![]() |
|
106 Quiksilver Orjinal Lastik Boyutu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 21:12 |
|
Normalde araçların sol kapıda lastik boyutları yazar ama benimki sökülmüş sanırım. Aracımda kalın lastik var ki bence yol tutuş dışında performansı olumsuz etkiliyor. (Yakıt tüketimi,sürtünme kat sayısı vb.) 4 tane yeni lastik alacağım ve orjinal boyutunda olsun istiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
165/65/14
![]() Ama bu ebatta bulmak çok zor. O yüzden genelde 106 Quiklere 175/65/14 takıyorlar, o da ön lastiklerin sürtme yapmasına neden oluyor.
|
||
![]() |
||
|
Şimdi ki lastiklerim 175'ten kalın sanıyorum. Bunlar sürtmediğine göre sorun olmaz umarım. teşekkürler.
|
||
![]() |
||
|
ona orjinal 106 gti jant + lastik atcaksın
|
||
![]() |
||
|
gti jant var zaten :) bunu kastediyorsunuz değil mi? (http://www.google.com.tr/imgres?q=pug+106+gti+jant&hl=tr&sa=X&tbm=isch&prmd=ivnsfd&tbnid=HR5_f4bzbDiJqM:&imgrefurl=http://forum.donanimhaber.com/m_14808621/mpage_2/tm.htm&docid=bA6UGG7LVk3BkM&w=1024&h=768&ei=IURZTuG6IYrtsgbzs_SqCw&zoom=1&iact=hc&vpx=172&vpy=285&dur=1803&hovh=194&hovw=259&tx=103&ty=112&page=1&tbnh=166&tbnw=235&start=0&ndsp=9&ved=1t:429,r:3,s:0&biw=1024&bih=667)
|
||
![]() |
||
|
GTI jant varsa 185/55/14'tür.
|
||
![]() |
||
|
Quiksilver'ların fabrika çıkışında kullanılmıyor muydu o jantlar acaba :S ben quiksilverların üst donanımlarında da o jantın olduğunu sanıyordum.
|
||
![]() |
||
|
Quiksilverlar standart sac jant ve jant kapaklarıyla çıktı fabrikadan.
|
||
![]() |
||
|
evet bazı pug severlerde onu çakma gti yaptı
![]() |
||
![]() |
||
|
Aynen öyle. Zaten tip aynı, tek jant farkı var. ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |