![]() |
|
Gt ve F1 hız karşılaştırması... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 07:58 |
|
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
f1 in ne kadar hızlı olduğunu böyle anladık :D
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
![]() |
||
|
dudak uçuklatıyor hacıı
![]() |
||
![]() |
||
|
F1 pilotu olmayı çok isterdim. Bu adrenalin patlaması ve heyecan başka nerede yaşanırki bizler için.
![]() |
||
![]() |
||
|
F1 pılotlarından Mıcheal ve Ralf Schumaher kardesler surus konusuna kartıngte baslamıslar. Devamında kendılerını gelıstırmısler F1 pılotu olmuslar. Su anda Almanya da cok buyuk profesyonel bır kartıng pıstıne sahıpler... F1 dekı ıvmelenmeyı bende yasamak ısterdım gercekten... Daha otesı varsada yarıs ucagında vardır yanı![]() |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
f1 yasmak cok farklı bır duygu olsa gerek super bır adrenalın keske f1 aracı surebılsek
![]() |
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
|
O pisti çok iyi biliyorum Cem. Benim yeğen o pistte günün hız rekorunu kırmıştı. Gelip tanıştı pist yetkilileri bizimle ama Türkiye den geldiğimizi duyunca surat ifadeleri harikaydı. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |