![]() |
|
rot balans ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2011 Saat 18:56 |
arkadaslar yakın zamanda rot balans ayarı yaptıran varmı maalıyetını ogrenmek ıstıyorum.Yaptırdıysanız ne kadara mal oldu?
![]() |
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7000 km önce rot balansı şimsek sanayi sitesi (sefaköy) de bir ustam var 45 tl ye yapmıştı normal fiyat 50 . sadece balansı 20 tl ye yapıyormuş her 6000 km de bir yapılması gerekiyor. sürüş güvenliği açısından önemli bir husus
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
![]() ![]() ![]() ![]() |
servısten geldım sımdı 100 tl fıyat bıctıler dısarda yarı yarıya ınıyor bunun sebebı ne olabılır.
|
|
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
servisin kazığı olabilir mesela . servise 100 tl bayılmayı düşünmüyon heralde mehmet abi dışarda yaptır ;) 50 tl cebinde kalsın
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
dogru diyorsun servise gidip birde o kazıı yemıyelım:) yarın sanayide sorusturmaya baslıyacağım fiyatları,galıba dısarıda sabıt fıyat yok markadan markaya degısıyor herhalde.
|
|
|
![]() |
|
genelde 50-60 civarıdır sade balansta 20-25 arasıdır ![]() |
|
![]() |
|
çok önemli bir konu aslında.. bu rot balans ayarsızlığı yüzünden ön lastikleri içten yiyen çok arkadaş var... sonra bide lastik masrafı çıkıyor ... dikkat edilmesi gereken bir husus..
|
|
![]() |
|
aynen abi lastikler aşınıyormuş , sarsılmalar , yol tutuşta zayıflama , şöföre verilen güvensizlik sakat iş 7000 de bir yaptırcan
![]() |
|
![]() |
|
Ortalaması 50 tl dır...
Rot ayarı bozuldukca aracta cekme baslayabılır. Bu sızı ıkaz edebılır. Fakat lastık havalarınıda tam tutmalısınız. Yoksa lastıklerden bırı ınık olursa yıne cekme yapar. Bu noktada rot ayarı bozuk dıye dusunebılırsınız. Oncelıkle lastıklerın havalarının tam ve esıt oldugundan emın olmanız gerekır... Düzenleyen CeCoLi - 27 Ağustos 2011 Saat 00:32 |
|
![]() |
|
Cem usta büyüksün
![]() |
|
![]() |
|
Kayseride 40-50 TL arasına yapıyorlar. Hatta bilgisayar iş bitiminde sesli olarak uyaryor. "10.000 km bir rot ayarını yaptırmayı unutmayınız" diye. Ben genelde kışlık lasikleri taktırırken yılda 1 kez yaptırıyordum. Bu aracıma daha yaptırmadım.
|
|
![]() |
|
Ben 60 tl ye yaptırdım ikisini
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
cecoli haklısın aracımı kontrollu kullanınca tıtreme yok ancak hafıf bır gaz ıle tıtreme baslıyor bayramdan sonraya kaldı rot balans ısı ınsallah bır sıkıntı verme.lastıklerımı 3 gunde bir kontrol edıyorum subab kapaklarını,asınmaları ve havasını havası esıt degerde ancak asınmaya baslamıs hafıf hafıf 7000 km kaldı bakıma ozamanda lastıkler degıscek bursuru masraf olacak ama ıyı olacak:)
Düzenleyen mehmet eren - 27 Ağustos 2011 Saat 11:15 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |