![]() |
|
Trafikte sakinnnn olalım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 15:30 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
adamı fena kızdırmışlar demekki :)))
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar çok önemli bir konu,buna bende uymasamda herkes sağduyulu olmaya özen göstersin ufacık bir olay sonucu anlaşılamıyacak sonuçlar doğuruyor.Herkes sanki savaşa hazırlanıyormuş gibi aracına sopa,demir,silah bile taşıyanlar oluyor.Herkes soğukkanlı olmaya özen göstersin...
|
||
![]() |
||
|
Benzerini birgün ben de sıkışık trafikte sağa sola girerek kendini akıllı ve uyanık zanneden saygısız embesil sürüsüne yapmayı düşünüyorum ama tabi onda inip camdan dışarı atacaksın!!
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Türkiyede en az oynanan oyun bezbol, Ama en çok sapo sı türkiyede satılıyor :D
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Abi şimdi kimse kusura bakmasın,az önce şirketten içeri girdim,2-3 defa lavukların yüzünden az kalsın girecektim heriflere..Ne sinyal var ne sağa sola bakma var, bu nedir yaa,hiç mi insan düşünmez ya adam o sırada gaza basıyorsa diye, hiç mi kontrol etmez !! Bir gün acımıcam giricem bi tanesine, sıkışacak kapının orada, geçip karşısına kaportanın üzerine oturup ağzıma geleni sayıcam suratına baka baka anca o olacak..
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bende birdün eski aracımın arka kapısına tekme yediğimden beri bezbol spoası ile dolaşıyorum, olay çıkarmak için değil, olay çıkarsa kendimi savunmak için. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
arkadaşlar bu buluşma resimlerinde gördüm de taksimin arka camına peugeotturkey yazan çıkartma nereden temin edebilirim acil yardım
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
bende beyzbol sopası tasıyanlardanım.ama metın arkadasımın dedıgı gıbı savunma amaclı.yoksa serseri degılız cok sukur.mıllet belınde sılahla gezerken bızım sopa bır nevı kucuk bır savunma bıcımı.bu arada bagajda olan sopa bır sıkıntı yaratıyormu.ıcerıde yaratıyor dıye okumustum.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Demek ki bu tarz olaylar sadece bizim ülkemizde olmuyormuş
![]() |
||
![]() |
||
|
sakın olun mıllet
|
||
![]() |
||
|
Park ettin, etmedim vs muhabbetine herif silahı çekene kadar ben de bir şey taşımazdım. Kullanmak nasip olmasın yine de... |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
aracımda ne sopa ne zincir var bir pasta cila kutusu 1 tane düz 1 tane yıldız birde hidrolik yağım var arada bitiyor da tamamlıyorum diye
![]() |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
|
bende de demir direksiyon-debrıyaj kilidi var.aynı işi göruo
![]() |
||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Kimse kusura bakmasın ama trafikte kavgaya tartışmaya itiş kakışa sonuna kadar karşıyım sorun varsa çağır polisi yada git karakola diyceğim şu eğer ovideodaki gibi lavuğun biri bana gelip vurucak suçlu yada suçsuzum fark etmez ben ona vurmıycam abartmıyım ama ya o beni gömer o asfalta ya ben onu trafik kimsenin artislik sergileme sahnesi değil istanbulda tarafikte bulunan araçların ben inanıyorumki %75'inde ateşli veya yaralamaya yönelik silah sopa bıçak tarzı silahlar var o yüzden gerek yok öyle araçtan inip vurmalar falan vallah kaşla göz arasında indiriverirler yere karşılığı aracımla vermeyi tercih ediyorum
![]() |
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |