![]() |
|
19 Ağustos (Ordu'da sel ve Talihsiz 307) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:27 |
Su altında kalan bir peugeotun ne yapacağını biliyorum artık:Camlar yarıya kadar açık,silecekler çalışıyor,park ve 4 lü ler yanıyor. Bunlar araca su girince oluyor kendiliğinden (sağdaki araç) ![]() Düzenleyen gozem - 24 Ağustos 2011 Saat 13:31 |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araca su giriyor derken yagmur yaginca felan mi?
Cok buyuk ihtimalle BSI su aliyo ya da selden dolayi icinde su kalmis. Düzenleyen koliva - 24 Ağustos 2011 Saat 13:35 |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır hocam bildiğin sel oldu,olduğu zaman biz memleketteydik iyiki aracımıza bir zarar gelmedi sanayi civarı kabadüz köyleri,Perşembe tarafı hep sel altında kaldı sel altında kalan veya zarar gören insanlara sabır diliyorum.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Off bu ne yaa |
|
![]() |
|
Çok büyük geçmiş olsun,Allah ordaki vatandaşlarımıza ve size yardımcı olsun.Sular çekildikten sonra aracı detaylı bir şekilde baktırmak lazım.
|
|
![]() |
|
canım memleketim ne hale gelmiş .. allah yardım eylesin ordaki insanlara.. tamda fındık zamanıydı ..işleri zor..
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
evet ersin tam fındık zamanına denk geldi bizim tanıdıklarımız hala fındığını bile toplayamadı böyle giderse çok zarar görecekler maddi yönden.
Düzenleyen mehmet eren - 24 Ağustos 2011 Saat 13:47 |
|
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Bir gün sonra Giresunda da sel oldu, benim arka camın birisi acık,oradan su almıştı, gece aracın yanına gittiğimde cam sonuna kadar acık görünce hırsız sandım, baktım bi eksik yok aracta kumandadan camı kapatıp eve döndüm. 5 dk sonra içim rahat etmedi aracın içi ıslaktı çünkü tekrar aracın yanına indiğimde aynı camın acık olduğunu gördüm. Anlıcanız bizim devrelerde su almış..Sabaha kadar ben camı kapattım araba indirdi :D
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
geçmiş olsun.
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Geçmiş olsun araca gelen zarardan dolayı üzüldüm. Düzenleyen mehmet eren - 24 Ağustos 2011 Saat 13:49 |
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
geçmiş olsun. kötü olmuş ama elden bişey gelmez doğal afet.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kasko bunu sigortaliyor degil mi?
|
|
![]() |
|
Allahtan gelene söylecek sözümüz yok tabi. Çok kötü bi durum,herkeze Allah yardımcı olsun,böyle bi durumda ben kafayı yerdim herhalde.. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
![]() |
|
geçmiş olsun.Ersin abime katılıyorum tam fındık zamanına denk geldi sel.Ordu da bulunan herkesin Allah yardımcısı olsun.
|
|
![]() |
|
aminn..
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Şayet kasko var ise bu durumda pert yazabilir.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
geçmiş olsun orgulu kardeşlerimize Allahdan Sabır diliyorum,
gozem su alınca camları açması dörtlüleri yakması vs normal çünkü bütün herşey önce beyine oradan cihaza gidiyor, beyinde su alınca kafayı yiyor. kornaya basınca sileceklere su püskürten 307 yi bile duydum (:
senin camın açık kalmasıda aynı olay. mümkün olduğunca kumandadan değilde elinle kapatmayı dene. aracı ilk aldığımda sağ arka cam yarımın biraz üzerindeyken denemek için kumanda dan kapatmıştım ama sabah geldiğimde hiç kapatmamışım gibi eski yerindeydi.
artık akşamları camları ve sunroofu elimle kapatıp o şekilde aracı kitliyorum ve o günden beri böyle birşey ile karşılaşmadım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Zaten kumanda panelinden kapanmıyordu, kumandadan ve elimle iterek kapattım ama sabaha kadar 10 defa denedim, en sonunda ne olursa olsun dedim, kapının kumanda panelini söküp eve gittim.evde fön makinesi ile kurulama yaptım, sabah taktığımda herşey normaldi..
Benim anlamadığım böyle anormal arıza vermek yerine hiç çalışmaması daha normal olurdu :) |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
![]() |
|
Orada yaşayan insanlara Rabbim sabır versin. Oraların imtihanı da böyle. Yağmur çok yağdığı zaman sel kaçınılmaz oluyor malesef.
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |