![]() |
|
307 hangi marka gaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 19:50 |
arkadaşlar otomatik 307 ile hangi kit uyumlu ve sorunsuz çalışır benim takside brc var ama servislerinden memnun değilim sallayıp duruyorlar onun için atiker düşünüyorum inş ... tavsiyeleri bekliyorum
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her kit uyumlu çalışır . Yeterki ustası taksın şu lpg yi . Piyasada ben ustayım diye dolanan çok kişi var.Daha önce 307 ye montaj yapmış birine monttajını yaptırmanı tavsiye ederim çünkü o usta o araba üzerinde bir referans kazanmıştır. Forumda cecoli nickli cem abimiz var. O atikerlerle ilgileniyor. Ve kendi aracıda uçak gibi. Lpg de ve benzinde aynı hızı yapıyor. Ama duyduğum kadarıyla en iyi kitler prins ve teleflex gfi. En iyi enjektörler prins te var. Teleflextede kaputu açtığında estetik olarak lpg takıldığı anlaşılmıyor araca.Atikerde aynı hesap prinste aynı hesap yeterki ustası taksın abi
![]() Düzenleyen berkekk - 24 Ağustos 2011 Saat 19:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |