![]() |
|
307'min Teybi Bozuldu?! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 00:01 |
Bayram tatiline uzu yola çıkacağım, teypsiz çıkmak istemiyorum. Teyp çalışmıyor. Teypçiye götürdüm, elektrik kanallarını kontrol etti, uğraştı, didindi, bir sonuca varamadı. Yazılımsal bir sorunu olabileceğini söyledi. Bu durumda ne yapabilirim? Görünen o ki normal oto-teypçilerin yapabileceği bir iş değil.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhtemelen tamirine 60 70 tk isteyeceklerdir bunun yerine alternatif olarak navitech gibi markaların cd mp3 lü teyplerine bakabilirsin 80 tl den başlayıp yukarılara dogru çıyor fiyatları
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
60-70 tl ye razıyım. zira yol bilgisayarını teypten yönetebiliyorum. ve teybin direksiyondan kontrolünü yapabiliyorum. başka teyp takarsam bunlardan feragat etmek zorunda kalacağım.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
evet malesef sonradan takılan teyplerin çogunda bu özelliklerden feragat etmek zorunda kalıyosunuz önerim iyi bir elektronikciye baktırmanızdır. artık tesisat yapan yerlerin çogu bu işten anlamadıklarından daha büyük sorunlara yol açacaktır alternatif olarakda aynı modelin çıkmasına bakabilirsiniz
|
|
![]() |
|
bayram tatiline dek yetiştirmem lazım, uzun yola çıkacağım :(
|
|
![]() |
|
imzanızda nerede oldugunuz yazmadıgından bişey diyemicem ama istanbuldaysanız anadolu yakası bağlarbaşında orjinal teyp ler konusunda uzman bir yer var
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
servise bir sor belki insani bir fiyat verirler. olmadı harici büyük elektronikciler... ama sorun nerde ve nasıl bir sorun? elektrik mi almıyor, ses mi çıkmıyor, radyo mu çekmiyor? önemli olan bu
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
avrupa yakasındayım, bugün servise gidip tamire gönderildiği servis noktasının telefonunu aldım. onları arayacağım. elektriksel bir sorunu yok gibi. elektrik bağlantı noktalarında sıkıntı yoktu götürdüğüm teypçinin demesine göre.
|
|
![]() |
|
Teybin içi oksitlenmiş. Yaptırdım, ama bana 50 TL ye mal oldu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |