![]() |
|
307 xt pre kendi kendine gaz veryr(%50çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Ömer1066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 17:51 |
|
Arkadaşlar 2002 model 307 XT premium 1.6 triptonik vites (140000 kmde) aldım yaklaşık 3 ay önce.Aracın aksamı çok hoşuma gitti bu yüzdende aldım. Aracın motoru ve şanzımanı baya bi tamirattan geçmiş. Öğrenci olduğum içinde yapılmış araba tercihim oldu. Sorun is şu : araç bazen kendi kendine gaz veriyor. ben frene basıyorum mesela hemde insan yoğunluğu var bi anda 3bin devir oluyor el frenine elimi koyarak geldim dün gece eve. Servise götürdüm katalizör hatası göründü 850 tl ye değiştirdim. Yakıtı çok fazla yakıyor . Ek olarakta zeynep taylan isimli üyeninde sorun olarak paylaştığı gibi gaz almaması. yeşil ışık yanıyor basıyorum gaza umursamıyor araba sonra bi anda patlama yapıyor . Ankarada ODTÜ de okuyorum ve 20 gün sonra bu arabayla Ankarada olacağım. Ordaki ustalara götüreceğim eğer ben çözerim diyen bi usta varsa bana özel mesaj atabilir forumda. Cidden can sıkıcı bir durum yakıtta çok tasarruflu dediler 11 litre yakıyor 100 km de. Araç hızlı giderken bi sorunum yok ama kalkışlar ve şehir içi giderken sorun yaratıyor sorunumla ilgilenirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen Ömer1066 - 13 Eylül 2011 Saat 21:14 |
||
Peugeot 307 1.6 XT Premium
Triptonik vites Koyu mavi 145000 km de. (5bin km kullandım) |
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
rolanti sensörü diye düşünüyorum aynısı 206 da başıma geldi neyseki kendim hallettim çıkarttırıp temilettir bence
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
Ömer1066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
teşekkürler bayramdan sonra tekrar servise götürcem balıkesire veya yine edremitte baktırcam. Ustaya bunuda söyleyim . Biz motor beyninden şüphe ediyoruz bide.
|
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşım bujileri ve kelebek boğaz ıtemizle hava filtre borusunun tam motora bağlandığı parça düzelir
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
|
Bujiler ve kelebek temizlendi . Polo da kelebek temizletmiştim araba titremeye devam ediyordu. 500 tl ye değiştirdim koç gibi oldu. acaba diyoruz bununda kelebeği değiştirsek mi . Tel deforme olmuş olabilir rolanti tutturamıyodur.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
caner kaya ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2011 Konum: 7 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner kaya
|
slm kardeşim bunda sensor yok kaz kelebegı konpile elektoronık yanı motorıuıze tekerlek ndıyo yuzde 90 sorun onda bıud e beyınlerı enıden guncelleştırmek gerekebılır saygılar
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benzin tüketimi triptonik 307'lerde öyle. Daha düşük değerler beklemeyin.
|
||
![]() |
||
caner kaya ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2011 Konum: 7 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner kaya
|
aynen bende yenı a skerden geldım 206 vardı dızel sattım 307 aldım otomotık 700 bn yakıyo şok oldum satmaya kar verdım |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
okadar yakamaz, şehir içi 10-11 litredir tüketimi. yani 43 ile 47 kuruş arası oluyor senin motorunda sıkıntı varmış demekki. keşke satmadan önce sıkıntıyı halletmeyi deneseydin belki satmana gerek kalmazdı.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar 307 leri gereksiz yere kötü zannetmeyin. Benim ve Metin kardeşim gibi 307 kullanan ve fazlasıyla memnun olanlar çok fazla. Sizlerin aldığınız araba malesefki önceki sahiplerinin ilgisizliği ve eşşek niyetine biniyorum tarzındaki düşüncesi yüzünden bakımsız kalmış ve şu anda sorun çıkartması gayet normal ve doğal. Ben aldım alalı daha aracımdan en ufak sıkıntım olmadı ve yaptığım her masrafıda kendi zevkim için yaptım. Gel gelelim temposuna. 307 leri küçümsemeyin bakımlı ve özen gösterilmiş bir 307 ile birgün bir kırmızı ışıkta kalkış kapışmasına girerseniz emin olun stoplarıda ne güzel dersiniz sadece.
Kısacası aracı suçlamadan önce aracınızı dinleyin ve sıkıntılarına çare olun. Sonrasında o sizi fazlasıyla memnun edecektir... |
||
![]() |
||
|
Metin bende anlamış değilim benim aracım bir garip. Bizim CeCoLi ve Ankara daki Osman ve Sercan da bu değerleri çok iyi biliyor. Yaptığım tek şey aracın bakımları konusunda işi biraz abartıyorum. Araçtan ses gelsin baktırmak yerine parçayı direk değiştiriyorum. Kullanıma gelincede devir saatinde herzaman 2000-3000 arasında kullanıyorum aracı. Kullanmaya çalışıyorum demek daha doğru olacaktır..
![]() Düzenleyen ErhaN - 01 Eylül 2011 Saat 12:28 |
||
![]() |
||
|
çok enteresan abi. bende aynı şekilde kullanıyorum. aynen cem abi bilir araç konusunda nekadar pinpirikli olduğumu (: neyse bazen yolda kaşınanları kaşıyacam diye biraz arttırıyorum sanırım neyse onun zevki ayrı :)
|
||
||
![]() |
||
|
Aynen bende Hava filtresi kiti taktım takalı kaşınanı kaşıyorum. Araç inanılmaz agresifleşiyor gaza bastığımda. Sanada tavsiye ederim taktırmanı. Ben Simota marka profesyonel bir kit taktım ve basmazsan aracın yakışı olumlu derecede etkileniyor. Ama eğer gaza basarsanda hem gazı yada benzini içiyor hemde araç ilk 3 vitesde uçuşa geçiyor... |
||
![]() |
||
swat_407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
|
Merhabalar, Yorumların hepsini okudum. Yazılalanlar ya bilinçsizce yazılıyor ya da gerçekten sorunlu araçlar. Benim araç şehiriçinde zaman zaman klimalı 100,00 tl benzin ile 250-260 km gidiyor. Bu da km de 400,00 tl yapıyor.(Zaman zaman biraz aşağıya da düşürüyorum.) Dün uzun yol olarak 250 km yol yaptım. İçinde 100,00 tl benzin vardı 90 km fazla geçmedim hırçın kullanmadım normal gezi amaçlı gittim geldim. Yol bilgisayarı eğer ekran doğru söylüyorsa 100 km.de 5,5-6,5 lt arasında gösterdi. Sonuç 100,00 benzin daha kırmızıya yaklaşmadı şu an 250 km oldu uzun yolda 70-80 km şehiriçinde daha en aşağı 50 km giderim. Eğer 300 km gidersem km de 0,33 tl yakmış olur. Biraz daha geçerse 300 km km .de 0,30 tl kadar düşer.
307 konfor, sürüş, model, tip, yakıt güzel araba. Gerçekten kullananlar gerçek yorumlar yapsın. Yanıltmayalım ziyaretçileri..
|
||
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
||
![]() |
||
|
İşte bu inanılmaz değerli bir yorum bence. Çok teşekkür ediyorum size... Bu arada imzanızdaki jant ölçüsünü şimdi gördüm. Aracın resmi varsa jantları gösterirseniz çok sevinirim. 307 de 17" jant merakımdır herzaman. Düzenleyen ErhaN - 01 Eylül 2011 Saat 12:41 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Aracinizin otomatik oldugunu yazmamissiniz ama oyle oldugunu dusunuyorum. Imza kisminizdaki bolume otomatik diye yazmaniz iyi olabilir. Degerler gayet iyi. Tebrikler. |
||
![]() |
||
swat_407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
|
|
||
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
||
![]() |
||
|
Sen yeterki resimi yükle yorumlar feda olsun sana...
![]() |
||
![]() |
||
|
bende otomatik olduğunu düşünmüyorum. zaten fabrika değeri 10.9 olan aracın şehir içinde bukadar düşmesi zor (: Düzenleyen metin - 01 Eylül 2011 Saat 12:57 |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |