dk içinde bütün camlar tamamen buğulanıyor. Isı yalıtımı biraz kötü . Yazında dediğin gibi aracım parkta gölgede bile çok sıcak oluyor. bütün camlara 1 numara film çektirdim ondan bir derece kurtldum :D Tavsiye ederim.
Baskı balata ile ilgili bir durum olabilir daha sakin vites değiştirmeyi deneyin. bakın bi aynısı devam ediyor mu? Ben biraz seri değiştirdiğim zaman bende de oluyor. |
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
![]() ![]() ![]() ![]() |
yorumlar için teşekkürler
1 numara en incesi oluyor dimi
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim taktırdığım yerde en incesi oydu. Daha açık tonları ziebartta vardı ama onlar 890tl dediler 6 cama ben 200tl ye yaptırdım. Yalnız 206+ ın ön camı çok sıkıntılı. 2 kere yaptı ikincide oldu. Alıştırması çok uzun ve zahmetli.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
ön cama film çektirmek yasak tüm çevirmederde + muayenede sıkıntı olacaktır
1 numara en ince evet vites geçişlerindeki vuruntuyu biraz daha detaylandırırsnız daha iyi yardımcı olmaya çalışırız |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
motor sallanıyo gibi oluyor 2de 3 atarken veya 4 de de oluyor gazı kestiğimdede sanki motor sallanıyo gibi
bana motor kulakları gibi geliyo ama emin deyilim sizce ne olabilir
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
mutelemen motor kulakcıgıdır aynı sarsıntı benim aracımdada vardı ve ustaya gösterdiğimde kopuk oldugunu gördük vede değiştim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
teşekkürler dostum
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |