Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2El Peugeot Modelleri Neden Bu Kadar Pahalı  ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2El Peugeot Modelleri Neden Bu Kadar Pahalı ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2El Peugeot Modelleri Neden Bu Kadar Pahalı ?
    Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:27
Şimdi bir çok arkadaş bana yine kızacak fakat bırbırımızı kırmadan tartısmak ıstıyorum .

özellikle sitede ilan sayısı bu aralar artı ve fıyatlar çok uçuk açık konusmak gerekırse.

106 quık 1,4 piyasayı bellı her seyı bellı 14 bın tl ıstenıyor

306 xr 16 bn tl ıstenıyor

206 roland gross 17-18 bın tl

Sitemızde apo var bılırsınız 206 xt var ondada en dolusu orjınal 80 bın cıvarında adam satarsam 14-15  e satarım dıo ederı budur cunkı..

Neden bu akdar ucuk rakamlar yazılıyor ?

Düzenleyen EmRaH - 24 Ağustos 2011 Saat 15:43
Yukarı Dön
sserhat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Temmuz - 1995

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sserhat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:32
gerçektende emrah abi ben 206 arıyorum 5 kapı 1.6 lpg li veya 1.4 dizel arıyorum sitede 17-18 2.el otomobil sitelerinde 13-14 mecburen ordan almak zorunda kalıcam gibi gözüküyor ama forumdaki arkadaşlar indirim yapsada yabancıya gitmese kıymetini bilecek kişilere gitse bence daha iyi olur.
Yukarı Dön
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emre Ekrem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:33
Yaz dönemi artı, biri aracını satarken muadili ile kıyaslıyor ve daha iyi olduğuna inanıyor böylece "o isterse ben daha fazla isterim" yaklaşılıyor. 
Doğru veya yanlış, olan bu.
ph2 stock 306 gti
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:34
herkes tutturabildiğine misali...
bende satan arkadaşları görüyorum.hayırlı satışlar demekten başka birşey denmiyor.
20000 e de 206 stan arkadaş var.
ama benim 20 binim olsa 307 bakarım.tercih meselesi.
benim araç 47 binde.16500 veren olsa hemen verecem.zaten 4 lastikle o fiyatı da geçti zaten.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:35
kanka 1.000-2.000 pazarlık payıdır. (:

ben sahibindene ilan koydum bi süre sonra satmakdan vaz geçtim, dedim ilanı kaldırmayayım da fiyatı arttırayım ozaman kimse sormaz diye.  Fakat baktım ki ona rağmen arıyorlar gel anlaşalım diyorlar (:

sanırım piyasa fiyatları benim yüzümden yükseldi kusura bakmayın Dil Çıkarma
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:36
Ben bu konuda fiyatların normal standartlarda oldugunu düşünüyorum ilgi alanım olan 106 quiklerde özellikle sahibindende daha yüksek fiyatlar var hatta bazı arkadaşların araçları ucuza bile gittiğini düşünüyorum...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:42
Herkesin görüşlerine saygı duyarım ama madem böyle bu konuya değinilmiş bende kendi düşüncemi yazıyım.Arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi internet fiyatları normalde 1.000-1.500 tl arası fazla oluyor.Zaten sitedeki arkadaşların araçları kötü olsa sitede değil internette(2.el araba sitelerine) koyarlardı sadece.Onun için herkesin aracı için aklında düşündüğü br fiyat vardır onun için sitede aracını satmak isteyen tüm arkadaşlara saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:47

yapmış olduğum uygulamalar ....

alarma basıldığında ön camlar otomatik kapanır + angel far + monza 8000 far +monza 8000 sis farı app plaka + cam filmi + replika jant 15" kumho spt ku 31 lastik 195*55*15  + koltuk kılıfı +arka torsiyon tamiri komple sıfır + eibach prokit spor yay 3,5  + Tazz paspas + Tazz tişörtler Tazz ön Cam Yazısı ve filmi + Tazz oyuncağı

mart ayında  aracın  130 bin ağır bakımı yapılmıştır.  ateşleme bobini triger seti balatalar yağı suyu antifirizi rolanti valfi benzin filtresi hava filtresi yağ filtresi askı kolları bilyeler amartisörler. z rotları .. sibob ayarı baskı balata komple egzoz ... şanzıman bakımı aklıma gelenler bunlar  .. hepsini orjinal taktırdım  ..toplam aksesuarlar haricinde sadece  1.800 tlcivarı para harcadım ağır bakımına işçilikle birikte...

2013 yılına kadar muayenesi  vardır egzoz muayenesi yenidir. sigorta yenidir..

eğerki sitede aracımı satmamdan memnuyetsiz olan var ise yetkililerden rica ediyorum hemen acilen kaldırsınlar ilanımı .. burda kimse edepsizlik yapmıyor. her kes bilir benim kendi aracımla ne kadar çok uğraşıp binmek için ne paralar döktüğümü.. ısrarla söylüyorum aracın bana maaliyeti 17.500 civarı ama ben o fiyata değil 15.000 hakkıdır diyorum ..

Düzenleyen by_ersin - 25 Ağustos 2011 Saat 10:44
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:49
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

1. emrah seni severim .sayarım . güzel sohbetlerimiz oldu vs..

2. kendi aracıma 15.000 tl istemem edepsizlikmi ???

3. aşşağıdaki yazıyı oku bakalım .. ben onların hepsini öpücük vererek yapmadım .. alın terimle kazandığım paraları vererek yaptırdım .. 

alarma basıldığında ön camlar otomatik kapanır + angel far + monza 8000 far +monza 8000 sis farı app plaka + cam filmi + replika jant 15" kumho spt ku 31 lastik 195*55*15  + koltuk kılıfı +arka torsiyon tamiri komple sıfır + eibach prokit spor yay 3,5  + Tazz paspas + Tazz tişörtler Tazz ön Cam Yazısı ve filmi + Tazz oyuncağı

mart ayında  aracın  130 bin ağır bakımı yapılmıştır.  ateşleme bobini triger seti balatalar yağı suyu antifirizi rolanti valfi benzin filtresi hava filtresi yağ filtresi askı kolları bilyeler amartisörler. z rotları .. sibob ayarı baskı balata komple egzoz ... şanzıman bakımı aklıma gelenler bunlar  .. hepsini orjinal taktırdım  ..toplam aksesuarlar haricinde sadece  1.800 tlcivarı para harcadım ağır bakımına işçilikle birikte...

eğerki sitede aracımı satmamdan memnuyetsiz olan var ise yetkililerden rica ediyorum hemen acilen kaldırsınlar ilanımı .. burda kimse edepsizlik yapmıyor. her kes bilir benim kendi aracımla ne kadar çok uğraşıp binmek için ne paralar döktüğümü.. ısrarla söylüyorum aracın bana maaliyeti 17.500 civarı ama ben o fiyata değil 15.000 hakkıdır diyorum .. edepsiz değilim ben emrah.

Thumbs Up
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:50
Kım ne derse desın temız aracın bır farkı olacak dıgerınden...
Donanımları vs unutmayın.

Apo nun aracı az km lı sunroof lu ve xt olmasıyla beraber yanılmıyorsam 2001 modeldı. 14-15 fıyatı gayet normal...
Profun aracı 2005 model 1.4 benzınlı felıne. 206 da en ust versıyon kmsıde 65.000. 18 ıstemesı cokmu sımdı ???

Forever Osman jant ve lastıklerını sokup teneke jantlar ıle 15e yakın bır fıyata aracını sattı. jant lastıklerıde sattımı 15500 e gelecek. Yanı adam ıstedıgı paraya satmıs oldu. Temız kurcalanmamıs yıpranmamıs arac her zaman 1-2 fazla eder...

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:53
Sonuçta araç sahiplerinin konusu bu fiyat olayı bizleri ilgilendirmez.Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 14:55
bence osman arabasını ucuza bile verdi öyle bir 306  bir daha bulunamaz. hakkında hayırlısı olsun ..
Yukarı Dön
brutal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Mart - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı brutal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 15:02
bİR Yorumda Benden Gelsın ..

ARkadaslar Dogruya Dogru Konusalım Öncelikle Benim Yalanla dolanlada İşim Olmaz ;

Aracım 2001 Model 145.000 Km ' de Orjınal Km'si Arkadaşlar . Aracım Airbağlı Ve Klimalı Ayrıyetten Gti görünümlü . Sitede Bir Çok KLimasız Jantsız Aırbagsız Hatta Spoılersız Quıksılverler 12.500 - 13.00 istiyorlar .

Aracıma a'dan z'ye Bakım Yaptım Ekstradan 1500 tl Tesisat koydum . 14.000 yazdım ama 13.500 e verıcem bır kurus masrafı yok cıkarsada ben karsılayacagım dıyorum bu kadar ıddıalıyım satma sebebımde 106 gti istiyorum . Şimdi Edepsizmiyim yoksa Boş Quiklere 13 İsteyip Bizim Araçların Ederını Yukselten Satısını Zorlastıran Arkadaslar mı Edepsız ?

Tesekkur Ederım ..
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 15:09
Bır dakıka bu "edep" olayına bır acıklık getırelım. Sanıyorum kı Emrah bır yazım hatası yapmıs.
"ederi budur" demek ıstemıs dıye dusunuyorum ama sanıyorum kı yanlıslıkla "edebı" yazmıs Sırıtma

Ayrıca bır malın sahıbının gozunde bır degerı vardır. Kımse buna muhalefet edemez dıye dusunuyorum. Herkesın kendı tasarrufunda olan bır durumdur... Saygı duymamız gerektıgı kanaatındeyım... Göz Kırpma

Düzenleyen CeCoLi - 24 Ağustos 2011 Saat 15:11
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 15:12
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

1. emrah seni severim .sayarım . güzel sohbetlerimiz oldu vs..

2. kendi aracıma 15.000 tl istemem edepsizlikmi ???

3. aşşağıdaki yazıyı oku bakalım .. ben onların hepsini öpücük vererek yapmadım .. alın terimle kazandığım paraları vererek yaptırdım .. 

eğerki sitede aracımı satmamdan memnuyetsiz olan var ise yetkililerden rica ediyorum hemen acilen kaldırsınlar ilanımı .. burda kimse edepsizlik yapmıyor. her kes bilir benim kendi aracımla ne kadar çok uğraşıp binmek için ne paralar döktüğümü.. ısrarla söylüyorum aracın bana maaliyeti 17.500 civarı ama ben o fiyata değil 15.000 hakkıdır diyorum .. edepsiz değilim ben emrah.

Alkışkimin kankası güzel cevap :)
Yukarı Dön
brutal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Mart - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı brutal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 15:16
Yanı Sonucta Al sat Yapan Pıyasayı ucuran Adam Cok Buraya Uye Olan Adamın DA Aracı Istedıgı Fıyatı Eder Aga .. Hastası Sonucta .. Ben 4 SAat Aracıma Pasta Cıla Yapıom ya :D
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse
Yukarı Dön
gokayy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1994

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 15:19
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Bır dakıka bu "edep" olayına bır acıklık getırelım. Sanıyorum kı Emrah bır yazım hatası yapmıs.
"ederi budur" demek ıstemıs dıye dusunuyorum ama sanıyorum kı yanlıslıkla "edebı" yazmıs Sırıtma

Ayrıca bır malın sahıbının gozunde bır degerı vardır. Kımse buna muhalefet edemez dıye dusunuyorum. Herkesın kendı tasarrufunda olan bır durumdur... Saygı duymamız gerektıgı kanaatındeyım... Göz Kırpma
katılıyorum bencede yanlışıkla edebi budur yazmış.Ederi budur anlamında yazmıştır diye düşünüyorum
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 15:21

aynen katılıyorum,

emrah ortayı yapmış ersin abide rovoşatayı çekince olay edep konusunda devam edip gol olmuş (:
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 15:23
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

aynen katılıyorum,

emrah ortayı yapmış ersin abide rovoşatayı çekince olay edep konusunda devam edip gol olmuş (:
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 15:24
ya emrah arkadaş bence de harf hatası yapmıştır.zannetmiyorum edep konusunu kastettiğini.
kim kaça satarsa satsın arkadaşlar.
etmiyecek arabanın, üzerinde uçuk rakamlar yazıpta satan varsa büyük bir başarı...
o da bir meziyet...malı alıcıya albenili göstermek.

herkes yaptığı masrafı bilir ona göre piyasanın 1-2 üstünde olur.

şimdi ben ersine birşey diyemiyorum.gerçi tanışmışlığımız tel vasıtası ile.
ama yaptığı uygulamaları forumdan takip ediyorum.
en son 3.5 eichbah yay almıştı sanırım.
yazık günah bir sürü masraf yaptı.torsiyon yaptırdı far değiştirdi vs..vs...
bunlar elbette işin extraları. fabrika çıkışı böyle çıkmıyor bu arabalar.
yapılan bu uygulamaları fiyata yansıtması gayet doğal

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 71 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 224 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 525 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 4 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 184 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 545 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 489 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6262 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 36705 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 197 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 2772 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 8645 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4428 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 8026 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 293 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 3091 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 177 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 12609 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 3376 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 605 0 TİMSAH 71
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 4
talip206 4
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
delroy 2
mhakan71 2
Mertdr 1
erthe 1
VedatAkçay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English