![]() |
|
kaza yaptım (annem için dualarınızı bekliyorum) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | |
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 Saat 16:46 |
rkadaşlar yaklaşık 4 ay önce aranıza katılmıştım, ancak vedam erken oldu.. 21 ağustos sabahı soma'dan antalyaya gitmek üzere annemle beraber yola çıkmıştık, salihli de aracı mıcıra kaptırdım ve takla attık, sonradan öğrendimki o peşine takıldığım denizli plakalı kamyonların ve diğer araçların gittiği yol trafiğe kapalı alanmış ve yol çalışmasından dolayı yolun bir kısmı mıcırlıymış ve kötü son.. neyse ki çok daha kötü şeyler olmadan atlattık, (Sonradan jandarma ve çekici aynı yerde her hafta bi kaç kaza olduğunu söylediler)Bilenler bu yolu 5 km kar etmek için kullanıyorlarmış. benim burnum bile kanamadı, fakat annemin kafasında bir dikiş var ve en önemlisi boynun bi kırık var, allahıma şükürler olsun kırık omur iliğe zarar wermemiş (doktor milyonda bir olur dedi), şu an celal bayar üniversitesinde vücuduna takılı özel bir boyunluk ile tedavisi sürüyor, sizden tek bir isteğim var: tedavi süresince annem için dualarınızı eksik etmemeniz.. aracın ise kaskosu yoktu, resimde gördüğünüz haliyle ancak 3500 liraya satabildik, onunda 500 lirasını çekici aldı.. Annem sağlığına kavuşsun araba para pul hiçbirsey gözümde değil.. Düzenleyen murat206 - 24 Ekim 2011 Saat 12:44 |
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük geçmiş olsun. allah korumuş.. allah beterinden saklasın kimseye kaza bela vermesin inş. resimlerde bile görünce insanın tüyleri ürperiyor.
tekrar geçmiş olsun..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Birader çok büyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış , Allah yardımlarını eksik etmesin inşallah en kısa zamanda Anneniz iyileşir.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam görünce içim yandı çok üzüldüm verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş annenize de Allah acil şifalar versin....
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Allah bu mübarek ayda annenize acil şifalar versin. Çok büyük geçmiş olsun
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Çok büyük geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Allah beterinden korusun. Annenize acil şifalar dilerim.
|
|
![]() |
|
Kardeşim; Büyük Geçmiş Olsun... En Büyük Avantajın Kimsenin Ciddi Bir Sağlık Probleminin Olmaması ... Dilerim Allahtan Annende En Kısa Zamanda Sağlığına Kavuşur...
|
|
![]() |
|
samett53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: İst - Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin
|
|
2001 PEUGEOT 206 xs RC stile ( SİYAH )
_TR 34 ZF 3733_ -0542 553 02 53- O rh (+) |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
ALLAH acil şifa versin
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Allah yardımcınız olsun Allah acil şifa versin çok kötü bir durum
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Birader çok büyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış , Allah
yardımlarını eksik etmesin inşallah en kısa zamanda Anneniz iyileşir.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
kardesim manisadayım numaram 5356668686 505 649596 eger cbü tıptaysan yanı basımdasın beni bul mutlaka!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .
|
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin annene..
|
|
![]() |
|
Bu zor döneminizde Yüce Allah ım sizlerin yanında olsun.
Dularımız sizinle, inşaallah annenizde eski sağlıklı günlerine kavuşur... |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
gecmis olsun kardesim allah annenede acil sifalar verir insallah
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
exssen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Seninle hiç tanışmadık ama inan çok üzüldüm. Geç kalmış bir mesaj belki ama çok çok geçmiş olsun. Annene de Allah şifa versin. Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa buradan yazarsın..
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
allahtan acil şifalar dilyiorum kardeşimde bişeyi çok merak ettim. araçta kasko yokmuydu kosko karşılamadımı aracı ?
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
allah korumuş kardesım ya nasıl cıktınız o araçtan büyük geçmiş olsun valla arabayı görünce tüylerim ürperdi
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
hocam allah annene acil sifalar versin verilmis sadakaniz varmis. o aracin durumunu gorunce cok uzuldum. allah yardimciniz olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |