![]() |
|
Şanzıman Kulağı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 11:52 |
Aracımın şanzıman kulağını değiştireceğim. Fakat google'da "307 şanzıman kulağı" diye arattığımda verimli bir sonuç elde edemedim. acaba bu parçanın başka bir ismi mi var? Yedek parçacılarda da bulamadım internette. 2006 model makyajlı kasa 307 SW'm için şanzıman kulağı arıyorum, bana link verme şansınız var mı?
Bir de "sasiks" diye bir şanzıman kulağı markası varmış sanırım. Ama yazılışından tam emin değilim. Google'da sasiks diye arattım, sasix diye arattım sonuç alamadım. Bu markanın aslı nedir, fikri olan var mı?
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş şanzuman kulağı konusunda tecrubeleri aktarayım sana ben motor sanzuman ne kadar varsa hepsini deiştim
öncelik le arac otomatik dizel ve benzinli manuel olarak 3 ceit kulak var bildigim kadarı ile hepsi de birbirinden farklı senin arac hangisi ? ayrıca otomatik kulagı 250 ila 280 tl arasındanydı bende 50 liraya ikitelliden cıkma temiz bulup taktım en ufak sorun yok onceden aracı 1. viteste zorlayınca kut kut vururdu şimdi cillop kafana takılan varsa sor cevaplayalım |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
bence o markanın adı "sachs" :) tüm parçacılar bilir, canını sıkma
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
aradığım kişi siz olabilirsiniz. şöyle özetleyeyim: aracım 1 den 2 ye geçerken ser geçiyor. hafif bir öne atma durumu var. üst viteslere de zorlanaak ve yüksek devirlerde geçiyor. aynı zamanda aracı dururken boşa aldığımda yaklaşık yarım saniye kadar sonra aracı hafif, fakat hissedilir bir şekilde öne atıyor. araştırdım. şanzıman kulağının değişimi ile çözülebileceği söylendi. bir motor evet değişmesi lazım dedi. diğer iki usta da hayır, bu sağlam gözüküyor değiştirme dedi. sizce ne yapmalıyım? sizin araç nasıldı, değiştirince nasıl oldu?
|
|
![]() |
|
bu arada şanzıman takozları 20 TL falan yazıyor nette. fakat bana orjinal sachs marka takoz lazım. onun fiyatı da 80 tl civarındaymış, doğru mudur? nette bulamadım ama :(
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
şanzuman takozu 20 25 tl bişey ama öne atma olayı şanzuman takozu ile degil şanzuman ile alakalı olabilir. bende öle one atma yok şanzuman takozun yada motor takozun bozuk olursa tık tık tık die ses yapar ve bunu kalkısta seri şekilde yapar. bence 20 tel cok degil 20 25 tel de işcilikle 50 ye degiştir sanzuman kulagını gitsin.
|
|
![]() |
|
kulak+işçilik için 120 tl fiyat aldım. yaptıracağım. 20 tl'lik lerin yerli olduğunu söylüyorlar.
|
|
![]() |
|
ya kulak 20 lira degilmi 100 lira işcilik çok
neredensin sen ?
|
|
![]() |
|
istanbul.
|
|
![]() |
|
bu arada yetkili serviste orjinal kulak 160 TL. işçilik hariç.
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SASİC marka yapar
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Bugün kulağı değiştirmek için gittim, fakat açtığımızda parçanın yeni değiştirilmiş olduğu anlaşılınca değiştirmekten vazgeçtim. Fakat aracın ön sağ taafından gürültü geliyor, ve yolda giderken aracın önünden takır tukur ses geliyor, araba ileri doğru atıyor. neler oluyor allah aşkına :(((((
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |