|
Civic VTI vs 306 GTI ? Hadi Tartışalım :) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 16:00 |
|
Evet tarafsız ve dogru cevaplar arıyoruz :)
Drag Ve Roll Sonuçları ? 0-100 & 0-400 ? |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tabiki 306 gtı
|
||
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İşte sonuç
http://www.youtube.com/watch?v=-JTJE0Vo7aw |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gözem videoyu izledim ... pilotta sıkıntı var bence .. arabayı devir aldıramıyor ..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ersin kullansa stop ettirmişti
ben kullansam aks kırmıştım
Düzenleyen ümitarmatli - 25 Ağustos 2011 Saat 16:13 |
||
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
işyerinde heryer yasaklı sonuç neymiş merak ettim :)
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burada aracların modıfıye durumlarını ve kaldıranlarında aynı olmadıgınıda goz onune alırsak bır tek vıdeo kanıt olmaz
Ama genel olarak bakarsak her ıkı aracta cok yakın degerlere sahıpler
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Civic VTI
306 GTI iki aracında oynanmamışını versinler bana .. 306 gtı derim.... |
||
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 arabada ortalama aynı güçte.. İş tabi şöförde bitiyor Ama benim favorim Vti |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Videonun olduğu sayfadaki diğer kapışmalara baktım ve onlarda da 306 nın ezici bir üstünlüğü var. Yani bu olay araçlarla alakalı olduğu kadar şoförlede alakalı.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
10HP fark var. Ağırlıklarını bilmiyorum. 306GTI rollda alır.
Ama Civic VTI teknoloji olarak basar.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Unutmamak gerekırkı bırı 2.0 makıne dıgerı 1.6 makıne...
306 gtı ın torku 5500 devırde 190nm olması lazım
vtı ın torku 7000 devırde 150nm
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
emrah bırak bu roll&drag işllerini işen bak
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eski bir 306 gti sahibi olarak stok halde ki bir 306 300 400 metrede vti lara karşı başarılı bir araç değil,ama mesafe biraz uzadığında da vti ın ciğeri yetmez gti ı geçmeye :) 306 stok halde draglar da maalesef yetersiz,tabiki söylendiği gibi pilotaj ve araçlar daki artı ve eksilerde çok fark ettiriyor.
civic vti da hayat 4000 den sonra başlarsa, 306 gti da da beşin bitti yerde altı başlar :)
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ıkı adımlık yerdeyız demıosun kı gel bı mc de yemek ısmarlıyım sana bosversene konusturma benı |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kayseride Çekilmiş Bi Video Ve Peugeot Sürücüsü Acemi Bunda Yani Devrini Felan Bilmiyor Yoksa O Kadar Fark OLMAZ..........
İzlemek İsteyen Varsa Google'ye 34 BUR 52 YAZACAK KAYSERİ......
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet katılıyorum gtı ın 0-100 e cıkısı 8.5 sn gıbı yazıyor lıstelerde ne kadar dogrudur bılemıyorum. Fakat bu durumun dıslı oranlarıyla alakalı oldugunu dusunuyorum. Bıraz daha kısa oranlı dıferansıyel kullanılmıs olsa cok daha kısa bır 0-100 hızlanma elde eder...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu olayı canlı olarak yasadık arkadaslar dun aksam bu konuda tesaduf oldu 98 hacbak vtı ve 306 gtı sıyah dun aksam 4 kere kaldırdık araclarda egsoz ve hava fıltresıvar esıt modifiye ve esıt soforler var elbettekı 4 de 4 vtı aldı tartısmaya gerek yok vtıı canlı canlı gordum :))))
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |