![]() |
|
206 için stop lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 19:40 |
|
Merhabalar 2004 model peugeot 206 xline araca stop lambası değişikliği düşünüyorum geçenlerde servisdeki arkadaş 206 + plusların stop lambasının 206 uyumlu olduğunu ve takımının 230 tl olduğunu söyledi.Tabi insanoğlu elindekinin hep fazlasını ister ya görüntü olarak da hoşuma gitmedi değil ne dersiniz sizlerinde fikrini almak istedim.İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler.
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence onu alana kadar daha guzel sıyah yada krom zemınlı cesıt cesıt ledlı stoplar var.
onlarda takarsan bence goze daha cok hıtap edebılır.
|
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
Sizlerden bu yönde öneri istemekteyim araç metalik gri ve yan kapı çıtaları ,bagaj kapağı üstü ayna kapakları krom kablamadır.Peki önereceğiniz bir stop lambası varmı .
|
||
|
||
![]() |
||
|
Artı olarak diğer stoplar orjinalleri kadar sağlam ve verimli olacak mı onuda düşünüyorum örneğin ışık verimini düşürmemek adına asla aracıma angel türü far takmam .
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
değiştirme.çok yapmacık duruyor ben denedim tekini değiştirip baktım.hoşuma gitmedi.en iyisi üstündekiler.
Düzenleyen maverick - 24 Ağustos 2011 Saat 00:09 |
||
![]() |
||
|
Ben değiştirdim derken 206 aracınıza 206 + plus stoplarından mı taktınız ? Yoksa piyasada bulunan farklı stoplardan mı ?
|
||
|
||
![]() |
||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
|
banada lazımdı stop lambası,orjinaline 250 lira dediler çok pahalı çok
|
||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
||
![]() |
||
|
Gökhan bey eğer ki yeni stop alır isem araca size uygun bir fiyata çıkan stoplarımı gönderebilirim
Düzenleyen frtkck - 24 Ağustos 2011 Saat 00:15 |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
evet 206+ stopları. tuning dükkanı olan arkadaşıma takasla birisi bırakmış.bırakan arkadaş led almış üste verip. 20 dk da sağ arka tarafa deneme amaçlı taktık. ne bileyim emanet gibi durdu arabada. herşeyin orjinali.benim param olsa yine üstündekilerin gıcırını alırdım...
|
||
![]() |
||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
|
|
||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
||
![]() |
||
|
Şu an için resim ekleme şansım yok fakat eğer ki değiştirir isem foruma alışveriş bölümüne ilanını açacağım .Değerli yorumlarınız ile fikir sahibi olmama yardımlarınız için teşekkürler.
|
||
|
||
![]() |
||
|
tamam,teşekkürler
|
||
|
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
Bence Albay'ımızın aracındaki stoplar 206'ya en çok yakışan stop modeli. Bunları tavsiye ederim. sahibinden.com'da ilanları mevcut.
![]() |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende led stop taraftarıyım.o kadar para ona verene dek daha farklı goruntulu stop mantıklı bence.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |