![]() |
|
jant seçimi yardımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 13:04 |
amasyada yaşıyorum yollar fena değil çokda iyide değil :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İmza kısmına nerede yaşadığını yazarsan ona göre yorum yaparız.
Yaşadığın bölgede yollar çok düzgünse, çukurlar yoksa, kasistler yoksa,,, 195 / 45 R 16 en güzel görüntüyü verir ama yollar bozuksa 195 / 50 R 15 tavsiye ederim. Benim aracıma bak mesela. http://img36.imageshack.us/img36/486/s6003495.jpg http://img594.imageshack.us/img594/7510/s6003496.jpg |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel bır goruntu ıstıyorsan 195/45/16 al bence lastık ve jantı.sadece 14 jantım olsun dıyorsan senın fıkrın senın zevkın..
|
|
![]() |
|
Orjinalini bozmayacaksın zaten jant büyüdükçe lastik yanağı küçülecek görüntü olarak çok fark ediyo bence 14 takıcksan hiç takma 206da ufak jant hoş durmuyor ama dediğim gibi bence
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
daha spor daha güzel ve daha yol tutuşlu olur aracın sırf lastik görüntüsünden kurtulur ondan 15 veya 16
|
|
![]() |
|
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
neden 14 değilde 15 :)
|
|
![]() |
|
bence büyük harf kullanma
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() biraz kabaca oldu ama en azından fikir sahibi olursun aracın eski jantları 206 cc jantıydı ve onun boyutunda yaptım |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
bence güzel jant gti jantm yerine başka jant olsa kesin alırdım
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
bir kaç kişi daha 15 al dedi ama orjinali bozmak istemiyorum lastikleride değiştirmem lazım 15 aldığım zaman onada durumum müsait değil şimdi kararsız kaldım anlıycanız
|
|
![]() |
|
Bence almışken 15 yada 16 al derim
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Lutfen yazilarimizi kucuk harflerle yazalim.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com Düzenleyen koliva - 01 Eylül 2011 Saat 22:44 |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
üstat form yöneticileride gerekli uyarıyı yapacaktır ilk önce kendinizi tanıtmanız gereklı daha sonra bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
CÜMLETEN S.A HAYIRLI BAYRAMLAR FORUMUNUZA YENİ ÜYE OLDUM 206 XT 2002 MODEL ARABA ALDIM BİRAZ ACEMİYİM :( BİR JANT BAKIYORUM FAKAT KARARSIZ KALDIM
ÜSTADLARDAN YARDIM BEKLİYORUM BU JANT DA KARAR KILDIM ACABA SİZİN ENGİN FİKİRLERİNİZ NE OLUR JANT 14 İNC LİNKİ AŞAĞIDA FİYATIDA 500 TL ELİNMİZDE VARSA 2 ELDE ALABİLİRİM
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 02 Eylül 2011 Saat 12:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |