![]() |
|
206 1.4 Feline |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 Saat 00:05 |
|
Arkadaşlar,
2004 Model Dizel 206 aracımı sattım ve geçenler de bir tane düşeş 1.4 Feline buldum, ama benzinli, sizce abartılı kullanmadıkça ortalama yakıt tüketimi nedir, mesela 20 lira ile ne kadar gider?
|
||
![]() |
||
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
50 km diye düşünüyorum
|
||
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hmm, dizele göre oldukça fazla, ben 20 lira mazot ile 120-130 km gittiğimi biliyorum,
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
20 tl ye 130 km uzun yolmu karma mı?
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
|
hem uzun hem şehir içi, hem de karma aslında, ankara' da olanlar bilir, kızılay>eskişehir yolu>konya yolu>gölbaşı gidiş geliş,
|
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
20 tl ye 60 70 gider motorda kaliteli ise
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ben kullaniyordum benzinli feline. simdi 20 liralik hesap olmaz. depoyu fullerim 45 lt yakit alir. sehir ici 100 kmde 8lt sehir disi 6.5lt yakar. klima acik yada kis kosullarin da 15 gti janti 195tabanlastik ile
|
||
![]() |
||
anilkaptan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilkaptan
|
20 liraya yaklaşık 100 km ile 110 km yol gider benzinli feline bende aynı feline var bakımları zamanında yapılmışsa gazada fazla basmazsan saatte 110 u geçmezsen tabi
|
||
benim feline'm
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
bende x line aldım 100 liralık benzin aldım ceyreğin biraz üzerindeydi 160 km gittim (120 uzun yol 40 ş.içi) çeyreğin biraz altına düştü bakalım ne kadar gidicek
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |