![]() |
|
BURSA oto yıkama, cila vs. uygun yerler ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 12:36 |
Bursada iç-dış araç yıkamak için uygun biryer arıyorum. Özellikle yıldırımın oralarda otosansitte felan bildiginiz yer varsa belirtirseniz sevinirim. Ayrıca
Pasta cila,
Direksiyon deri veya ahşap kaplama.
Bildiğiniz yerleri yazarsanız sevinirim.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmudur bilgi |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
voulis autowax würth filan yok mu orda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
hiç bilmiyorum soruyorum bilen varsa
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
allah allaaah
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Eğer sadece iç dış yıkatma istiyorsan ( detaylı temizliği kastetmiyorsan ) Gökdere meydanından şehreküstü meydanına giden yol üzerinde Bursaspor oto yıkama var. Çok iyi, efendi adamlar, işlerini de çok iyi yapıyorlar. Fiyatıda 10 TL.. mahalle aralarındaki yıkamacılar bile 15 ten aşağı yapmıyor bu işi. Detaylı temizlik için ataevler metro durağının 100mt kadar yukarısında Auto King var. Yanlış hatırlamıyorsam 350 TL diyorlar fiyata ama yaptıranlar gayet memnun. Bir arkadaşım Renault servisinde detaylı temizlik yaptırdı. Cila yapıldı, açıkçası ben pek beğenmedim. orda da fiyat 350 TL. Birde Yalova yolu üzerinde 3M autowax diye bi yer var. Fiyatlarını tam bilmiyorum ama baya bi kazıkmış diye duydum.
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
biz kendimiz yıkama üzerine biyer açıcaktık herşeyi tamamladık makinaları aldık büyük bi alan üzerine yapıcaktık malesefki açamadık ruhsat alamadık yıkama yaglama için tabi ruhsat alamayınca elektrik su da vermiyorlar hedefimizde araç üzerine her şey vardı ama malesefki hedefimize ulaşamadık kaldı öylece 25.000 tl yakın bi zararımız oldu hala kapıları kapalı beklemedeyiz öylece.Ama aracını çok seviyor ve güzel bi iç dış bakım yaptırmak istiyorsan ziebart var mudanya yolu üzerinde sana biraz uzak ama çok memnun kalırsın diyebilirim.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
detaylı temizlik lazım ama şuan o parayı verecek durumda değilim. Normal iç dış için sordum. Bursaspor oto yıkamaya gidebilirim o halde. Otosansite gittim 15 aldılar diyarlar oto yıkama diye bi yer. Bagaj içinede dokunmamışlar hiç. Bilgiler için teşekkürler.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
oto yıkamaların %80 bagajı açmaz bile sadece dış birde içini kabataslak alırlar o kadar senin gördügün yerleri ben hiç bi oto yıkamanın adam gibi iç temizlik yaptıgını görmedim bu zamana kadar sadece ziebart v.b böyle firmalarda tam olarak temizlik yapılıyor ama fiyatlarıda malum çok yüksek geliyo bize en iyisi kendin yapıcan temizligini bir hafta sonunu ayırıcan en kral temizligi yaparsın aracına yoksa oto yıkamalarda adam başından sagıyo resmen.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |