![]() |
|
206 Tampon Kuşağı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
34fe143 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 20:39 |
|
Arkadaşlar 2004 model 206 hdi xt aracım var ve aracı alalı 4 gün oldu anlayıcağınız yeni pejocuyum :) Aracımın bel altında ufak tefek boya işleri vardı bende tanıdık boyacım olduğu için belaltı boyatmaya karar verdım. Aracım şeytan kırmızısı ve size danışmak istediğim konu tamponlarıdaki kuşak ve yan çıtaları boyatmayı düşünüyorum sizce nasıl durur orjinal halimi iyidir boyalı halimi ? Şimdiden Zaman ayırıp ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim ...
|
||
206 HDi XT İblis Kırmızısı ...
ŞAHİNOĞLU |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hazır araç boyanıyorken bence kesinlikle ön-arka tamponları + kapı kollarını + yan çıtaları da boyatmalısın. Araç çok daha hoş duruyor o şekilde.
Düzenleyen Berkay - 31 Ağustos 2011 Saat 20:51 |
||
![]() |
||
|
Bende Boyattırdım Kesinlikle Çok Fark Ediyor...
Önceki Hali ![]() Sonraki Hali... ![]() |
||
![]() |
||
caner kaya ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2011 Konum: 7 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner kaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim boyatda sonradan atıyo oo boyalar aracı bozma yada yapan yere soyle kalıtlı işçilik ve mazeme kullansın saygılar
|
||
![]() |
||
34fe143 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
Beyazlarda güzel duruyor fakat sahibinden de diğer ilanlara bakıyorum bazı kırmızılarda çok güzel duruyor bazılarda boya küpüne düşmüş gibi duruyor 2 gündür düşnüyorum ama bir türlü karar veremedim :S
|
||
ŞAHİNOĞLU |
||
![]() |
||
|
İşte böyle olacak..
![]() |
||
![]() |
||
|
kardeş aslında arka ve yanlarda kararlıyım ama benim ön tampon sis farlı fakat bu resimdeki tampon desire modellerinde var boyatınca çakması gibi duru diye tereddütlüyüm ...
|
||
ŞAHİNOĞLU |
||
![]() |
||
|
Öyle hiç orijinal durmaz. Arka ve yanlar gövde rengi, ön siyah..
Ya hepsini boyatın ya hiçbirini, benim şahsi fikrim.
![]() |
||
![]() |
||
|
tabi öyle komplesi boyanması zaten önde kara veremezsem diğer taraflarıda boyatamam yani pejoyu apaçiye çevirmem ;)
|
||
ŞAHİNOĞLU |
||
![]() |
||
|
Astar + Fırın Boya = Mükemmel Sonuç ;
Kesinlikle Tavsiye Ederim... Beklediğinden Güzel Olacak, |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar Sizlerinde yardımıyla boyatmaya karar verdim aracım muhtemel haftaya çarşamba boyadan çıkacak şu an zaten ustamda malum bayram tatili girdi araya sonucu bekleyip görelim :)
Bu arada bel altı boya fiyatları hakkında bilginiz varmı ?
|
||
ŞAHİNOĞLU |
||
![]() |
||
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben de bunu soracaktım. kaça boyatıyorsunuz? ben de ufak tefek vurukları yaptırıp etek altı boya düşünüyorum. hatta renk değişimi bile düşünüyorum. renk değişiminde ruhsatta falan ne gibi işlemler yapılır? bilgi verebilir misiniz? |
||
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
ARKADASLAR bu atma olayı tamamen boyacınızın ustalıgıyla alakalı!!!!!
plastik astar kullanmansa tabiki atar.. ama plastik astarı kullanırsa kesinlikle atmaz.. eger plastik astar kullanıp güzel bir freze yaptıktan sonra adam gibi boyayı tutturup ve aracın oanki haline uygun vernik atılırsa kesinlikle süper olur vişne curugu ki sonra aatarsa ya boyacı yalan söyluyor! yada o işi bilmiyordur..
diger husus bence komple boyat dostum.. ön arka tampon kusakları bagaj cıtası kapı bantları ve kollarını komple boyat araban cok guzel bir renk. beyaz olsa yapma derdim no frost buzdolabı gibi oluyor beyazlar :)))) Düzenleyen dinoco - 31 Ağustos 2011 Saat 23:46 |
||
![]() |
||
|
Aşk Olsun Dinocom Kırıldım Paramparça Oldum ... Resmen
![]() Bizim Araçta Beyaz ... Şimdi Bizimkide Uğur Derin Dondurucumu Oldu Yanii ![]() |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
yemin ederim tası saana attım bakalımnedicek diee
bişi dicem
asıl en guzel beyaz da oluo
hahahahah =))
|
||
![]() |
||
|
bak bide altını çize çize yazdım beyaaaaazllaarr :) cecoli sana gökhana ve kenana geldi :))
şaka biyana en guzel beyazda duruyor inan makara olsun die yazdım :) gökhan siler şimdi bunlarıı:))
Düzenleyen dinoco - 31 Ağustos 2011 Saat 23:48 |
||
![]() |
||
|
olsun beyazda yazın klima derdi olmaz yakıttan tasarruf sağlar
![]() |
||
ŞAHİNOĞLU |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |