![]() |
|
peugeot 206 arka cam ekran hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dante0668 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 13:45 |
herkese selamlar.. Bi konuda fikrinizi almak istedim peugeot 206 tek kapı modelin arka camların iç kısmına(kelebek tarzı açılan) fiber kalıp üstüne ekran uygulaması gördüm ekran dışardan görülcek şekilde fibere monte edilmiş cama dışardan bakıldığında fiber kalıp ve ortasında ekran gözükcek şekilde duruyor.Bu konuda tecrübesi olan veya daha önce bu uygulamayı yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.Fiberden bir kalıp orta kısmına ekran montajı yapılabilir belki ama o fiber kalıp camın iç kısmına nasıl tutturulabilr bu konuda çözüm önerisi verebilirseniz sewinirim.....
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fuarda bir 206 da görmüştüm güzel bir uygulama. yanlız trafikde kullanılmaması kanaatindeyim, özellikle hareketli görüntü olduğu için yolda seyir halinde olan başka bir aracın şöförü bir anlık dalarsa oraya bakarken ozaman ciddi kazalar olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dante0668 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o açıdan dediğin gibi birçok kazaya sebebiyet verebilir ama günlerdir sürekli düşünmeme rağmen çözüm bulamadım hepsi mümkün ama ekranlı fiber kalıbı camın içinden döşemeye nasıl monte etmiştir acaba ona çözüm bulamadım=)=)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |