![]() |
|
308 gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2011 Saat 11:44 |
Cenevre Otomobil Fuarı’nda Peugeot, 308 serisinin en spor modeli GT’yi sergileyecek. En spor 308 modeli, 1.6 litre hacminde turbo beslemeli motor ile donatılmış. 207 GTI’dan tanıdığımız motor 175 beygir gücünde. Araçta 6 vitesli düz şanzıman kullanılmış. Motorun dinamik yapısına uyumlu olarak aracın dışında bazı değişiklikler yapılmış. Alçaltılan aracın ön tamponu yere daha yakın ve arka kısmında spoyler kullanılmış. İçeride alüminyum vites topuzu, alüminyum pedallar ve farklı tasarıma sahip direksiyon simidi bulunuyor. BMW Group ile beraber geliştirilen motor cömert bir tork grafiği sunuyor; 1600 devirde 240 Nm tork overboost ile %8 artıyor. Aracın bazı performans verileri şöyle: |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yuh o nasıl bir tork diyorum ve 4 kapı versiyonu olacak ise alırım diyorum, son zamanlarda motor hacimi tutan gti veya rc motorunu aynı grupta satılan bir sedan yada hb modele swaplama gibi bir fikir oluşmuşken bunu görünce ve şayet 4 kapı hb olacak ise direk vazgeçer bunu alırım.
Düzenleyen undertaker - 26 Ağustos 2011 Saat 11:49 |
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başlıkda düzeltme yapmam lazım yanlış yazımı nasıl düzeltebiliriz...
|
|
![]() |
|
İlk resimdeki zaten 4 kapı. Benimde içim gitti 4 kapısına...
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
ne kadar olcakmıs? ah ulan para para para..
siyah lıncancabur yakısmıs. bide alttakı resim gt degıl sanırım |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
4 kapıda, muhtemelen konsept şuan, öyle üretilecekmi mesele o
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
severek takip ediyoruz :) paylaşım için teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Yukarıdaki gibi ise kesin alırım fakat, yeni çıkartacağı modelinde neden daha öncedin çıkarttığı cc nin lincalibur jantlarını kullanıyor anlayamadım, işte bu yüzden daha konsept olabilir kesin 4 kapı çıkacak diye bir şey olmayabilir diyorum.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Beyaz renkli gti pug kendi sayfasından alınmadır,ingilizce bilgisi olan arkadaşlar sitesinden bakabilirler...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
lincabur başarılı bi jant
illaki başka jant seçenekleride vardır |
|
![]() |
|
Arkadaslar bunun 200 bg olanıda var sanıyorum... 1700 devırde 255 nm overboost ıle 275nm Kı bu 308 gt den cok zamandır haberdarız ne zaman cıkacagı kanısında bılgımız yok... Yanlıs hatırlamıyorsam 4 kapılısıda olacak...
Bu 200bg lık makıne suanda pıyasadakı rcz lerde var zaten
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Türkiye de bir kaç tane 308 gt var 1.6 thp 175 hp,GTİ ı ise merakla bekliyoruz Avrupa pazarında satışa sunuldu ama daha Türkiye ye gelmedi GTİ da ise rcz den tanıdığımız 1.6 thp 200 hp lik motor görev yapıyor.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Anlatamadım ki, sitede olabilir ve bu şekilde de lanse edilmiş olabilir fakat bu şekilde üretime geçeceği anlamına gelmiyor, en basit örnek 206 gti olacak sanırım, ilk tanıtıldığında 170 hp enfes bir iç dizayn ve biraz daha farklı bir dış dizaynı vardı fakat bu şekilde üretilir ise maliyet açısından yüksek olacağı ve hitap ettiği segmentin sınıfını yükselteceğini düşünen üretici malzeme işçiliği ve iç, dış görünüşte biraz değişiklik yaptı. Bende siz farklı söylüyorsunuz hatalısınız bu böyle değil demiyorum, ya böyle çıkmaz ise diyorum.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
İlk resimdeki 4 kapı olan GTI, Kırmızı tek kapı ise GT modeli.
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
gt yada gti dedıgın tek kapı olur. tek kapı olsun benım olsun
![]() |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
İşler değişmeye başladı, öyle eskisi gibi şu model böyle bu model böyle olur pek kalmadı hatta zamanında opel kadett gsi ve vectra gt ile başladı bu 4 kapı gt, gti modellemelerine ve hem öncesi hemde sonrasında vw golf ve son zamanlarda polo ile devam etti 4 kapılı gti/gt/gsi vs vs ye, yani devir de dönemde değişiyor, şayet 3o8 gti böyle 4 kapı çıkıyor yada çıkacaksa alırım dedim olay nerelere geldi, pes
![]() ![]() Düzenleyen undertaker - 26 Ağustos 2011 Saat 12:36 |
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
308 gti tek motor seçeneğinden sunuluyor o motorda rcz den tanıdığımız 1.6 thp 200 ps 6R
gt modelinde 156 hp lik motor kullanılıyor tam 1 sene önce haziran 2011 de tr de satışa sunulcak diyordu ben o zaman araştırmaya başlamıştım gti da 1.6 thp 200 hp 6 ileri |
|
![]() |
|
Peugeot 308 GTI 1.6 THP 200hp 200 hpGeneral5-doors hatchback 6 speed, manual petrol 2 years, unlimited mileage 12 years July 2010 available Performance235 km/h 7,7 s 9,2 l/100km (1 op 10,9) 5,5 l/100km (1 op 18,2) 6,9 l/100km (1 op 14,5) 159 g/km C |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
vay be çok deli bişeymiş arac :) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |