![]() |
|
silecek suyu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
exssen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 14:08 |
Arkadaşlar ön cam su motoru arıza yapmıştı değiştirdim ancak bu defa da istediğim seviyeye atmıyor. Ayarı var mı arkadaşlar? Yoksa yeni motorun gücü mü yetmiyor? (2004 307 xs)
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 23 Ağustos 2011 Saat 14:33 |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Silecek suyunu fışkırdıgı yeri igne yardımı ile ayar yapabılırsın. oda olmuyorsa tersten güçlü hava tut tıkanmş olabilir.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizimde aynı şekilde oldu bozuldu su motoru degişti ancak şimdide önce camı ıslatıyodu öbür motorda sonra silecek çalışıyodu şimdi ise silecekler bir turu kalkıo o sırada su atıyo tabi camdaki toz hem camı çizio hemde silecekler ölüyo araç partner
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
lamblia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kaç ay önce silecek suyuna parlatıcı ve leke çıkarıcı tabletlerden attım.bir kaç gün silecekler çalıştı ama sonra fıskiyeden su çıkmamaya başladı.motorun çalıştığını duyabiliyordunuz ama su çaok cılız bir şekilde geliyordu.arkadaki fıskiyeden ise hiç su gelmiyordu.su motorunu ve su deposunu söktüm.depoyu iyice temizledim.motorun içini açtım.mororun içinde ön ve arka fıskiyelere su geçişini düzenleyen siyah yuvarlak bir conta var.o canta şişmiş ve hareket edemez olmuştu.çıkartmaya çalıştım ama bir kısmı deformasyona uğradı.şişen kısımları zımparaladım ve yerine yerleştirdim.deformasyona uğradığı için önü çalıştırdığımda arakadan da su geliyordu.ben de 30 tl ye yeni motor alıp yerine taktım.şimdi hiçbir sorun yok. o plastiği dikkatli bir şekilde çıkartıp yerinde serbest bir şekilde hareket edecek şekilde zımparalayıp yerine takarsanız sorununuz hallolur
|
|
2003 peugeot 307 xt tiptronik teleflex gfi lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |