![]() |
|
Ankarada Hangi peugeot servisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silience ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 08:55 |
Merhaba Arkadaşlar, Pejo mu yeni aldım ve aranıza katıldım. (2003 model 206 SW 1.6 16V)
Aracımın ufak tefek bazı sorunları var ve birkaç uyarısı ekranda beliriyor.
Bunları yaptırmak için Ankarada işinin ehli ve aynı zamanda uygun fiyatlı bir servis önerebilirmisiniz.
Teşekkürler.
|
|
206 SW 1.6 16V 2003 model
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendinizi tanıtmanız gerekir http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim , Ankara Ostim Atisan girişinde olan Vatan Peugeot u önerebilirim.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasin bey benim gittiğim ve memnun kaldığım bir yer var aslen başka bir yerede sormadım ama işçiliği güzel ve baya bir yardımcı oluyor.
Gölbaşı sanayide özkayalar otomotivden kenan ustayı bulursan sorunun neyse parçaları kendinde temin edebilirsin oda temin edebilir zaten elinden geldiğince yardımcı oluyor işçiliği ucuz ama ucuz olması yanıltmasın işini güzel yapar 2 kere gittim daha bi problem yaşamadım. Sanayi sitesi 5. Blok No:4 Gölbaşı Tel: (312)484 29 45 |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
şaşmaz sanayi de talip pejo var orayada gidebilirsin.. bide simge pejo var batıkentte istanbul yolu üzerinde sanayide sanyinin adını hatırlayamadım bunlara gidebilirsin
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ben istanbul yolundaki ABC PEUGEOT servisini tercih ediyorum tanıdıklar var hem ucuz hem kaliteli hem orjinal parça garantili
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
istanbul yolundaki acity alışveriş merkezinin yanında liva pastanesinin karşısında erkay pejo var,tavsiye ederim
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
ostimde abk performans var, tavsiye ederim, yetkili olduğu halde göralı ise hiç tavsiye etmiyorum. ayrıca faruk' un dediği gibi erkay' da iyidir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
göral otomotiv
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Göral'ın mekanikte iyi olduğu konular var ama boya konusunda oldukça rezil bir servis. Geçen kış bana arkadan çarptılar, bagaj kapağının uç kısmını boyadık dediler, ama tümü boyanmış, ayrıca 1 ay sonra boya soyulmaya başladı, gittim ikinci kez boyadılar bu seferde 100 km/s' den sonra arkadan cızırtı gelmeye başladı, gittim söyledim bu sefer kaporta' dan bir eleman sağı solunu gerdirdi vs. düzeldi dedi ama hala cızırdama yapıyordu, gerçi o aracı sattım ama boya' da Göral' dan pek memnun değilim, ama mekanik' te iyi sayılır.
|
|
![]() |
|
silience ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
teşekkürler arkadaşlar,
bahsettiğiniz servislerde; bilgi ekranındaki hataları sildirebiliyormuyuz, tabiki sorun varsa sorunu çözdükten sonra :)
|
|
206 SW 1.6 16V 2003 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |