![]() |
|
Lpg'li araçlarda benzin ksesici |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 16:28 |
selam arkadaşlar;bir satış sitesinde lpgli raçlar için,lpgde çalışırken benzin devresini kesen role tarzı ürünler gördüm.yani araç lpgde çalışırken o aparatı takarsanız boşuna benzin pompasını çalıştırmıyormuş.böyle bişey kullanan arkadaşımız varmı bu ürün ne derece yararlıdır bilgisi olan varmıdır???birde konu dışı ama özel mesaj atmayı daha çözemediğimden yazıyorum koliva arkadaşım pp2000 nasıl yaptın kaça maloldu bilgi verirsen sevinirim saygılar
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsenin bi fikri yokmu???
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PP2000=Peugeot Planet 2000 sistemi aractan bilgi okumak veya gondermek isine yarar. Bu bilgiler, hata kodlari da olabilir, cruise kontrolu tanitmak icin bazi ayarlari yapmakta olabilir. Yaziliminin adi ise Peugeot Planet Office'dir. Asagidaki resimde gorulen, uzerinde Peugeot-Citroen logosu olan aparat olmadan bu yazilim hicbir ise yaramaz. Hakkinda bilinmesi gereken cok sey var. Isterseniz ogrenmek istediginiz ne varsa sorun ben yanitlamaya calisayim.
![]() |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzin kesiciyi ben taktırmıştım extra 50 tl alıp bu aparatı sağ arka koltuğun altında benzin pompasının kablolarına bağlıyolar.Seninde dediğin gibi araç gaza geçtikten sonra benzin pompası benzin pompalamayı kesiyo.Pejolarda çeyrek deponun altında kullanmak benzin pompasının yanmasına sebep olduğu için gerekli bi aparat diye düşünüyorum. |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |