![]() |
|
206 hakkında yardım - birkaç öneri alabilir miyim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 00:36 |
arkadaşlar selamlar öncelikle...
aracıma birkaç şey eklemeyi düşünüyorum şöyle sıralıyayım : - 2,5luk yay - karter muhafaza - beyaz halka angel - 14" jant (beyaz düşünüyorum fikirlere açığım) - xenon takımı - şu 3M karbon kaplama olayı var ön göğüs kapı döşemeleri dış kapı çıtaları ve tampon kuşakları bu konularda yardımcı olabilir misiniz? - istanbulda nerelerde bulabilirim (ben küçükyalıdayım), hangi markaları tercih etmeliyim, elinde olan satmayı düşünen var mı... - ayrıca cecoli lpg olayına girmeyi de düşünüyorum kaç günde biter bu işler benim pek vaktim yok da bayram ertesi erzincana gitme durumum var da :) bi el at ya :) şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım senin konuyla alakasız ama tecrübeli oldugunu düşünerekten sana birşey sorcam;2001 model 206 arabamın ön sağ farında bir sorun var.akşam farkettim,direksiyonun yanındakı kumandadan kumanda kolunu 3 tık ileri çevirdigimde ön sag kısa far yanmadı sol yandı,uzunları yaktım her iki tarafında uzunlar yandı.sence ön sağ kısa farda ne gibi bir arıza vardır?
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
konuya alakasız bir cevap olmuş. aracınızın kısa farı kesmiş yada sigortası kesmiş olabilir. size en yakın servise gitmelisiniz.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
2.5 yay yok diye biliyorum 35mm yay bence şart. tabi haliyle araç düşecek ve karter muhafazada gerekli beyaz halka angel montajı farı açarak yapılıyor. bence bulaşma açma farlarını kırmızı araca beyaz jant gidiyor. boyat bence şık duracağına eminim.. xenon zaten tartışılmaz. far sis güzel duruyor. 3m yerine kuşak ve çıtarlını gövde rengi boyatmalısın beyaz jant yaptıktan sonra daha hoş duracak..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
valla erbin niyetlendim bakalım bi şöyle yapayım diyorum ama :)
benim gti jantları beyaz yapınca güzel olmuyor ya örneklerini görmüştüm pek hoşuma gitmedi. yay 2,5luk var diye biliyorum ben ama? sen tekirdağda bizim araçlardan anlayan veya parça ile alakalı bir yer biliyor musun?
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
3 tık olayını da anlamadım ama 1.de parklar yanar 2.de kısalar yanar 3. ne oluyor sisleri mi yaktın? zaten benim bildiğim kadarıyla uzunlar ile kısalar birbirinden ayrı çalışıyor yani komple bir problem değil de kısaların sigortası ile ilgili olmalı problemin. erbin'in dediği gibi sigorta ya da röle ile alakalı olmalı senin durum elektrikçi çözecektir işini...
|
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
beyaz jant süper olur. bende var fotoğrafını çekip eklyeceğim bir ara. yay da tamam, ama halka işine girme bencede. yeni far al daha sağlam.
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
tayfun115 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
benim arabamın jantları beyaz arabam kırmızı ama nasıl resim koyacağımı bilmiyorum bi arkadaşa yollasam o koyarmı acaba benim yerime.
|
|
![]() |
|
fearmutlu@gmail.com
bana mail at ben koyarım ok?
|
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
|
cecoliiii :) nerdesin
|
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geldım abı
![]() Bu ara konular oyle hızlı akıyorkı takıp edemıyorum.
Lpg montajı 1 gun. Onda sıkıntı yok.
Yay olayında da -3.5cm lık bılırım -5cm bılırım. 2.5 hıc duymadım gormedım. En ıyısı Eıback dıyorlar ortalama 250 tl gıbı fıyatı var.
Angel farlarda cesıtlı markalar var. Hangısını begenıyorsan onu alabılırsın ama fıyatları modellerıne ve kalıtelerıne gore degıskendır... Orta kalıte bır xenonda guzel olur.
Karbon ısını senle daha once konusmustuk pek bır arastırma yapamadım kalıtelısınden pıyasada bulunuyor. Ben Aksarayda bulmustum. Oracal marka kalıtelı olanı m2 30€ dedı... Bıraz pahalı geldı bana. Ama tavan ıcın vs kalıtelısını yaptırmak lazım... Ic aksamlar da daha ucuzu tercıh edılebılır belkı...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |