![]() |
|
peugeot yedek parça programı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 11:16 |
arkadaşlar sitede bir arkadaş peugeot yedek parça programının linkini vermişti.peugeot sitesinden bir linkti heralde..parça kodunu girip yada parça çizimlerini görüp seçebiliyoduk..o linki bulamadım.görebilen veya hatırlayan varsa yazarsa sevinirim. |
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
koliva link açmıyor?
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
açsan bile sana bi şifre lazım kafana göre açamassın diye biliyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yok şifre gerektirmiyordu.
|
|
|
|
![]() |
|
olurmu canım oraya her kafası esen giremez ki şuan girilmiyorda
|
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen by_ersin - 27 Ağustos 2011 Saat 11:36 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu servicebox'un online versiyonudur. Sifre gerektirir ama uye olabilirsiniz.
Bunun birde DVD'lerle gelen ve adi Sedre Backup denilen ama aktivasyon gerektiren offline versiyonu da vardir. Yalniz kendisinin dosya boyutu biraz fazladir. |
|
![]() |
|
şuan girdim.mail adresinizi girince size şifre geliyor.onunla giirş yapıyorsunuz.aracın 3 boyutlu çizimi geliyor.ordan araçtaki bütün parçalara bakıyorsunuz.
|
|
|
|
![]() |
|
dilide türkçe yapabiliyosunuz.
|
|
|
|
![]() |
|
hemen giriyom eywallah gözüm
![]() |
|
![]() |
|
abi hangi üyeden olcaz burda prof. filan var filo var
![]() |
|
![]() |
|
abi çok zevkli bu yaa ücret filanda yok heralde
|
|
![]() |
|
ben geçen hafta kaza yaptım..aracım şuan ankara göralda..değişecek olan parçaların listesini istedim.listede kodlarıyla beraber yazıyor tüm parçalar..bende bu siteden buldum hepsini..sağ üste yedek parça ara varya.gerçekten güzel bişey:)
|
|
|
|
![]() |
|
abi triger kayışı neyde yer alıyor eksantrikte mi
|
|
![]() |
|
Var var. Araştırdıkça görürsün.
|
|
![]() |
|
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süper bi siteymiş bu yaa günlerce arayıpta bulamadığım aks flanşını 2 dk da buldum paylaşım için teşekkürler gerçekten çok yararlı olacak bu sayfa herkes için
![]() |
|
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
|
![]() |
|
triger mekanik aksamda hangisinde yer alıyor??
hehe babam bu programı görünce allah bilir bilgisayarla araba arasında uzaktan bağlantı kurdum sanacak
![]() |
|
![]() |
|
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eksantrikte olması lazım
|
|
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |