![]() |
|
yeni aldığım 206+ satıyorum:(saattım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 07:43 |
arkadaşlar ocak başında aldığım 206+ comfort aracımı satıyorum araçta değişen yok boya yok.
araçta landirenzo marka 2 yıl garantili lpg kiti mevcuttur. km de 15 krş civarında yakmaktadır.
9000 km de
sigara içilmemiş
araca sonradan yapılan işlemler kısaca şöyledir
koltuk koruma - boya koruma yapıldı
kol dayama(175TL)
4 adet kormetal marka jant(450 TL)
park sensörü orjinalde yok hediye takıldı serviste
süpersprint marka performans eksoz (450 TL)
lpg işlemesi vs (1550 TL)
aracın şuanki 0 değeri 24.000 tl dir(ankara)
telefondan ulaşabilirsiniz 506 876 1001 (osman)
fiyat olarak 22.000 tl düşünüyorum takas olmaz vade olmaz peşin 22.000 veren 0 aracı alır götürür.
satış nedenim aracın kredisini ödemek 1 seneye kalmaz askere gidicem ve aracın değeri düşmeden bende fazla zarara girmeden satıp krediden kurtulmaktır.bazı arkadaşlarımız bilirler araçta soğuk iken bir silkeleme oluyordu o problem çözüldü lpg den olduğu anlaşıldı ve düzeltildi.
ilgilenenlere duyurulur saygılar...
araç istanbula 21,750 ye anlaşılmıştır. Düzenleyen hunterakon - 25 Ağustos 2011 Saat 13:17 |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hunterakon oakdar sıkıntı çektin tam halelttin tadına varamadan satıyorsun çok üzücü bir durum valla.
hayırlı satışlar,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeş bukadar emeğin üstüne üzüldüm yani
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun arkadaşlar soğudum artık yaa kredide ödemek istemiyorum askerlikte yakın gözüküyor
yoksa arabada herhangi bir şey yok :( kısmetmiş ne yapalım
|
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Hayırlısı olsun. Araç güzel görünüyor. Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
hayırlı satışlar.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
21,750 ye istanbuldan bir arkadaşla anlaştık daha doğrusu 21,900 fiyat var ama yol parası vs ben 21,750 ye bıraktım kredisi çıktı bugun yada yarın inşallah hayırlısıyla satışı gerçekleştireceğiz:) saygılarımla
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |