|
306 Tavan Lambası Yanındaki Modül.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Griffe
1. Vites 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2011 Saat 03:58 |
|
Merhabalar...
Tavan lambası yanında mavi yada siyaha benzer bir modül bulunmaktadır.Geçenlerde tavan lambasını değiştrimek için söktüğümde paneli bu modülü de söktüm vede içerisinden led e benzer 5-6 tane parçanın oldugunu gördüm..acaba bu modül ne işe yaramakta..? |
||
dejavuer
1. Vites 06 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arbanın orjinal anahtarının alıcısı kapı açma kapama modülü olmasın
Düzenleyen dejavuer - 01 Eylül 2011 Saat 10:15 |
||
306 gti 6
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kımı aracla kumandanın alıcı orda olur ozellıkle renault larda buyuk ıhtıımal orgınal kumandanın alıcı dır
|
||
Griffe
1. Vites 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkürler arkdaşlar..böyle orjinal bişey olunca dedim acaba farklı bir işlevi mi var..aklıma kumanda sensörü olabileceği hiç gelmedi açıkçası.. :) :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
uzakdan kumanda ile kilitleme alıcısı beim araçda da var anahtar orayı görmeden açılıp kapanmıyor. |
||
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
307 lerde de aynı yerdemidir ecep?
|
||
307 1,4 hdı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Afedersınız aracınız kac model???
Grıffe dıye yazmanızdan aracın 98 model oldugunu dusundum. Bu ve daha yukarı modellerde merkezı kılıdın kızılotesı degılde frekanslı olması lazım dıye hatırlıyorum.
Ayrıca bu dedıgınız yerın resmını cekıp eklermısınız???
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abıcım 307 lerde vs uzaktan kumanda frekanslıdır. Tavanda oyle bır alıcı yoktur.
Alıcı torpıto ıcınde vs bıryerlerde gızlıdır. Alarm gıbıdır yanı. Uzaktan calısır...
Eskı araclar aynı televızyon kumandası gıbı kızılotesı kumanda ıle calısırdı. Yanı alıcı ve verıcının bırbırını gormesı gerekırdı.
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eski usül infrared kumanda modülü o benim araçdada var 3 mt öteden açmıyo vede orayı görmesi şart
|
||
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhabalar... evet aracım 98 model..birazdan ekleyim fotoğrafı.. |
||
Griffe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Düzenleyen koliva - 02 Eylül 2011 Saat 20:51 |
||
1998 Model 306 Griffe..
Üsküdar-İSTANBUL |
||
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
eyvallah üstat bilgilendim |
||
307 1,4 hdı
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |