![]() |
|
206 van koltuk ve cam sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bugsbuni ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 01:40 |
herkeze merhabalar öncelikle. ben 2 ay önce 206 van aldım arac kamyonet diye geciyor fakat camlı ve koltuklu ruhsata işli değil 2 aydır hiç cevirmeye girmedim ama muayneden gecti araç herhangi bir polis cevirmesinde olacak sorunlar nelerdir ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
benimde geçen sene bir tane 2006 model van aracım vardı, koltuk ve cam işletilmiş olarak aldım, hiç bir sorun yaşamadan 1 sene kadar bindim, 1-2 defa polis çevirdi sıkıntı yaşamadım, üstelik ankara kızılayda.
|
|
![]() |
|
bugsbuni ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ruhsata işlimiydi hocam tam anlamadım ?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Lutfen size verilen ilk cevaptaki islemleri yerine getiriniz.
|
|
![]() |
|
sitemiz kuralları gereği kendini tanıtman gerekli arkadaşım
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
evet arkadaşların dediği gibi önce bir tanışmak lazım, sonra uzun uzun yazışırız.
|
|
![]() |
|
1.- Adınız, soyadınız:Sabri peşmen
2.- Yaşınız:24 3.- Aracınız (Markası, modeli):206 van 2006 model 4.- Hobileriniz:fotoğraf 5.- Mesleğiniz:fotoğrafçı 6.- Siteyi nereden duydunuz:internet arastırmaası 7.- Kan Grubunuz:Brh(-) 8.- Burcunuz:oğlak 9.- Taraftarı olduğunuz takım:Fenerbahçe 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: Ankara 11.- Msn adresiniz:sabripesmen@hotmail.com |
|
![]() |
|
Hoş geldin,
Şimdi sorularını cevaplayayım. Benim araç ruhsatta kamyonet olarak geçiyordu ama Çift Sıra Koltuklu, Camlı Kamyonet yazıyordu, yani cam ve koltuk ruhsata işlenmişti ben aldığım zaman, o konuda hiç bir sıkıntı çekmedim çünkü araç Van gibi görünmüyordu. Bilmiyorum resme baktın mı ama ender bulunan bir renkti. Genel olarak beyaz ve Gri var, bunlar da zaten ap açık ticari olduğu belli oluyordu. Çok memnundum ama tek kapı zor oluyor, ama 16500 e sattım :)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
van araçlara artık koltuk işletilemiyor malasef yeni yasalarla beraber cam açtırmak koltuk işletmek gibi şeyler kaldırıldı
|
|
![]() |
|
34sea45 ' in dediği gibi artık o olayı bitmiş, o zamanlar o iş fazlasıyla suistimal edilmiş ve 2008 den sonra o olay kaldırılmış.
|
|
![]() |
|
hocam peki cevirme sırasnda cezası nedir ?
|
|
![]() |
|
hiç vermedim ama şimdiye kadar'da ankara' da van araçla gezipte ceza ödeyen görmedim, benim arkadaşta doblo var, kapalı kasa sürekli geziyor bir şey yok, ama ceza olur mu olmaz mı, olursa ne kadar olur bilmiyorum, tek bildiğim şimdiye kadar böyle bir ceza alan hiç görmediğim.
|
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim valla içime bi kurt düşürdüler ne yapcam bilmiyorum şimdi koltuk cam işletme olayınıda bitirmişler sanırım yeni aldım ama sırf bu yüzden satıcam gibi aracı
|
|
![]() |
|
kaç model kaç km? :) ve ne renk alırım belki
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu işin cezası yok baglarlar aracını gider çıkartırsın sonra bitmeyen döngü ya koltuklardan vazgeçiceksin yada aracından |
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-peugeot-rc-gorunumlu-206-57761706/detay/
|
|
![]() |
|
ilan yayında değil galiba
|
|
![]() |
|
Ticari geçiyorsa vergisi de çok onun değil mi sanırım 800 civarı ? Her yıl muayne gibi yükümlülükleri var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |