![]() |
|
Benzin ışığı yandıktan sonra kaç km? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 21:26 |
Merhabalar,
106 Quiksilver aracım var ve benzin ışığı yandıktan sonra aşağı yukarı ne kadar yol gidebileceğimi merak ediyorum. Daha önce test etmiş arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20-30 km arası gider diye tahmin ediyorum, şayet 150 ile gitmiyorsan,
|
|
![]() |
|
Daha fazla gitmesi lazım. Bizim araçlarda genelde yol bilgisayarında 100km yazdığında ışık yanıyor. Yaklaşık 80km gidiyor. 106'da da yine 50km gider diye düşünüyorum. Zaten benzin ibresinden de az çok anlaşılıyor. Hatta 106'larda şamandıralı olduğu için daha da iyi anlaşılır. Tam dibe inince zorlamamak lazım.
![]() |
|
![]() |
|
Şamandıra olayı süper zaten bayır aşağı depom doluyor yukarı doğru boşalıyor :) 80-90 en fazla 110 120 gidiyorum öyle hız meraklısı değilim. İyi bari benzinciye kadar gidebilirim o zaman. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
30 KM gitmeli benm bildiğim her araç en az.Ama ışığı görmemekte fayda var depoda dibe yakıtın pisliği çöker ışık yandımı doğal olarak bunu çeker araç özellikle dizellerde yakıtı ne kadar temiz koyarsanız koyun bu çok önemlidir
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
60 km olarak biliyorum ama sürücünün sürüş karakterine göre değişir sanırım bu....
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
ben ışıktan sonra bi 80 gittiğimi iyi biliyorum bunun küsürüde var. araç Makyajlı 307 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
gaza basma açına ve gittiğin hıza göre değişir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
en az 30 km gitmesi lazım da bi devir kese kese gidersin birde sakin kullanırsın ona göre değişir
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
100 km nin üntünde gidiyor 1,6hdi.. çünkü son 7-8 lt mazot kaldığında yamba yakıyor araç. yinede üzerine gitmemekte fayda var
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
dün gece petrolde otobüsün yıkanması bekletken tekleyerek bir corolla geldi araba daha iki aylıkmış mazot aldı almasına ama araç hava yaptı ne yaptıysak çalıştıramadık havasını aldık olmadı onu yaptık olmadı bunu yaptık olmadı arkadaş ailesiyleydi bide gecenin 11inde çoluk çocuk kaldılar yollarda.Böyle risklere girmemek lazım bence kesinlikle
|
|
![]() |
|
swat_407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
bugün kırmızı yandı ne kadar doğru yol bilgisayarı (keşke doğru söylese :)) 85 km daha gider diyor. İnansak mı acaba?
|
|
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
bence sen o ışıgı yakmamaya çalış depodaki pisligi çekmemiş olursun
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
mümkün mertebe o ışıgı yakmamaya çalış eger depodaki pisligi biraz bile olsa çekersen araban pancar motor gibi sallanır ışık direk yandıktan sonrada 30 km dir ama km yi
aracın motor durumu yolcu sayısı yoldurumunun da etkilediğini düşünürsen 15 20 olarak değerlendirmek saha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |