![]() |
|
308 e-hdi hız testi 200 km/h |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 15:18 |
Araç bence çok mükemmel gerek esneklik gerek her yönüyle . Herkese tavsiye ederim
![]() |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
308 süper yaaa... eğer 307 yi satma ihtiyacı duyarsam yeni 308 lerden almak istiyorummm ama 307 ile aralarında fark göremediğim için beni caydıran o oluyor 307 ve 308 birebir aynı diyeceğim birtek kaporta farkı bariz iç aksamlar %70 aynı ama yinede HARİKA.. bir Peugeot'un varsa Mutlu olmamak için sebebin yok demektir :) Peugeot'un her modeli en eskisinden en yenisine kadar SÜPER SÜPER SÜPER tatminkar ediyor insanı. |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel bi video 308 ler zaten ayrı bi tasarım duruşu gerçekten hoşuma gidiyo
Ancak söylemeden geçemiycem dikkatimi çeken yakıt deposunun ışığı yanmakta ve dizel araç kullanılıyo eğer bu ışığı yakasıya kadar kullanmak alışkanlık haline gelirse güzelim 308 hdi motoru ülkemiz şartlarındaki akaryakıt kalite ve temizliği nedeniyle pek dayanmaz gibi geliyo benim görüşüm |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
308 lerde daha mazot pompasının yandığı pek görmedim,servisteki ustalarda bu şikayeti pek hatırlamıyor,önceki nesillerdeki bu şikayet sanırım dikkate alınmış ve gereği yapılmış,bende 406 da iki bir defa benzin pompasını yakmıştım :) ama 308 de pek o yönlü düşünmüyorum çünkü uzun yolda ışık yandıktan sonra 100 km ye yakın daha yol gittim,tabi ki 90 km yi aşmadan.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şikayetler dikkate alınıp çözüme kavuşturulduysa şüphesiz diğer pompa ve sistemlere göre daha dayanıklıdır ancak sizinde dediğiniz gibi ışık yandıktan sora 90 km'yi aşmadan gidilirse bu şartlar geçerlidir.
Videodaki araç ışık yanık halde Allah ne verdiyse basıyo o kadarda zorlamaya gerek yok 308'ler gerçekten güzel araç özellikle metalik siyahları fevkalede hoş duruyo |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
mazot suğutma sisteminin bu işte büyük payı olduğunu söylüyor ustalar,tabi bir arızayı en iyi başına gelen bilir :)
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
307 sw dan sonra 308 sw kullanan birisi olarak ikisi arasında pek bir fark yok diyemem...
çok çok farklı çok daha sessiz , çok daha seri , süspansiyonlar iyileştirlmiş , daha teknolojik , daha gösterişli ,daha geniş vb gibi birçok + sı olduğunu düşünüyorum şu ana kadar herhangi bir - sini göremedim.. |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |