![]() |
|
angel halkaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 19:42 |
||
Gecenkı bulusmada baska gören oldu mu bılmem ama cecoli bilir bnm sağdaki 2 angel halkam yanmıyordu.cemin cozumu led degısımı ıdı. neyse bugun "maslak ataturk sanayı"ye gittim. 2. kısımda mazda servısının sokagında (ismi isteyene pm ile dukkanın ısmı atılır) bır elektronıkcıye gıttım. adam "blast yada balast" mı ne yanmıs dedı. bır takım almak gerkıyor dedım. iscilik dahıl 60 tl ye hallettik.
aksam eve geldım arabayı yıkadım. sagdakı halkalardan bırı yenıden sonmus. sorum su: 1. blastın yanmaması ıcın cozum ne olakı? sıgarta, direnc?? 2. maslak atatürk oto sanayide bildiğiniz iyi bir elektronıkcı varmı? not: bu ıslemdem sonra pejo servısıne gıttım yeni spoylerlı cam sılecek takımı:75 ytl, arka pejo ve 307 yazısı 40 ytl (degıstırmek geldı ıcımden, yıpranmıstı) de aldım. yanı anlıyacagınız bır angeldan canım cok yandı ![]() |
|||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sadece led değişince yanması gerekmiyormu, garantisi bittimi.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sen balastı ıptal edıp onun yerıne 160ohm direnc bagle ıkı lede 160ohm yanı her aygel ıcın ayrı ayrı kolay gelsın boylece sorunun kalmaz
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
inş. sorunun hallolur abi
|
|||
![]() |
|||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
||
sorunun ledle alakası yokki |
|||
|||
![]() |
|||
||
balastı iptal edip 160 ohm direnc baglıcam ınsallah sorun cozulur.tesekkur ederım. sonucu yazarım |
|||
|||
![]() |
|||
||
insallah |
|||
|||
![]() |
|||
||
Angelların ıcınde kı ledlerde balast dıye bırsey olmaması lazım. ledlerın kucuk bır devresı olur. acaba ona balast dıye mı hıtap ettı usta ???
Belkı o devrede bır sorun var usta onu bulamadı...
![]() Ilk bakısta ledlerın bozulmus olabılecegı aklıma geldı. Egerkı ledler saglamsa ya baglantılarında yada onlara dusuk voltaj ıle besleyen devrelerınde bır problem vardır... Düzenleyen CeCoLi - 24 Ağustos 2011 Saat 01:14 |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
ŞU angel farlara okadar para veriyoruz ama çok kalitesizler.. bende junyan vardı kesinlikle önermiyorum... aynı benimde sağ farım sönmüştü.. beyinleri var angellerın onlar bozuluyo bi şekilde tamirde edilmiyor en baştan yazayım yani... biz direkt ledi beyinsiz çalıştırdık gücü elektrikçi abimiz vardı o ayarladı anca bu şekilde çözülüyor.. yoksa her 3-5 ayda 1 beyin almanız gerekirki buda çok yüksek maliyet kesinlikle bozuluyor... angel alacak olsam florasan dışında kesinlikle almam bu dakikadan sonra ledliler tamamen saçmalık
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
yok karabiutu cıkardı ve yenı cıft kara kutu taktı. devre degıldı. snrm benımde lens degıl. floresan belki? bende su mevcut: http://www.modifiye.com.tr/tuning/3092-200-Eagle-Eyes-Peugeot-307-Siyah-Angel-Far.aspx |
|||
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Verılen lınkte yazdıgına gore bunun halkalarıda florasanmıs zaten... Demekkı florasanda bozulabılıyormus. O zaman adamın balast demesı dogru. Cunku florasan ampul balastla calısır. Ben ledlı oldugunu dusunmustum...
Bızdekıler ledlı. Ve ledler sudan korunsun dıye kabloların cıktıgı yerlere de sılıkon doldurdumkı rutubet almasın. Tahmınımce daha uzun omurlu olurlar...
|
|||
![]() |
|||
||
bu durumda benım cozum ne? yıne balastı kesıp yerıne dırenc baglıyımmı? yoksa zırt pırt balast mı degısım.. acaba pıyasadakı normal balastlar olurmu? yoksa yıne kazık marka angel balast takımı mı alacam. cıldırcam sımdı.
![]() ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Ahanda bir ipucu daha. Kabloların çıktığı yere silikon doldurtulacak. Bir de fotoğrafını alabilir miyim cem bey. Tarifi tam olarak anlayabilmem için fotoğrafını görmem gerekiyor. Benim angelların arkasında kapak yerine papak kibi şapkalar var. İşlemi oraya mı yapıyorsun.
|
|||
![]() |
|||
||
Abıcım florasan lambalar balastsız calısmaz. Arkadaslar led oldugunu dusunup dırenc tak demıslerdır...
Sen yıne balasta devam edeceksın
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Abıcım farların son halının fotografını cekmeyı unuttum
![]() ![]() Sahur a dogru gece saat 1 gıbı 2. sınıde taktım bıttı. Hemde ıscılıgımde cok guzel olmustu. Cırt kelepcelerle cok guzel ıscılık yaptım 10 numara oldu. Sonra halka ve ledlerın kablolarını guzelce ek yapıp bantladım ve oradakı plastık hortumun ıcıne sokup hortumuda guzelce dısarıdan bant ıle sardım.
Ayrıca ledlerın devrelerını farın alt kısmına yapıstırıp uc kısımlarına sılıkon doldurdum ıste... Cunku ıclerıne su gırerse problem yasar oraları...
|
|||
![]() |
|||
||
Sana zahmet bana ikram angelların arka kısımlarının fotoğrafını çekip ekleyebilir misin?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |