![]() |
|
lpg göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 14:19 |
arkdaşlar lpg göstrergesi 2. dişteyken yanıp sönüyodu. yanıp sönmesi azaldığınamı işaret ? yoksa arızamı veriyor ? ayrıca tek dişe inmeden stop etti ve calısmadı taki benzin alana kadar.
Düzenleyen rhcpeppers - 23 Ağustos 2011 Saat 14:20 |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelıkle sıstemın ne marka oldugunu yazmamıssın. Ayrıca depodakı gaz bıtse bıle aracın asla stop etmeyıp benzıne gecmesı gerekır. Bu cok yanlıs bır durum... Sıstem gaz bıttıgınde dırekt olarak benzıne gececek sekılde tasarlanmıstır. Egerkı gecmeyıpte stop edıyorsa burada bır yanlıs var. Zaten sızdırmazlık ıstasyonunda da bunun kontrolunu yaparlar. lpg valfının soketını cekerler ve aracın benzıne gecmesını beklerler. gecıyorsa sorun yoktur. gecmıyorsa sorun vardır...Bana kalırsa yanıp sonmesı bı arızayı ısaret edıyor olabılır. Tabı bu durum kıtın markasından markasına farkedebılır Düzenleyen CeCoLi - 23 Ağustos 2011 Saat 15:00 |
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
atiker marka. 2. dişteyken göstergenin ortadaki sürekli yanan ısık yanıp sönmeye başladı. ardından stop etti. benzine aldım ordada çalışmadı. benzin vardı 5 liralık. Onu yemiş bitirmiş olma ihtimali varmı ? az oldugu içinmi öyle olduki.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
lamblia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim başıma gelenlere benziyor seninki de.bende map sensörüne bağlanan hortum bağlandığı yerden yırtılmış ve hava alıyordu.araç giderken bir benzine bir gaza geçiyordu.kırmızı ışık yanıp sönüyor, araç bazen stop edecekmiş gibi devir düşürüyordu.kenara çekip stop ettirdim.marşa bastığımda çalışmadı.bir iki defa denedim sonra çalıştı.ama gaza geçmiyordu.fark etmeseydim kalan benzini bitirecekti ve yolda kalacaktım.kaputu açıp hortumu incelediğimde çok az bir kısmı tutuyordu.ben de hortumun yırtılan kısmını kesip yeniden yerine oturttum.böylelikle sorun düzeldi.sen de bir kontrol et. gerçi benimki teleflex ama bağlantılar aşağı yukarı aynıdır.
|
|
2003 peugeot 307 xt tiptronik teleflex gfi lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |