![]() |
|
sizce fiyat nasıl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ykanar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2011 Saat 09:24 |
ÖNCELİKLE HERKEZE İYİ BAYRAMLAR BİRAZ GEÇ OLDU AMA SİTEYE YENİ GİREBİLDİM...BAYRAMDAN ÖNCE 2001 MODEL 2006 1.6 ARAÇIMA
-ARAÇIM TORSİYON DAĞITMIŞTI YOLDA GİDERKEN SAĞ ARKA TEKERLEK ZİKZAK YAPIYODU ARAÇ 3.VİTESTE LASTİK PATLAKMIŞ GİBİ GİDİYORDU ONU YAPTIRDIM(tamircim torsiyonun daha önce işlem gördüğünü ve yapılan işçiliğin güzel olmadığını söyledi) ONUN YANINDA ARKA AMORTİSÖRLERİDE DEĞİŞTİRDİM
PARÇALAR VE İŞÇİLİK DAHİL:650 TL PARA VERDİM SİZCE UYGUN BİR FİYATMI?
HERKEZE İYİ FORUMLAR
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 01 Eylül 2011 Saat 09:59 |
|
ŞİŞLİ İSTANBUL/206 XT 1.6
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaş zaten üyemiz koliva. Ama benimde anlamadığım olay herseferinde ilk mesajı sanıyorum.
![]() Mesaj sayısını kurcaladım artık yanılmaktan kurtuluruz. ![]() Düzenleyen ErhaN - 01 Eylül 2011 Saat 09:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |