![]() |
|
yol bilgisayarı varmıdır ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tugay307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1993 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 21:38 |
|
arkadaşlar bende 2004 model 307 1.4 hdi xr var kullanma kılavuzuna göre b ekran var bende kullanma kılavuza göre yol bilgisayarı var yani arac ne kadar daha gitcek falan öyle bilgiler var yazıyo kitapçıkta ama arabada bulamadım radyo saat tarih hava sıcaklıgı falan yazıyor birtek bilginiz varsa yazabilirmisiniz eger varsa bilgisayarı nerden bakabilirim o bilgilere.
|
||
![]() |
||
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
silecek kolunda eski arabalardaki korna yeri gibi bir düğme var ona bastıkça ekran değişecek
|
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bazı araçlarda ekran altyapısı oluyor fakat aktifleştirmek için silecek kolunu değiştirmek gerekiyor.
Öncelikle denemeniz gereken, silecek kolunun ucunda düğme var ise basarak ekrandaki bilgilerin değişip değişmediğini kontrol etmek. Herhangi bir değişme yoksa, yol bilgisayarını aktifleştirmek için kolu değiştirmeniz gerekecek.
|
||
![]() |
||
|
Not: benim araç da 2004 307 XR 1.4 hdi Düzenleyen mustafa_uslu - 29 Ağustos 2011 Saat 21:57 |
||
![]() |
||
|
İlginçtir, babamın aracı da 2005 307 1,4 HDi XR. Sıfır aldığımızda yol bilgisayarı aktif çalışıyordu.
|
||
![]() |
||
tugay307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1993 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar basıyorum ama olmuyor silecek kolunun ucunda dügme yok sadece bastıkca çıt çıt die ses çıkarıyor?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Karsilastirmaniz acisinsan soyluyorum, silecek kolunun ucundaki dugme sinyal kolunun ucundaki dugmeye benzer. Sanirim sizdekinde dugme yok sadece kapak kismi var. Forumda bu kismin nasil modifiye edilip buton haline donusturulebilecegi bir aralar konusulmustu. |
||
![]() |
||
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm
abi 206 için var ama 307 ye lurmu bilmem bak istersen. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
206 ile 307 nin sinyal kolunun aynı olması lazım yani ikisininde birbirine uyduğunu biliyorum.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Düğme olmayıpta basınca ses gelmesi ilginç bir durum. Ekranın ve silecek kolunun fotograflarını koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bazılarında komple sinyal kolu değilde sadece kolun ucu değişiyor o şekildede olabilir. forumda ayrıntılı bilgi mevcut.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
donanımhaber de bir arkadaş videosunu gönderdi. 307lerin bazı modellerinde dediğiniz gibi o uç kısım deiğişiyor. Ben 206+ için o kısmı söktüm ama bizde o şekilde değildi. Şerit vardı ve çıkarılmıyordu. Diğer pimli kısmı hiç açmadım. Uç kapağı çıkarıp düğme olayını aktif ettim. 307lerde bakmadan bişi söylemek yanlış olur. Dikkatli bir şekilde uçtaki küçük kapağın çıkarılıp ince birşeyin yardımı ile düğme denemesi yapılabilir. Diğer taraftan ucun değişmesi gerekiyorsa arkadaşın bilen biri ile irtibata geçmesi daha iyi olur. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
arkadşkar kol bu işte
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |