![]() |
|
Gidiyorum Konya'ya :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 10:39 |
Arkadaşlar Üniverste Tercihlerim Belli Oldu Sonunda :))
Konya Ereğli Selcuk Ünivertsite Kemal Akman Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknolojisi
2 Yıllık Ünivrsteye gidiyorum Hayırlısı Diyelim Arkdaşlar 2 Sene Aranıza Katılamıcam ..
(Arakdaşlar Rica Edicem Lütfen Kimse 2 yıllık boşuna okuma işe yaramaz v.s gibi yorum yapmasın lütfen)
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler. Dolu dolu gecirin bu iki seneyi. Cok guzel zamanlar gecireceksiniz ve inanin ki ileride bu zamanlari cok arayacaksiniz. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yolun açık olsun,hakkında hayırlısı olur inş.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yengeç hayırlı olsun hayatının değişeceğine garanti verebilirim (:
oraları çok seveceksin gelmek istemeyeceksin, ailenide özlediğin için gelip giderken o yollar çekilmez olacak hehehe (:
bende 2 yıllık mezunum hiçde 2 yıllık gidilirmi demiyorum, anlamayan bilmez. İnşaat sektörü hızla gelişen ülkemizde senin için de çok iyi olacaktır.
üniversite hayatı ile ilgili istediğin şeyi sorabilirsin adapte olabilmen açısından yardımcı olurum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
hayırlı olsun. bende 2 yıllık makine mezunuyum kazandığımda bende çok tepki gördüm mahalledeki teyzeler bile "nereyi kazandın", "hangi bölümü kazandın"dan önce 2 yıllık mı 4 yıllık mı? diye sormuştu. okulu 3.02 ortalama ile bitirdim dgsye girdim makine mühendisliğini kazandım. şimdi makine mühendisiyim. sende inşallah inşaat mühendisi olursun imkansız değil.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
Yengeçim Hayırlısı Olsun... Oradada Yengeçleğini Yapmayı İhmal Etme
![]() |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Hayırlısı olsun. Konya'da faaliyet gösterirsin artık. :)
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın. İnşallah başarılı bir üniversite hayatı geçirirsiniz.
|
|
![]() |
|
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
Hayırlısı olsun ama üzüldüm senin için bende ordan mezunum 40 kişilik sınıfta 3 kişi mezun olmuştuk 2 senede.2007 mezunuyum şehir ilk başta cok sıkıcıdır ama sonra tadından yenmez.İmrendim bi yandan da güzel günlerim geçti orada yardımcı olabilecegimiz bişey olursa haber et buralardayız.tekrar hayırlı olsun
|
|
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi |
|
![]() |
|
hadi hayırlı olsun viptazz .. başarılar dilerim ..
|
|
![]() |
|
allah yolunuda bahtınıda zıhnınıde acık etsın kardesım yolun acık olasun basarılar
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
hayırlı olsun ereğli merkezle arası bir buçuk saat filan konyanın en gelişmiş ilçelerinden yabancılığı attıktan sonra tadından yenmez
![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
hayırlı olsun, konyada organızasyonlara katılırsın artıkın... |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
hepinize çok çok tesekkür ediyorum iyiki varsınız :)) Benim için Süper Bi Moral Oldu :))
Bu Forumu Artık Peugeotla Kalmasın ismini değiştirelim arabadan çok ailevi dostluk sitesi oldu ne güzel Hepinizden Allah Razı Olsun :))
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
hayırlı olsun
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
gel gel hız sabitleyiciye gell ustamız hazır burda :))))
şaka bi tarafa hayırlı ouğurlu olsun... |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
ah üniversite yılları ah!.. öyle güzel günlerdi ki... şimdi sıra sende. hayatın tadına var! hem çalış hakkını ver kimse ağzını açamasın, hem hem gençliğin hakkını ver imrenmeyen kalmasın. muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda ve forum.peugeotturkey.com adresinde
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |