![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 00:07 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-8-hava-yastikli-full-full-206-xt-bilen-bilir-57445833/detay/
araç nasıl görünüyor deneyimli şöför abilerim bayramdan sonra pazarlıkla 13500 e falan düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() |
dizel 153,000 km şahsen çekimserim,lakin motor durumu iyise 13,250 ye kopart al
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() |
teşekkürler abi yorumun için
|
|
![]() |
|
![]() |
bunu albayım önerdi ama bilmiyorum motoru hakında birşey
|
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() |
motorda anlamıyosan iyi bir ustaya götür baktır,zaten 2.el araç alırken illaki ya servis geçmişine baktıracan ya da anlayan bir ustaya baktıracan ,o veya onlar sana alıp almaman konusunda fikir verirler.
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() |
bunun motoru uflemeye baslamıstır 153 az degıl dızel masrafı agır arabadır 2. el alırken cok dıkkat etmek lazım paran varsa gıt 100 150 ver pejoda check-up yaptır A'dan Z'ye herşeyini söylerler
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
Motorun Üfleyeme Başladığını Nereden Anladınız... Resimlerdenmi Yoksa, Sitemizde 220.000 Bin Kmde Dizel 206 sı Olan Haşim Abinin Aracı Var ... Yakından Görürseniz Araçta Tık Yok; ve Hiç Tamir Bile Görmemiş, Heralde Onun Motorunda Kehanet Var. ![]() Rica Ediyorum Bilip Bilmeden Kimse Gelişi Güzel Yorum Yapmasınki En Azından Alacak Olan İnsanıda Araba Sevdasından Vazgeçirmesin ![]() Arabanın Bakımlarını Adam Gibi Yap Bak Bakalım 300 binmi Gidiyor Yoksa 500 Binmi... Bide Varsa 100 den Düşük Kmli Dizel Araç 14 Bin liraya Banada Haber Edin. ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 25 Ağustos 2011 Saat 09:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |