![]() |
|
seçim konusunda yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 16:30 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-ihtiyactan-biniciye-peugeot-206-1-4-xr-hdi-dizel-56765683/detay/
sizce hangisi seçim yaparmısınız büyçem maksimum 13 bin yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
km orjinal ise bu aracı kaçırmazdım tp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kipkirmizi-klimali-peugeot-206-2004-dizel-57374775/detay/
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
4 araç çok güzel.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence hıc bırı yazamaz daha duzgun arac bulabılırsın fıyatlar cok ıyıde aracların hepsınde boya degısen var satarken sıkıntı yasarsın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
yorumlarınız için çok teşekkürler ben biraz daha araştırayım daha iyisini bulabilirmiyim bakayım.
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Dizelden başka aramıyorsan birşey diyememde benzinli bakıyorsan mustafakirli 206 feline satıyordu.206 quicksilver olarakda ahmetsemiz aracını satıyordu ikiside temiz ve bilindik araçtır onlarada bi bak derim
|
|
![]() |
|
mustafa abiyle konuştum arabası çok iyi ama dizel arıyorum bide mustafa abinin dediği fiyata çıkamam abi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |