Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dün Çevirmede Polisle Olan Dialog
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dün Çevirmede Polisle Olan Dialog

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HAR_teo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HAR_teo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dün Çevirmede Polisle Olan Dialog
    Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 14:20
2 gün önce benimde şöle birşey geldi başıma. ters yönden gelen polis aracını gördüm ve kafa kafaya geldik bana sellektör yaptı? bende durmadım tabi bende sellektör yaptım ve bi baktım ki polis aracının içindeki polisler zaten "çocuk" böylelerine yetki verilirse zaten olacağı budur maalesef!
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
Yukarı Dön
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 13:05
savcılık onayı olmadan gizli kayıt kanıt teşkil etmez.tanık lazım olur. bundan dolayı açığa alma gibi bir işlem gerçekleşmez bence.ancak bu dediğiniz işlem bence etkili olur.sonuçta amirinin memuruna bakışı değişir.memurun da gözü korkar senden sonra böyle bir şeye teşebbüs etmez sanırım.
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
Yukarı Dön
SAVAŞ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Mart - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SAVAŞ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 10:06
belki etik değil bu söyleyeceğim ama bu tür durumlara düştüğünüzde ispatınız için çok basit bir yöntem. internette çok uygun fiyatlara anahtarlık şeklinde gizli kameralar satılıyor. böyle şahsiyetsiz bir devlet memuruyla karşılaştığınızda hemen kayıt altına alın. sonrasında dijital ortama aktarıp gidin size ağalık taslayan polis ekibinin bağlı olduğu emniyet müdürlüğüne. durumunuzu anlatın, haa baktınız arkadaşlar pek yanaşmıyorlar, görüntüyü aktardığınız cd yi verin müdürün eline. ve üşenmeyin hemen savcılığa da başvuruda bulunun, kayıtlarınızı teslim edin, şikayette bulunun. biraz uğraştırır ama emin olun bu türden mesleğine ve üniformasına yakışmayan adamları o saatten sonra anında açığa alırlar. TCK na göre, görevi kötüye kullanma suçunu işleyen kamu görevlileri soruşturma tamamlanıncaya kadar, idare tarafından ışık hızıyla açığa alınmaktadır. bunu yapmazsanız siz yada bir yakınınız ezilmeye ve hakaret edilmeye devam edersiniz. 
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 07:40
vallaha olan oldu cezayı erken yatırdıgından indirimli olarak yatırdı aracıda çıkarttık ama ilginçtirki lüks araçlarda eksoz varken sıkıntı olmuyo ama arac biraz basit oldugu zaman aslan kesiliyolar bende buna ayar oluyorumherkeze aynı davransalarsorun yok gelsin kessin cezamı ama lüks araca sen geç deyipde beni çeviriyosa o zaman adamın kanına dokunuyo bu iş
Yukarı Dön
MMİMARR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MMİMARR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 00:16
2001 yılında peugeot 106 gti'ı remus eksoz ile 2 yıl herhangi bir problem olmadan kullandım,2003'te corsa 1.2 njoy araçta yine remus eksozla bir defa çevirmeye denk geldim ve memur tam cezayı yazarken birden vazgeçti ve tamam gidebilirsin dedi,2008 bayram arifesinde Bursa'ya bir arkadaşımı ziyarete gittiğimde remus eksoz yüzünden araç bağlandı E-5'in ortasında gece ikibuçuk sularında kalakaldım,2009'da Mercedes E200 ile iş çıkışı çevirmeye denk geldim ve kapıma kadar açıldı araçtan tam ayağımı indirecekken 'iyi akşamlar beyfendi ne iş yapıyorsunuz?' denildiğinde kamuda mimar olarak çalıştığımı söyledim ve kusura bakmayın beyfendi iyi akşamlar denilip kapı tekrar geri kapandı arabadan bile inmedim ve yıl 2011 26 Ağustosta 206RC araç aldım inanırmısınız bilmem ama henüz eksoz yüzünden merkeze gidip bir cafede arabamı seyrederken kahve bile içemedim gerçekten çok üzücü bir durum cuma günü mecburen taş gibi DC Sports eksozu söktürüp orjinal eksozu taktıracağım gerçekten çok yazık..
PEUGEOT 206RC,W210 MERCEDES E200,W208 MERCEDES CLK200 KOMPRESSOR
Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 00:00
haklısın erhan arkadaşlar çabuk teslim olmuş süründürmek vardı o şerefsizleri.
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 23:54
Geçmiş olsun arkadaşına bu üzücü durumdan ötürü.

Bu yapılan çok ilginç polis davranışlarından biri daha. Eğerki bağlayın aracı dediğinde polis memurlarına ciddi anlamda diş gösterseydiniz bağlama işlemini yapamazdı ve asayiş ekibini çağırmak zorunda kalırlardı. Gelen asayiş ekibinden durumla ilgili tutanak tutmasını isteseydiniz 250 TL lik ceza da geri 70 TL ye kadar düşerdi. Çünkü bu olayın savcının masasına gitmesi o cezayı yazan ve bağlayın aracı diyen polis memurunun işine gelmezdi. Kısacası yemezdi yada 3.5 atardı. Çünkü savcının önüne giden olayda polis memuru suçlu bulunursa yiyeceği en ufak ceza sicil cezası olurduki bu o arkadaşın kabuslarına konu olman için yeterli bir sebep....
Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 23:41
haram olsun o para başka diycek bişey yok.
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
badcombatant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 14:32
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

şimdi bir şey diyeceğim.. lütfen kimse bana kızmasın ... özellikle önce belitreyim hepsi için değil bu lafım.. ...çoğu sivil hayatta başarız olan birilerine laf geçiremeyen egosu olan bir takım insanlar ezber yapıp kitap okuyarak sınavları kazanıyor... sonrada canı sıkıldıkça egosunu tatmin ederler.. .. lanet olsun ya...gelde çileden çıkma...adamı dinden imandan çıkartırlar.

Sonuna kadar haklısın taksim meydanında suçlu yada suçsuz olur fark etmez ama hiç kimse kimseyi aşağılama yada küfür etme hakkına sahip değildir orda bekleme yapan ticari taksi şöförlerine etmedği hakaret küfür kalmıyo adamlar ekmek derdine bişey demiyolar taksicileri sever sevmez ama bi polis sözdedüzeni sağlamakla görevli biri bunu yaparsa halk birbirini vursa yeridir kimse kusura bakmasın ve insanlar böyle polisler yüzünden polislerden nefret ediyolar ben şahsen YUNUSLADAN ve trafik polislerinden nefret ediyorum %90'ı art niyetli ve aşağlık kompleksine sahip hiç bi işe yaramaz ellerinden bi iş gelmez ma ülkemiz şartlarında kamu görevlisi olmak için bi sınav yettiği için sınavı kazanıp bizim başımıza düzeni bekçileri yapılmışlar iyiki ALLA ONLARI BENİM ELİME DÜŞÜRMÜYO tek diyceğim bu
Arkadaşada geçmiş olsun verdiği o parada başının gözünün sadakası olsun Allah kaza bela veripte öyle paralar harcatmasın boşver
2004 1.4 hdi 307 xr
Yukarı Dön
extremex16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı extremex16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 14:14
Biraz yemlemen gerekiyo onlar onlardan anlar kendileri haram yemeye bayılırlar
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 13:14
vallaha arkadaşlar yapacak bişey yok arac sahibinede anlattım ama nato kafa nato mermer

gitti cezayı yatırdı aracınıda aldı bıraktı yakasını
Yukarı Dön
Emperor905 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Eylül - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emperor905 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 12:50
Öncelikle yasalara saygı duyulması gerektiğine inanan birisiyim ancak biz bu saygıyı duyarken polisin de arkadaşın anlattığı olaydaki gibi tavır almaması ve görevini kötüye kullanmaması bence önemlidir.
Hatalıysak suçluysak cezamızı kesebilirler ama kimseye kırıcı veya küçük düşürücü veya kabaca tavırlar sergilemeye gerek yok diye düşünüyorum.Polisin öyle yapması insanları polislerden soğutup suça teşvik oranını arttırmaktadır.
Kota olayına gelince çok saçma birşey olduğunu düşünüyorum ne demekmiş kota yani polis atıyorum o gün 10bin liralık kotayı doldurmak zorunda diye suçlu suçsuz herkese cezamı yazacak öyle bir saçmalık olamaz,uygulanmamalı.
Şayet haksız yere yapılan bir şey söz konusuysa veya hakettiğinizden fazla ceza kesildiyse(uydurma şeylerden) gidip mahkemede hakkınızı arayabilirsiniz.Aramalıyız her zaman hatta..
(geçmiş olsun)

Yukarı Dön
AydinBeyol Açılır Kutu Gör
P.T. TEAM
P.T. TEAM
Simge
GALERİ SORUMLUSU

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AydinBeyol Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 23:47
arkadaş bu ülkede hangi kusurun kaç para cezası olduğu belli değilmi. bu iş polislerin keyfine mi bırakılmış. nasıl sana 250 tl ceza yazıp arabayı bağlar. bence git itiraz et. dava aç hakkını ara.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 23:27
Cam filmi için kesin bi hüküm yok bu konuda sonuna kadar savaşabilirsiniz ama tek sorununuz o olması şartı ile.

Kota olayı doğru. Bu daha çok şehirlar arası yollarda oluyo ve radarlar yapıyor. adam hız sınırı artık 100 oldu diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin %10da payı var 110. sen radardan 111 le geçsen adamlar ceza yazıyor neden gün içerisinde belirtilen sayıda ceza kesmek zorunda. Arkadaşların dediği gibi böyle bir durumla karşılaşmış olabilrisiniz.

Bunun yanı sıra (bir kaç kez şahit oldum) yukarıdan gelen emirle araçlarda çevrilebiliyor. Bir gün kızılayda mcdonaldsın önünde bekliyorum. orda 7-24 polis olur ve hep aynı polistir. Taksicileri kovalar. yanıma doğru geldi. (ben babamı bekliyorum iş çıkışı beni alacak) Taksiciyi uyaracakken telsizden anons geçti bu adamın numarsına gelen ibare şu şekilde nmarasını hatrlamıyorum "xxxxx  bordo pejo filmli" adam o trafikte üşenmeden yolun ortasına geçti ve bordo bir 206yı çevirdi. araçta ön cam dahil 2 numara film vardı adam nasıl yalvarıyordu. Yanında kız vardı ona da rezil oldu. o arada babam geldi arabaya bindim gittim ben. Adama acıdım.

Ben zannetmiyorumki dünyanın hiç bir yerinde düzgün bir kamu güvenliği sistemi yok. Ülkemizi de biliyoruz bunu kimse inkar edemez. 100 poisten 50si işini hakkı ve layıkı ile yapıyorsa geriye kalan 50si düzenbaz.

Ben aman karşı çıkma aman devletle polemiğe girme olaylarına tamamen karşıyım. Bu konuda babamlada çok tartışıyorum. Ama hakkınızı karşnızdaki her kim olursa olsun arayın. Tabi bu şiddet ve aşırılıkla olmamalı. Kanunları inceleyin haklarınızı bilin. Bir ülkede bir polis memuru öle elini kolunu sallayarak kanunda geçmeyen sebeplerden arabayı o şekilde bağlayamaz. Bu hem birey için zararlı hemde ülke nin güvenlik imajını zedeler. Öyle durumlarda mümkünse daha yetkiliinsanları çağırın. asker-avukat-savcı-hakim. polisler her zaman bu 4lüden tırsar. Bunlar benim yegane düşüncelerim. Bu yazıyı okuyan polis arkadaşlar varsa gocunmasınlar. Benim lafım hak edenlere.
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 23:26
umraniye@iem.gov.tr
mail olarak şikayet edebilirsin. olayı aynen anlat. polisin tavrını konuşmalar diolog bende şikayet etmiştim ilçe emniyete görüşmeye çağırdı ilçe emniyet müdürü ile konuşmuştum geçen ay.
ayrıca bölge idare mahkemesine dava açtığınızda kazanma şansımızda varmış
yada cezayı yediğiniz ilçe hangisiyse onu bulun ümraniye yazıyor konumda bende onu buldum :)) ben şikayet ettim yine olsa yine ederim. :)

Düzenleyen Erbin - 29 Ağustos 2011 Saat 23:33
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 23:05
Orjinalini yazan: husames27 husames27 Yazdı:

Arkadaşlar kota doldurma olayı nedir ?
Polise yukarıdan emir geliyor, bugün şu kadar ceza kesin diye. Polis de bu sayıya ulaşmak için dayamış cezaları arkadaşa.

Geçmiş olsun..
Yukarı Dön
altantezcan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Mayıs - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı altantezcan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 22:18
cam filmi yasağı hardblack denilen simsiyah olmayanlara kalktı diye biliyorum
çünkü muayeneden benim aracım geçti arkadaşın simsiyah olduğundan dolayı kalmıştı yanlış mı biliyorum ki bi kaç kere polisede denk geldim eskişehirde hiç bişey demediler
bence hakikaten kota doldurmaya çalışmışlar
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003

! Kara Kedi !
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 21:07
Arkadaşlar kota doldurma olayı nedir ?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 20:03

koliva  ... tamam cam filmi yasak olabilir. sıkıntı  yok .. bu gün benide durdursunlar kardeşim cam filmin var ceza kesiyoruz desinler. tamam kesin derim keserler konu kapanır.. ama böyle dalga geçerek insanı ezmeleri beni delirtiyor üstadım... ben bundan yana çok sitrese giriyorum ..
Thumbs Up
Yukarı Dön
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 17:21

şimdi bir şey diyeceğim.. lütfen kimse bana kızmasın ... özellikle önce belitreyim hepsi için değil bu lafım.. ...çoğu sivil hayatta başarız olan birilerine laf geçiremeyen egosu olan bir takım insanlar ezber yapıp kitap okuyarak sınavları kazanıyor... sonrada canı sıkıldıkça egosunu tatmin ederler.. .. lanet olsun ya...gelde çileden çıkma...adamı dinden imandan çıkartırlar.

+1
hatta biraz abatıyım.cemaat vasıtasıyla sorular çalınıp servis edilerek polis olan birçok memur var.daha önce de yine böyle bir başlıkta  belirtmiştim.hiçbirşey olamıyorsan öğretmen ol derlerdi(o dönemde mezuniyeti ne olursa olsun tüm herkes öğretmen yapılmıştı), şimdi hiçbirşey olamıyorsan polis ol deniliyor.bir mesleği mecburiyetten iş bulamadığı için yapan insan o işi hakkıyla yapmaz.işsiz iken(işe yaramaz bir bölümden üniden mezun olup  işsiz işsiz gezerken ya da liseden hiçbir vasfı olmadan mezun olup) bir anda maaşa bağlanan ne oldum budalası sonradan görme insanları kopya çektirerek yeterliliğe de bakmadan bu cemiyetin içine alınırsa durumun böyle olacağı bellidir.o yazımda da belirtmiştim hakkıyla giren namusuyla ve diğer insanların onuruyla oynamadan sadece işini yapan memurlarımıza saygımız sonsuzdur.
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 125 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 148 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2303 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6731 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 136 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 127 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 129 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 727 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 169 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 167 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 870 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 342 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 546 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 413 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107860 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1654 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3429 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10406 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9355 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1167 0 Pyrs
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English