![]() |
|
206 xs mod için fikirlerinize ihtiyacım var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 22:44 |
![]() ![]() ![]() ![]() 2001 206 xs aracıma ufaktan mod yapacam düşüncelerim şunlar; * jant (14 inc ten 16 inc e çıkarmayı düşünüyorum) *alçaltma * egzos * far stop * hafif body kit * rüzgarlık * bide tazmanyaaaa :)) bunların haricinde ne yapılabilir yada şunu yaptırma dediğiniz konu varmı?sizlerin fikirleri benim için çok önemli hadi şu kırmızı şeytanı beraber modlayalım
Düzenleyen speedark - 22 Ağustos 2011 Saat 23:04 |
|
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|
![]() |
|
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimler neden görüntülenmiyor anlamadım :((
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hatalı yüklemişsindir adresi.15 yeter bence bu araca hatta Osman arkadaşımızın sattığı jantlar on numara sıfır gibi çokta yakışır zaten albayın arabada vs hep onlardan var tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
yükledim sonunda resimleri :)
15 düşünüyordum ama bugün bir arkadaş yapmışken 16 hatta 17 yap dedi 17 fazla gelir ama 16 aklıma yattı aslında ama nasıl bi jant alacağım konusunda fikrim yok :(
|
|
|
![]() |
|
osman arkadaşın jant resimleri varmıdır acaba nasıl ulaşırız?
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
teşekkürler :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |