Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2El Peugeot Modelleri Neden Bu Kadar Pahalı ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17557
Tarih: 28 Ağustos 2025 Saat 07:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 2El Peugeot Modelleri Neden Bu Kadar Pahalı ?
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 2El Peugeot Modelleri Neden Bu Kadar Pahalı ?
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:27
Şimdi bir çok arkadaş bana yine kızacak fakat bırbırımızı kırmadan tartısmak ıstıyorum .

özellikle sitede ilan sayısı bu aralar artı ve fıyatlar çok uçuk açık konusmak gerekırse.

106 quık 1,4 piyasayı bellı her seyı bellı 14 bın tl ıstenıyor

306 xr 16 bn tl ıstenıyor

206 roland gross 17-18 bın tl

Sitemızde apo var bılırsınız 206 xt var ondada en dolusu orjınal 80 bın cıvarında adam satarsam 14-15  e satarım dıo ederı budur cunkı..

Neden bu akdar ucuk rakamlar yazılıyor ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sserhat
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:32
gerçektende emrah abi ben 206 arıyorum 5 kapı 1.6 lpg li veya 1.4 dizel arıyorum sitede 17-18 2.el otomobil sitelerinde 13-14 mecburen ordan almak zorunda kalıcam gibi gözüküyor ama forumdaki arkadaşlar indirim yapsada yabancıya gitmese kıymetini bilecek kişilere gitse bence daha iyi olur.

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:33
Yaz dönemi artı, biri aracını satarken muadili ile kıyaslıyor ve daha iyi olduğuna inanıyor böylece "o isterse ben daha fazla isterim" yaklaşılıyor. 
Doğru veya yanlış, olan bu.

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:34
herkes tutturabildiğine misali...
bende satan arkadaşları görüyorum.hayırlı satışlar demekten başka birşey denmiyor.
20000 e de 206 stan arkadaş var.
ama benim 20 binim olsa 307 bakarım.tercih meselesi.
benim araç 47 binde.16500 veren olsa hemen verecem.zaten 4 lastikle o fiyatı da geçti zaten.

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:35
kanka 1.000-2.000 pazarlık payıdır. (:

ben sahibindene ilan koydum bi süre sonra satmakdan vaz geçtim, dedim ilanı kaldırmayayım da fiyatı arttırayım ozaman kimse sormaz diye.  Fakat baktım ki ona rağmen arıyorlar gel anlaşalım diyorlar (:

sanırım piyasa fiyatları benim yüzümden yükseldi kusura bakmayın Dil Çıkarma

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:36
Ben bu konuda fiyatların normal standartlarda oldugunu düşünüyorum ilgi alanım olan 106 quiklerde özellikle sahibindende daha yüksek fiyatlar var hatta bazı arkadaşların araçları ucuza bile gittiğini düşünüyorum...

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:42
Herkesin görüşlerine saygı duyarım ama madem böyle bu konuya değinilmiş bende kendi düşüncemi yazıyım.Arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi internet fiyatları normalde 1.000-1.500 tl arası fazla oluyor.Zaten sitedeki arkadaşların araçları kötü olsa sitede değil internette(2.el araba sitelerine) koyarlardı sadece.Onun için herkesin aracı için aklında düşündüğü br fiyat vardır onun için sitede aracını satmak isteyen tüm arkadaşlara saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:47

yapmış olduğum uygulamalar ....

alarma basıldığında ön camlar otomatik kapanır + angel far + monza 8000 far +monza 8000 sis farı app plaka + cam filmi + replika jant 15" kumho spt ku 31 lastik 195*55*15  + koltuk kılıfı +arka torsiyon tamiri komple sıfır + eibach prokit spor yay 3,5  + Tazz paspas + Tazz tişörtler Tazz ön Cam Yazısı ve filmi + Tazz oyuncağı

mart ayında  aracın  130 bin ağır bakımı yapılmıştır.  ateşleme bobini triger seti balatalar yağı suyu antifirizi rolanti valfi benzin filtresi hava filtresi yağ filtresi askı kolları bilyeler amartisörler. z rotları .. sibob ayarı baskı balata komple egzoz ... şanzıman bakımı aklıma gelenler bunlar  .. hepsini orjinal taktırdım  ..toplam aksesuarlar haricinde sadece  1.800 tlcivarı para harcadım ağır bakımına işçilikle birikte...

2013 yılına kadar muayenesi  vardır egzoz muayenesi yenidir. sigorta yenidir..

eğerki sitede aracımı satmamdan memnuyetsiz olan var ise yetkililerden rica ediyorum hemen acilen kaldırsınlar ilanımı .. burda kimse edepsizlik yapmıyor. her kes bilir benim kendi aracımla ne kadar çok uğraşıp binmek için ne paralar döktüğümü.. ısrarla söylüyorum aracın bana maaliyeti 17.500 civarı ama ben o fiyata değil 15.000 hakkıdır diyorum ..

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:49
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

1. emrah seni severim .sayarım . güzel sohbetlerimiz oldu vs..

2. kendi aracıma 15.000 tl istemem edepsizlikmi ???

3. aşşağıdaki yazıyı oku bakalım .. ben onların hepsini öpücük vererek yapmadım .. alın terimle kazandığım paraları vererek yaptırdım .. 

alarma basıldığında ön camlar otomatik kapanır + angel far + monza 8000 far +monza 8000 sis farı app plaka + cam filmi + replika jant 15" kumho spt ku 31 lastik 195*55*15  + koltuk kılıfı +arka torsiyon tamiri komple sıfır + eibach prokit spor yay 3,5  + Tazz paspas + Tazz tişörtler Tazz ön Cam Yazısı ve filmi + Tazz oyuncağı

mart ayında  aracın  130 bin ağır bakımı yapılmıştır.  ateşleme bobini triger seti balatalar yağı suyu antifirizi rolanti valfi benzin filtresi hava filtresi yağ filtresi askı kolları bilyeler amartisörler. z rotları .. sibob ayarı baskı balata komple egzoz ... şanzıman bakımı aklıma gelenler bunlar  .. hepsini orjinal taktırdım  ..toplam aksesuarlar haricinde sadece  1.800 tlcivarı para harcadım ağır bakımına işçilikle birikte...

eğerki sitede aracımı satmamdan memnuyetsiz olan var ise yetkililerden rica ediyorum hemen acilen kaldırsınlar ilanımı .. burda kimse edepsizlik yapmıyor. her kes bilir benim kendi aracımla ne kadar çok uğraşıp binmek için ne paralar döktüğümü.. ısrarla söylüyorum aracın bana maaliyeti 17.500 civarı ama ben o fiyata değil 15.000 hakkıdır diyorum .. edepsiz değilim ben emrah.

Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:50
Kım ne derse desın temız aracın bır farkı olacak dıgerınden...
Donanımları vs unutmayın.

Apo nun aracı az km lı sunroof lu ve xt olmasıyla beraber yanılmıyorsam 2001 modeldı. 14-15 fıyatı gayet normal...
Profun aracı 2005 model 1.4 benzınlı felıne. 206 da en ust versıyon kmsıde 65.000. 18 ıstemesı cokmu sımdı ???

Forever Osman jant ve lastıklerını sokup teneke jantlar ıle 15e yakın bır fıyata aracını sattı. jant lastıklerıde sattımı 15500 e gelecek. Yanı adam ıstedıgı paraya satmıs oldu. Temız kurcalanmamıs yıpranmamıs arac her zaman 1-2 fazla eder...

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:53
Sonuçta araç sahiplerinin konusu bu fiyat olayı bizleri ilgilendirmez.Gülme

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 14:55
bence osman arabasını ucuza bile verdi öyle bir 306  bir daha bulunamaz. hakkında hayırlısı olsun ..

Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:02
bİR Yorumda Benden Gelsın ..

ARkadaslar Dogruya Dogru Konusalım Öncelikle Benim Yalanla dolanlada İşim Olmaz ;

Aracım 2001 Model 145.000 Km ' de Orjınal Km'si Arkadaşlar . Aracım Airbağlı Ve Klimalı Ayrıyetten Gti görünümlü . Sitede Bir Çok KLimasız Jantsız Aırbagsız Hatta Spoılersız Quıksılverler 12.500 - 13.00 istiyorlar .

Aracıma a'dan z'ye Bakım Yaptım Ekstradan 1500 tl Tesisat koydum . 14.000 yazdım ama 13.500 e verıcem bır kurus masrafı yok cıkarsada ben karsılayacagım dıyorum bu kadar ıddıalıyım satma sebebımde 106 gti istiyorum . Şimdi Edepsizmiyim yoksa Boş Quiklere 13 İsteyip Bizim Araçların Ederını Yukselten Satısını Zorlastıran Arkadaslar mı Edepsız ?

Tesekkur Ederım ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:09
Bır dakıka bu "edep" olayına bır acıklık getırelım. Sanıyorum kı Emrah bır yazım hatası yapmıs.
"ederi budur" demek ıstemıs dıye dusunuyorum ama sanıyorum kı yanlıslıkla "edebı" yazmıs Sırıtma

Ayrıca bır malın sahıbının gozunde bır degerı vardır. Kımse buna muhalefet edemez dıye dusunuyorum. Herkesın kendı tasarrufunda olan bır durumdur... Saygı duymamız gerektıgı kanaatındeyım... Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:12

3. aşşağıdaki yazıyı oku bakalım .. ben onların hepsini öpücük vererek yapmadım .. alın terimle kazandığım paraları vererek yaptırdım .. 

eğerki sitede aracımı satmamdan memnuyetsiz olan var ise yetkililerden rica ediyorum hemen acilen kaldırsınlar ilanımı .. burda kimse edepsizlik yapmıyor. her kes bilir benim kendi aracımla ne kadar çok uğraşıp binmek için ne paralar döktüğümü.. ısrarla söylüyorum aracın bana maaliyeti 17.500 civarı ama ben o fiyata değil 15.000 hakkıdır diyorum .. edepsiz değilim ben emrah.

Alkışkimin kankası güzel cevap :)

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:16
Yanı Sonucta Al sat Yapan Pıyasayı ucuran Adam Cok Buraya Uye Olan Adamın DA Aracı Istedıgı Fıyatı Eder Aga .. Hastası Sonucta .. Ben 4 SAat Aracıma Pasta Cıla Yapıom ya :D

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:19
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Bır dakıka bu "edep" olayına bır acıklık getırelım. Sanıyorum kı Emrah bır yazım hatası yapmıs.
"ederi budur" demek ıstemıs dıye dusunuyorum ama sanıyorum kı yanlıslıkla "edebı" yazmıs Sırıtma

Ayrıca bır malın sahıbının gozunde bır degerı vardır. Kımse buna muhalefet edemez dıye dusunuyorum. Herkesın kendı tasarrufunda olan bır durumdur... Saygı duymamız gerektıgı kanaatındeyım... Göz Kırpma
katılıyorum bencede yanlışıkla edebi budur yazmış.Ederi budur anlamında yazmıştır diye düşünüyorum

-------------
Peugeot 1998 106 1.4 XR
Gökay ÜNAN
Küçükyalı / İSTANBUL
0536 298 53 70
Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN
[o.o]
/)__)
-"--"-

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:21

aynen katılıyorum,

emrah ortayı yapmış ersin abide rovoşatayı çekince olay edep konusunda devam edip gol olmuş (:

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:23
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

aynen katılıyorum,

emrah ortayı yapmış ersin abide rovoşatayı çekince olay edep konusunda devam edip gol olmuş (:
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:24
ya emrah arkadaş bence de harf hatası yapmıştır.zannetmiyorum edep konusunu kastettiğini.
kim kaça satarsa satsın arkadaşlar.
etmiyecek arabanın, üzerinde uçuk rakamlar yazıpta satan varsa büyük bir başarı...
o da bir meziyet...malı alıcıya albenili göstermek.

herkes yaptığı masrafı bilir ona göre piyasanın 1-2 üstünde olur.

şimdi ben ersine birşey diyemiyorum.gerçi tanışmışlığımız tel vasıtası ile.
ama yaptığı uygulamaları forumdan takip ediyorum.
en son 3.5 eichbah yay almıştı sanırım.
yazık günah bir sürü masraf yaptı.torsiyon yaptırdı far değiştirdi vs..vs...
bunlar elbette işin extraları. fabrika çıkışı böyle çıkmıyor bu arabalar.
yapılan bu uygulamaları fiyata yansıtması gayet doğal

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:25
görüyorsunuzki bir harf hatası ne derecede kırılmalara yanlış anlaşılmalara neden oluyor..  emrah düzelt şu imla hatasını .. hey güzel allahım ya.. sitrese girdim birden ya..

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:30
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

ya emrah arkadaş bence de harf hatası yapmıştır.zannetmiyorum edep konusunu kastettiğini.
kim kaça satarsa satsın arkadaşlar.
etmiyecek arabanın, üzerinde uçuk rakamlar yazıpta satan varsa büyük bir başarı...
o da bir meziyet...malı alıcıya albenili göstermek.

herkes yaptığı masrafı bilir ona göre piyasanın 1-2 üstünde olur.

şimdi ben ersine birşey diyemiyorum.gerçi tanışmışlığımız tel vasıtası ile.
ama yaptığı uygulamaları forumdan takip ediyorum.
en son 3.5 eichbah yay almıştı sanırım.
yazık günah bir sürü masraf yaptı.torsiyon yaptırdı far değiştirdi vs..vs...
bunlar elbette işin extraları. fabrika çıkışı böyle çıkmıyor bu arabalar.
yapılan bu uygulamaları fiyata yansıtması gayet doğal

evet o torsiyonlara 400 tl ödeyip bide resimli anlatım koyduğumda zonguldaktan burak abi aramıştı beni .. neyse artık .. ama dediğimiz gibi piyasada gerçekten art niyetli insan çok .. dikkat etmek lazım .. ya emrah açtın bir konu bastın gittin  karışltırdığın ortalığı 1 harf yüzünden ..Sırıtma sitrese soktun beni iki dakkada ya ..

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:38

görüyorsunuzki bir harf hatası ne derecede kırılmalara yanlış anlaşılmalara neden oluyor..  emrah düzelt şu imla hatasını .. hey güzel allahım ya.. sitrese girdim birden ya..

abi stresemi girdin (:

ersin abi seviyorum seni be her fırsatta strese giriyorsun (:

-------------

Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:39
ya serbest piyasa değilmi bir fiyat çıkartırki bu fiyat kafasındakinden fazladır, alıcı pazarlığını ne kadar iyi yaparsa ona göre iyi alır şimdi benim arabanında ilanı var açık konuşuyorum 20.500 yazıyor, sizce edermi o kadar  hayır tabiki  alacak adamın  pazarlığına kalmış bir durum bu  benim 52 model fordumu zorla aldı resmen adam  satmak bile yoktu aklımda alttan girdi üstten girdi en sonunda başına bir iş gelecek diye kısmeti kapanacak diye sattık aracı .. 

-------------
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Ersine dokunanı yakarlar...Evil Smile

Sırıtma hepimiz birbirimizi sevelim .. emrahı aradım şimdi cepten .. sadece 1 harf  hatası .. sıkıntı yok .. bu "edeb - eder"  yanlış anlaşılmadan ötürü herkes ben özürdilerim ...Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:40

Sırıtma hepimiz birbirimizi sevelim .. emrahı aradım şimdi cepten .. sadece 1 haf hatası .. sıkıntı yok .. bu yanlış anlaşılmadan ötürü herkes ben özürdilerim ...Göz Kırpma
kanka tesisatını ve egzosunu susturur tazını yolarım bak :)))

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:44
Abi Ne Çabuk Geriliyorsunuz... YahuSırıtma
Biraz Daha Sakin Biraz Daha Relax...Approve

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:46
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

ya bırak albayım ya Gülme sahurda sert cisimdir diye amartisörü gösteren benmiydim  adama EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:49

ya bırak albayım ya Gülme sahurda sert cisimdir diye amartisörü gösteren benmiydim  adama EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

apo abide albayıma karşılık vermesi yok mu bitirdi beni ya Vites topuzuda sert bi cisim Embarrassed Embarrassed Embarrassed

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:56
Ama Bakın Dikkat Ederseniz...  Relax Bir Şekilde İkaz EdiyordumEmbarrassedSırıtma

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 15:57

İvet hacı senle konustuk anlattım durumu :)

Geldim hemen konuya donelim ..

Ersin abı sımdı ılk basta sunu sölemek ıstıyorum kı EDERİ yazmak ıstedgm bır kelımede harf hatası olmustur kımse uzerıne alınmasın bu sekılde bır yazı yazmam zaten :)

ben forumdakı aracların ılanlardındakı fıyatların hala cok pahalı oldugu kanatındayım .

teyp 200 tl bass 100 tl amfı 200 tl jant lastık 1500 tl xenon 100 tl sıs xenon 100 tl spoyler 150 tl yay 100 tl aracın edeı 12,000 bn tl ektralar olursa 15,000e anlasırız . gıbı bır mantıgıda kabul etmıyorum . zaten sana soledım hangı aracların cok abartı oldugunu . yanı pıyasayı bu akdar yukseltmeye gerek yok az cok hepımzı neyın ne olzdugunu bılıyoruz bır 206 Grandn 18 bıne satılabılecegıne ben ınanmıyorum bu yuzden bu konuyu actım veya bır quıkın 14 bıne satılacagına yada o degerı edecegıne ınanmıyorum .

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:02
Emrah Bunu Yan Masadan Gönderdiler....EmbarrassedSırıtmaEmbarrassedKahkahaDil ÇıkarmaGülme

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:03
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed koptuğum an EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:04
Ersin Bunuda Yan Masadan KönderdilerGKN 2

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:05
Ahmet Kardeşim Bunuda Yan Masadan Könderdiler Heart

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:06

Ersin Bunuda Yan Masadan KönderdilerGKN 2

arzular şelale albayım :)) bak bunu gerçeğini yiyelim bi akşam Embarrassed

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:07
14 bın ıstıyorum halıyle normal olarak .. benım aracımda 1.500 lıra sadece tesısat var .. jantsız , klimasız , aırbagsız'lere 12.000 yazarsa bende 14 yazarım :) bı kurus masrafı warsa da ben verıyom .. varsa daha ıddıalısı 14.250 yazsın kı sahıbındende oda war .. tamamen bırbırlerını emsal alan araclar bunlar bu sırada bır dıp not ben durust konusurum 14.000 e degıl 13.000 e verırım ama vermıyorum ben aracımı satma taraftarı olan bı adam degılım gtı buldum onu beklıom o fıyat duserse bende hastasına verıcem aracı :) ayrıyetten sıteden mıllet arıo mal mal 10.000 canlı vereyım gıbı konusmasın dıye 14 yazdım :) alıcı adam gelır bakar begenır o alıcıdır gercekten gelmıs begenmısse 13 e elı tutulur .. :)

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:09
Hakkımızda Hayırlısı Olsun Arkadaşlar... İsteyen İstediği Fiyata Verebilir... Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:19
Orjinalini yazan: brutal brutal Yazdı:

14 bın ıstıyorum halıyle normal olarak .. benım aracımda 1.500 lıra sadece tesısat var .. jantsız , klimasız , aırbagsız'lere 12.000 yazarsa bende 14 yazarım :) bı kurus masrafı warsa da ben verıyom .. varsa daha ıddıalısı 14.250 yazsın kı sahıbındende oda war .. tamamen bırbırlerını emsal alan araclar bunlar bu sırada bır dıp not ben durust konusurum 14.000 e degıl 13.000 e verırım ama vermıyorum ben aracımı satma taraftarı olan bı adam degılım gtı buldum onu beklıom o fıyat duserse bende hastasına verıcem aracı :) ayrıyetten sıteden mıllet arıo mal mal 10.000 canlı vereyım gıbı konusmasın dıye 14 yazdım :) alıcı adam gelır bakar begenır o alıcıdır gercekten gelmıs begenmısse 13 e elı tutulur .. :)
Albayın arabasının piyasası 15.000-16.000 TL adam extra olarak 4000 tl masraf yaptı bu arabanın satış değeri 20.000 midir ?

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:30

ya arkadaşlar masraf yaptıysanız keyfiniz için yaptınız. o zaman satmıyacaksınız bineceksiniz.
bende masraf yaptım.şu tatilde belki 500 tlyi geçti. 4 lastik sıfır aldım.
ne yani ben zaten 16 ya aldım. aldıktan sonra 2000 tl yi buldu yaptıklarım.dahada torsiyon yaptıracam 500 de o tutar nerden baksan.
şimdi ben 16 ya aldım, bu son masrafları da fatura edip 19000 yazsam mantıkllı olur mu?
yaptığınız masrafı saymayın.

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 16:58
Konuyu başından beri okudum. Emrahın mesajının düzeltildiğini farketmedim. Ersinin sinirle yazdıkarını okuyunca "noluyor" dedim. Devamında baktım ki yanlış anlaşılma olmuş. Sonra telefonlaşılmış. Ortalık süt liman olmuş. Ve bunların hepsini öğleden sonraya sıkıştırmışınız. Ne diyeyim gündem çok çabuk değişiyor.
Neyse gelelüm konu hakkındaki fikrime; arabaya yapılan her işlem arabaya birşeyler katmıyor ve değer artırmıyor. Değer artırmayan şeyler (eskiyen ya da bozulan parçalar için harcananlar) fiyatı artırmaz amaaa arabaya değer katan şeyler (çelik jant,deri koluk, lpg kiti)arabanın değerini yapılan harcama kadar olmasada artırır.
Misal; aynı özellikte iki araba düşünün. Birinin LPG kiti var, muayenesi yapılmış ve ruhsata işlenmiş. Diğeri benzinli. İkisinin de diğer özellikleri aynı. Ederleri aynı mıdır? Tabi ki hayır.
Saygılar sunuyorum.

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:00
iş yaptıgını eklemekse hatlar karışır
8500 xr + 1000 tl ps + 400 gaz kelebeği + 300 amartisör +230 teyp

felan derken liste uzar önemli olan satabilmek fiyatı çekmekle bitmiyo bu iş allah göstermesin başınıza bişey geldimi o aracı yaptıklarınızı bırakın almayı piyasanın yarı fiyatına verirsiniz tamam herkezin malı kendine kıymetlidir ama fazlada abartmamak lazım

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:05

Emrah Bunu Yan Masadan Gönderdiler....EmbarrassedSırıtmaEmbarrassedKahkahaDil ÇıkarmaGülme

Albayım beyzbol sopasıda güzelmiş. Aslında bundan 1 adet lazım bana. Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:08
Kim ne istiyosa ister arabasına zorla satmıyolar ya isteyen alır biner.Buna kimsenin laf söylemeye hakkı yoktur bence ister 20 isterim ister 30 piyasada aynı model aynı kmde arabadan 3ede var 5e de.5e satanın bi bildiği vardır illa.

Mesajı Yazan: Saleeh
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:09
Albayım kopardın beni ya :) 

Bu arada Roland'ın 18bin'e satılması hakkında EmraH'a katılıyorum. 

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:09
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

felan derken liste uzar önemli olan satabilmek fiyatı çekmekle bitmiyo bu iş allah göstermesin başınıza bişey geldimi o aracı yaptıklarınızı bırakın almayı piyasanın yarı fiyatına verirsiniz tamam herkezin malı kendine kıymetlidir ama fazlada abartmamak lazım

Ben satarken bu güne kadar koyduğum mazotlarıda eklicem fiyataSırıtma

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:10

Ahmet Kardeşim Bunuda Yan Masadan Könderdiler Heart

yıkılllllllllllllllllllllllllll Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed

-------------
Çakmak/Ümraniye/İstanbul

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:11
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

Ben satarken bu güne kadar koyduğum mazotlarıda eklicem fiyataSırıtma

bence evden arabaya giderken eskiyen ayakkabıları felanda eklemek gerek :)

-------------
Çakmak/Ümraniye/İstanbul

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:25
ya siz emrahı tamamen yanlış anlamışsınız bence :) kardeşimizin söylemek istediği bu fiyatlar neden bu kadar uçtu diye sadece konu açmak istemiş :d adamı bin pişman etmişsiniz resmen :D ve hakikatten fiyatlar cok yuksek site için  konuşmuyorum bunu yanlış yere cekmeyelım  kütahyada örneğin eski kasa doğanlar var 83-87 model arası bır yıl onceye kadar 1.000 tlden alan yokdu şimdi 3,500 tlden asagı arac yok :) en kötü araca 3,000 çekiyorlar emrahda bunun sebebını satan arkadaşlara sormak ıstemıs sanırım :) çünkü aynı konuyu benımde kafam karıstırıyor bende sattım daha yenı 14,500e 2003 model HDİ 206 ben almaya kalksam almam şahsen o fiyata

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:27
Sımdı ARkadaslar Mazot Ayakkabı vs gıbı Materyaller Eklenerek Dalga Konusu Halıne Gelmıs Konu ..  Ben Buraya Gaz Kelebegı Amortısor Deyıp Eklemıorum ..

2001 Klimalı Aırbaglı Jantlı 140.000 Civarı olan Quıklere 12.000 yazmıslar ..

Ben Tesisat Koydum Flım Cektım Ekstra Olarak Bunlar Var Ayrıca Yaptıgım Dıger Masrafları Saymıyorum Ör ; Torsıyonlar , Yaylar , Gaz Kelebeği , Flitreler Vs Bunlarda Cabası Onları Ilana Yazma Sebebım Kendı Adıma Konusuyorum karsımda kı Adam Bakımlı ARac Aldıgını Bılsın ..

1.500 tl Sırf Tesısatım var .. 12 quık en bos olanını baz alarak + 1500 = 13.500 ben 14 cektım cunku sahıbınden de 1000 lıra pazarlık payıdır . 13 ıse hakkıdır .. kımse 4.000 lıra masraf yaptım 20 ıstıorum dıyemez 16 lık araca .. ekstrası varsa arabanın orjınal cıkısının harıcınde aracla verıldıgınden araca bır mıktar etkısı olur ..

ornek dıncerın arabasının bos'u 8.000 adam da ekstra var masrafsız aracını 8.000 e ps ıle verırmı vermez .. yada taşkının arac flıtrelı egzozlu felan adam 12 ye bosları gıbı vermez sıkışmadığı surece .. allah sıkıştırmasında hıc bırımızı .. 

ayrıyetten 2007 senesınde 94 full cıvıc hb sattım ben o zaman 8.000 e suan aynısından 11 e anca alabılıyorsun acıkcası bende anlamıs degılım .. sanırım yaz gelınce honda ve pug'lar moda olunca fıyat bıraz 1000-1500 kadar ucuyor .. e halıyle sıtede o fıyatı goren adam kı bende dahıl bu bunu ıstıorsa benımkı su kadar eder dıye yazıyor .. benden uc gun sonra ılan veren adam var benım aracın aynısı ıkızı dıyebılırım kılometresı 20.000 km kadar az 14.250 yazmıs ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:30
Kimse kimseyle dalga geçmiyor ortaya yapılmış espri o maksat sadece gülmek Konunun bi hallere geldiği yok

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:32
benim orda demek istediğim şuydu  yapılan 1 e 1 yansıtılmazı kastetmek istemiştim 1000 tl tesisat yaparsın tamam ama bu araca yansısa yansısa en fazla 500 600 dür şuana kadar 9 10 kere tesisat toplayım sattım tesisatı ilk alırken pahalı ama satarker para etmez ha bedava da verilmez tabi ama abartmamak gerek

-------------
Çakmak/Ümraniye/İstanbul

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:34
ha dedıgıne katılıyorum ama dedım ya 14 dedım 13 e verıcem hanı 12 ye aldıgını dusun bos'unu 13 de eder yanı o ozellıklerı olan bır arac ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:39
arkadaşlar yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın ben sadece düşüncelerimi söylüyorum

şöylede bi kural var iyisini istiyosan değerini ödeyeceksin şuan sahibindende 8500 ada 106 quick var 17 yede quick var hangisine gücün yeterse onu alıcaksın

boşuna dememişler ne kadar ekmek o kadar köfte

-------------
Çakmak/Ümraniye/İstanbul

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:42

ha dedıgıne katılıyorum ama dedım ya 14 dedım 13 e verıcem hanı 12 ye aldıgını dusun bos'unu 13 de eder yanı o ozellıklerı olan bır arac ..

kardesım ıyı hos dıyorsun da arabaya yaplan her masraf satarken ustune koyulur mu Gülme

1,500 tl degerınde kı tesısatını merak ettım yazarmsın ?

40 cm kicker L7 pioneer ındash v.s olsa gerek ?

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:45
pionner teyp (modeli hatırlamıyorum) 1 takım hertz mid 2 takım pionner 3 yollu kolon kicker l7 38 cm jbl streo anfi audiobahn bass anfisi sigorta kapasitör arkadaşım satıyo 2800 e 4 aydır ne arayan var nede soran

-------------
Çakmak/Ümraniye/İstanbul

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 17:54
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

kardesım ıyı hos dıyorsun da arabaya yaplan her masraf satarken ustune koyulur mu Gülme

1,500 tl degerınde kı tesısatını merak ettım yazarmsın ?

40 cm kicker L7 pioneer ındash v.s olsa gerek ?
Anaunıte Pıonner 6900Ib-400 , 1 Takım Cadence Crz Yarısma Serısı 270 tl.
Jbl'ın gto serısı 16 cm 110 rms olan oda yarısma serısı .. 220 tl ..
Xetec 4.100 Stereo Mıd Anfı - 220 tl ..
Sıerra 1240 D mono 1200w Anfı - 150 tl
Cadence 38 cm Bas Yarısma Serısı 600 Rms - 360 tl L portlu ..

1620 tl --- Peşin 1.500 tl kablolar bendendi saolsun tesısatı kuran da cocukluk arkadası olunca 150 lırada ıscılık almadı benden .. 1.2 farad kapasıtor de aldım henuz takamadım .. eder mı arkadasım 1.500 lıra ?? unutmadan soleyeyım ayrıyetten gene cadencenın ust serı 10cm 2 yollu kolonları da taktım onları cerez nıyetıne sayıyorum ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 18:27
xetece verdgın paraya aynı amfıden 2 tane alabılırsın nakıt olarak cok para vermıssın :)

benım demek ıstedıgm araca yapılan her sey + olarak gerı donmez pıyasayı cok abartmmak gerek

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 19:50
vay be quik. 106 14 000 tl mi  maşşallah Sırıtma

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 19:54
biz Türk milleti olarak bir şeyi yüceltir bir diğer şeyi yerin dibine sokarız,bu arda yerin dibine soktuğumuzu da ucuza bol bol tüketiriz.bence peugeot piyasaları hak ettiğinin altında bile kalıyor.

-------------
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 20:09
2000 tl lpg
550 jant
240 teyp ben bu masrafı yaptım ve karşılığını almak isterim ha motora veya yürüyen aksama yapılan bakımları yazanlar yanlış yapar ona kalırsa aldığınız benzin ve lpg yide yazın derim :))
yani 14500 tl şuan arabam he satarmıyım ? satmam ama müşteri olursada olacağı bu orjinal 95000 de :)

-------------
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 20:41
emrahım gonul koymadan kalp kırmadan bende cevap vermek ısterım musadenle 

2007 senesı 95 model 135 hp sahınım vardı yemedım ıcmedım baktımö yaptım sahının degerı ogun 5.000 6.000 degerındeydı ben aracı 4.500 tl sattım zararı kıme bana neden satmak zorundaydım 

kardesım 2008 senesı bende 2002 307 xs vardı sunroof harıc arac fuldu yagmur sensoru far sensoru park sensoru 8 aırbag abs vs vs benım aracımın ogunku degerı 16.000 tl ıken ben 12.000 verdım kaybım 4.000 tl ve sattım km 98.000 dı sımdı zararlı kım ben neden mecburıyetten sattım 

2009 bası dacıa logan sedan aldım 1.5 dcı 15.2500 ben 14.000 lıraya aldım 2011 senesıne kadar bındım ve yaptım aracımda tık yoktu keyıften sattım aracımı sırf 206 alıcam 4 lastık alındı 15 gun sonra sattım lastıklere 1.200 tl verdım zararlı kım gene ben ben dacıa yı 15.250 sattım neden masrafım var alınterım goz nurum var 

2011 sonuna dogru 206 quıkımı satmayı dusundum aracımın degerı temızlıne gore 18.000 tl edıyor emrahım aracım kazasız belasız orjınal artı 2 sahıbıyım aracımın temızlını hepınız bılıosunuz ve benım de nekadar tıtız oldumu pazarlık her zaman sunnettır kardesım neden aldın fıyata satmak ıstersın neden zarar etmemen ıcın kardesım tok satıcı vardır aracını aldı gederde tutar aldı degere satmak ıster zorunlu satıcı vardır neye gıderse kardır der sımdı ınsanların yerıne kendını koy altın yenı kasa 307 var suan kı ıkıncı el pıyasası senın aracının temızlıne dızel olmasına az km yapmıs olmasına ragmen 25.000 27.000 tl ıstersın mesala sen aracını degerınden assaya satmak ıstermısın satmak ıstersen 18.000 tl alım senın aracını sen bu adaletmı mantıklımı sunuda ozellıkle belırtım arac alıp kar yapılmaz alım satımcı olsan eyvallah gecen bana bı subarunun fıyatını sordun sana 25.000 tl ıla 27.500 tl arası dedım neden abım subarucu abıme sordum cunku sana da soledım sende bana adam 33.000 tl ıstıo dedın bende adam ucmussmu dedım sende bana olu alıcımısın dedın hatırlarsan aracın degerınden fazlasını vermek salaklıktır o adam sanıyomusunkı aracının degerını yazdı oraya emın ol 2.000 lıra fazlasını soledı cunku satılsada kendı degerınde satılması ıcın benım dıger aracım subaru legacy 2.el lıste fıyatı 29.000 tl ben 27.500 tel ıstıyorum pazarlıkta yapsam 27.000 tl bırakırım cunku 500 tl benı batırmaz demek ıstedım kımse alın terını ucuza vermez kardesım ozellıkle ben benım aracım 206 quık suan 18.000 lıra ben 17.500 ıstıyorum alıcı ıse saglam sa 17.000 bırakırım gordunmu gene benım 1.000 lıra zararım var cık sımdı ısın ıcınden benım 206 sunroof harıc full modelı 

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 21:13
:) Ahmet'im ben kımsenın aracını kotulemıyorum benım demek ıstedıgım su 3 liralık mala 5 lira istenıyor bu forum ıcın gercerlı degıl sadece suan genelde bu sekılde yanı ne olduda bole oluyor dıyorum neden bu fıyatlar ıstenıyor onu anlamıyorum..

ha bak ben jant aldım + 1500 tl ıstıyorum olmazsa olmaz yok efendım fılm var 500 tl ıstyrum gıbı seylerın aracın degerını arttırdıgına ınanmıorum dıyorum ..

Mesajı Yazan: semih
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 21:32
arkadaşlarım abilerim affınıza sığınarak düşüncelerimi belirtmek istiyorum.2005 model 307 im var dizel premium en full u motor bakımı yeni yapıldı.aracın debriyaj seti değişecek bide kapı ve sanrof fitilleride değişecek araç temiz 22.750 tl yazdım 20.500 tl ye bırakacağım.

bide 2001 model rolland garros um var hiç bi masrafı sorunu yok en az bir buçuk sene masrafsız binilebilecek bi araç 18.000 tl istiyorum.
şimdi ben bu araca çocuk gibi baktım sanayide onunla yattım kimseye emanete vermedim küçücük bi ses gelse hemen yaptırdım bakımını o kadar zaman harcadım insan gibi ilgilendim aracımla ve şimdi aracım sorunsuz termtemiz ben bu aracı 14.000 tl ye 15.000 tl yede vereceğime parçalarım satarım daha iyi nacizane fikrim.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 21:37
herkezın fıkrıne saygılıyız .. :) 

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 22:08
Her malın bir alıcısı vardır arkadaşlar eğer çok sıkışık bir durum yok ise bir ay değilde 3 ay sonra satarsınız ama değerini bilen birisi gelir alır,406 larımı piyasalarının üstünde rakamlara sattım bence hakkettikleri rakamlardı.Peugeot bence kaliteli araçlar yapıyor ama Türkiyedeki servis anlayışı ve denetimsizlikten kötü bir üne sahip.

-------------
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r

Mesajı Yazan: mon
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 23:23
arkadaşlar herkes üstüne alınabilir benimde aracım edepsiz, 22.000 lira yazdım pazarlık sünnettir, 14.000 liraya felan bırakacam... 

-------------
206 2001 1.4 Colorline, Atiker

İlim dahi sanma senindir,
Bilim dediğin yalnız Rab içindir.

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 02:42

:) Ahmet'im ben kımsenın aracını kotulemıyorum benım demek ıstedıgım su 3 liralık mala 5 lira istenıyor bu forum ıcın gercerlı degıl sadece suan genelde bu sekılde yanı ne olduda bole oluyor dıyorum neden bu fıyatlar ıstenıyor onu anlamıyorum..

ha bak ben jant aldım + 1500 tl ıstıyorum olmazsa olmaz yok efendım fılm var 500 tl ıstyrum gıbı seylerın aracın degerını arttırdıgına ınanmıorum dıyorum ..

kardesım benım  fazla soylenmesının sebebı aracın ogunkı degerının  ustune fazla soylenır artı pazarlık dedıklerı bu ıste aynı fıyata yada aldıgı fıyata satmanın tek yolu bu 

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 05:03
Emrahım afedersın ama bazı noktalarda katılmıyorum sana...

Ben araca extra aksesuarlar takacagım aracı gelıstırecegım bunlar bır deger artırmayacak. Yok oyle bır olay. En basıtınden araca angel ve xenon aldık 500 tl.

Hıc deger artırmayacaksa sokerım orjınallerıyle satarım. soktugum angel ı xenonuda ayrı satarım o zaman??? nıye parasını ben odemısım al ben yemedım sen ye dıyeyım sattıgım kısıye ???

Sıfır arac alırken mısal bazı modellerde xenon extra ucret ??? sonucta bu ek bır donanım. nasıl orada extra ucret oduyorsan benım angel ve xenon takmamın bır farkı olacak. Jant lastık almısım tertemız cızıksız lpg taktırmısım sorunsuz aracın bakımı yerınde herhangı yapılacak bır kısmı yok.

Bunlar deger artırmaz olurmu gozunu seveyım...

Ben arac alıpta ek olarak bunları yapacaksam yapılmısını almayı tercıh ederım. kesınlıkle daha ucuza gelır zaten... ayrıca zamandanda tasarruf etmıs olurum. aldıgımda herseyı ustunde olur Göz Kırpma

Egerkı aracın ozenle yapıldıgıda acık olarak ortadaysa 2-3 fazla verır alırsın...

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 08:07
Orjinalini yazan: mon mon Yazdı:

arkadaşlar herkes üstüne alınabilir benimde aracım edepsiz, 22.000 lira yazdım pazarlık sünnettir, 14.000 liraya felan bırakacam... 

sen bastan bır daha oku ..

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 08:09

Emrahım afedersın ama bazı noktalarda katılmıyorum sana...

Ben araca extra aksesuarlar takacagım aracı gelıstırecegım bunlar bır deger artırmayacak. Yok oyle bır olay. En basıtınden araca angel ve xenon aldık 500 tl.

Hıc deger artırmayacaksa sokerım orjınallerıyle satarım. soktugum angel ı xenonuda ayrı satarım o zaman??? nıye parasını ben odemısım al ben yemedım sen ye dıyeyım sattıgım kısıye ???

Sıfır arac alırken mısal bazı modellerde xenon extra ucret ??? sonucta bu ek bır donanım. nasıl orada extra ucret oduyorsan benım angel ve xenon takmamın bır farkı olacak. Jant lastık almısım tertemız cızıksız lpg taktırmısım sorunsuz aracın bakımı yerınde herhangı yapılacak bır kısmı yok.

Bunlar deger artırmaz olurmu gozunu seveyım...

Ben arac alıpta ek olarak bunları yapacaksam yapılmısını almayı tercıh ederım. kesınlıkle daha ucuza gelır zaten... ayrıca zamandanda tasarruf etmıs olurum. aldıgımda herseyı ustunde olur Göz Kırpma

Egerkı aracın ozenle yapıldıgıda acık olarak ortadaysa 2-3 fazla verır alırsın...

Yaf cem abıcm ben demek ıstedıgımı sızlere anlatamıyorum Gülme

aracın degerı 5 bın tl araca jant angel xenon yay koltuk kılıfı 10 bın bakımı hava fıltresı yaptırdım kardes benım aracım 12 bın tl dır dıyen zınıyete karsıyım ben . uçuruyorlar onu demek ıstıyorum.

Elemanlarda gelmıs konuyu okumadan yrum yazıolar :)

Mesajı Yazan: mon
Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 08:35

Orjinalini yazan: mon mon Yazdı:

sen bastan bır daha oku ..

okudum okudum
ben araç felan satmıyorum uçuk rakam yazıpta makul fiyata satanları eleştiriyorum.

-------------
206 2001 1.4 Colorline, Atiker

İlim dahi sanma senindir,
Bilim dediğin yalnız Rab içindir.

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 08:39
Orjinalini yazan: ErhaN ErhaN Yazdı:

Albayım beyzbol sopasıda güzelmiş. Aslında bundan 1 adet lazım bana. Göz Kırpma

Abi Şahsen Ben Aracımda Böyle Bir Sopa Bulunduruyorum... Olurda Maç Olursa Hazırlıklıyım YaniiGülme

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 08:43
topuyla beraber 10 lıramıydı :D 

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 09:14
Aynen Çetinkaya Mağazasından Almıştım... 10 Yetale

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 09:20
Beyzboll staaaayyyyyylll :D 

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 09:37
Arkadaşlar benim yazacağım fiyat listeyi alt üst edecek ama satmayı düşünmüyorum şu anda Embarrassed
Cem e şu konuda da katılmadan edemeyeceğim araca katılan,aracı geliştiren her parça değerini arttırır.İstemeyen varsa gitsin aynı arabayı alsın o uğraşsın bakalım,lastiklerini taksın olmasın orasını değiştirsin burasını değiştirsin,gitsin motoruna modifiye etsin içine sinmmesin tekrar sıkıntı stres bunları yaşamayan adama fiyatı yuksek gelırsede gitsin başka araba baksın.Osman eğer sıkıntıda olmasaydı o fiyata eminim vermezdi arabası değerinin altında gitti.Herkes aracına alın teri katarak bu hale getiriyor,arabasının bıtarafına zarar geldimi en yakını ile gerekirse tartışıyor arabasını bu şekilde muhafaza adamların verdiği fiyatlar bence normaldir,bu değerlendirmeleri en azından bizim sitemizdeki arkadaşlarımızı muaf tutalım.
Selam ve Saygılar...

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 09:41

Aynen Çetinkaya Mağazasından Almıştım... 10 Yetale

Resimdeki sopayla aynımı Albayım. Çünkü o sopanın 10 TL olacağını sanmam.Sırıtma

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 09:45
Yok Abi Benim Resimdekinden Daha KaliteliSırıtma

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 09:51
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Arkadaşlar benim yazacağım fiyat listeyi alt üst edecek ama satmayı düşünmüyorum şu anda Embarrassed
Cem e şu konuda da katılmadan edemeyeceğim araca katılan,aracı geliştiren her parça değerini arttırır.İstemeyen varsa gitsin aynı arabayı alsın o uğraşsın bakalım,lastiklerini taksın olmasın orasını değiştirsin burasını değiştirsin,gitsin motoruna modifiye etsin içine sinmmesin tekrar sıkıntı stres bunları yaşamayan adama fiyatı yuksek gelırsede gitsin başka araba baksın.Osman eğer sıkıntıda olmasaydı o fiyata eminim vermezdi arabası değerinin altında gitti.Herkes aracına alın teri katarak bu hale getiriyor,arabasının bıtarafına zarar geldimi en yakını ile gerekirse tartışıyor arabasını bu şekilde muhafaza adamların verdiği fiyatlar bence normaldir,bu değerlendirmeleri en azından bizim sitemizdeki arkadaşlarımızı muaf tutalım.
Selam ve Saygılar...
taskınıma katılıyorum saygılar sevgıler . adam olayı gayet guzel acıklamıs .. +1 ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:04
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Selam ve Saygılar...

abi sana 1 porsiyon daha dondurmalı baklama yolluyorum Sırıtma

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:07
Otomobil sahipleri 2 ye ayrılır Pgt  ciler ve diğerleri...  Embarrassed

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:13
Alkış

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:43

Alkış

şu en basta yazdıgın romanın ön sözunude sıl artık gordukc morelım bozuluo Embarrassed

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:45

Alkış

şu en basta yazdıgın romanın ön sözunude sıl artık gordukc morelım bozuluo Embarrassed

tamam halleddim .. kestane şekeri Sırıtma

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:48
yani kısaca demek istedıgım su beyler Sırıtma

araca 5 lıra extra masraf yapıpta bunu satarken almak mumkun degıldır ve mantıksızdır Gülme

nokta Embarrassed

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:50
emrah allah aşkına senin burcun ne  ??Gülme

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:52
Akrep :D 

Mesajı Yazan: taksicicocuk
Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:52
piyasa her zaman yazılanın 2 bin lira altına gider racon budur 

-------------
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:54

Sırıtma yanlış abi sen akrep olamazsın :))) Gülme

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:55

Sırıtma yanlış abi sen akrep olamazsın :))) Gülme

niden niden :D

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:56
Orjinalini yazan: taksicicocuk taksicicocuk Yazdı:

piyasa her zaman yazılanın 2 bin lira altına gider racon budur 

müdür o zaman su 14 bın tl lık quıke talıbım ben Gülme

1,500 tl tesısatını soksun 2 bın tl de pazarlık payı 10,500 e alıyım aracı

işte bu gıdı durumlarda da yaa usta sen ne dıosun oldurdun aracı galerımısn galerıcı su fıyat verdı sennasıl bole dersın benıma rabam satılık degıl benzın doker yakarım v.s v.s v.s Gülme

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:56
 Sırıtma konuyu dağıtmayalım ilk buluşmada bir yengeç olarak kıpacam seni :)))

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 10:59

Sırıtma konuyu dağıtmayalım ilk buluşmada bir yengeç olarak kıpacam seni :)))

dimam Sırıtma

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 11:35

Yok Abi Benim Resimdekinden Daha KaliteliSırıtma

Ozaman bende istiyorum. Banada al.Sırıtma

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 11:39
Belli zatenGöz Kırpma 

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 12:22
Emrah uzun bir aradan sonra alım-satım harici bir konu açtığın için seni tebrik ediyorum Star
Devamını bekliyorum Dil Çıkarma

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2011 Saat 13:12
Orjinalini yazan: EminÖNAL EminÖNAL Yazdı:

Emrah uzun bir aradan sonra alım-satım harici bir konu açtığın için seni tebrik ediyorum Star
Devamını bekliyorum Dil Çıkarma

Embarrassed

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net