![]() |
|
tramerden mesajla arac sorgulama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 18:56 |
Arkadaşlar bir araç sorguladım 3 adet carpma var ancak 2 sinde para yok en sonda var oda 120 tl sorum su; acaba neden hepsi hasar ancak sadece birinde ücret var bilen varsa yardımcı olurmusunz
![]() |
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım aynı dedeğin gibi sadece hasar zamanı ve miktarı belirtiyor. sadecee miktar hiç görmedim
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende konu acılmısken bır sey sorcam tramerde pert olan aracta pert yazıyor mu yoksa sadece kazamı yazıyor...
|
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
![]() ![]() ![]() ![]() |
60 onu bilmiyorum ama ya carpma carpısma yazar yada hiç görünmez ama muhtemelen hiç görünmez
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence tramere güvenmeyin, araç üzerindeki plaka ile kaza yapıyor daha sonra şehir dışına satılıyor eski plakayı başka araç aldığında hasar plaka üzerinde kaldığı plaka ile kaza yapan değilde plakayı yeni üzerine alan araç kazalı gözükebiliyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
öyle değil plaka depiştiği zaman şase motor numarası plakaya işlenir plaka değişse bile o tamiratlar şase numarasına göre kayıt altına alındıgından her türlü gözükür plaka depişmek bi işe yaramaz ama kişi aracını sigorta değilde cepten yaptırdıysa ozaman bişe çıkmaz işte zır boş çıkan 106 quick i sanayide şasesine kadar yamulmuş oldugunu ögrendim |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim demek istediğim bazen araç daha önce kazalı aracın plakasını almışsa yeni sağlam olan araç kazalı gibi gözükebiliyor.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
tamer güvenli değil o bölümüne katılıyorum tramerden sorguluyorum 200 tl tek hazar sanayiye bi gidiyorum ooo değişmeyen yer burulmamış parça kalmamış bide pek çok kişi cepten yaptırıyo bi abimiz 15 bin lira harcadı jaguara cepten tramere soruyosun ışıl ışıl arac :)
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
pertli araçta pert görünür..çarpma görünüpte miktar yazmıyorsa tramerde problem vardır.mesajların cevabı bazen gelmiyor bile oturtamadılar sanırım daha ancak her mesajda 2.80 krş almasını iyi biliyorlar tek gerçek bu...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
evet bu etken de var
|
|
|
![]() |
|
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
pert görünen araçta çok yüksek bir bedel giriliyor.tramer sorgusunda bilginiz olsun yaşanmıştır.
|
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
![]() |
|
tramere de asla guvenmıyorum adam kaza yapıyor sıf kaskodan para alamak için masrafını artırıyor :S
|
|
![]() |
|
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
bir araç için gittim tramerden mesaj attım araçta 400 tl masraf çıktı.o heyecanla gittim almaya sanayide baktıralım dedim.aracı sanayide tanımayan yok böyle olunca insanın dediğin gibi hiçbirşeye güveni kalmıyor.
|
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
![]() |
|
öyle bizde cok gorduk arata 2-3 milyar masraf var eksper ayarlanıyor arac yarı parasından fazla para yazıloyor arac fazla para alınıyor :D
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Tramer çıktı mertlik bozuldu :)) bizim arkadaş araba almıştı. öyle gırgır olsun die tramer sorguladık aracın pert kaydı çıktı. sanayide götürmedik yer kalmadı. aracın kazası bile çıkmadı boyası war ama pertla alakası yok. tramere güwenmeyin.
Düzenleyen toprakk - 20 Ağustos 2011 Saat 00:59 |
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
tramer olayına ben de güvenmeyenlerdenim
sigortada başka saşi veya plaka üzerine evrak düzenleyip hasarı göstermiyorlar falan falan... neler var neler yani. baktırın içinize sinerse alın. kimsenin arabası satılmayıp kendi kapısında çürümemiştir
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
yani eskiden tramermi vardı götürücen sanayiye baktırıcan kaportacıya motorcuya alıcan zaten büyük kazalı araba azda olsa belli eder kendini |
|
![]() |
|
başıma gelen 2 olayı anlatıyorum ...onca sigorta şirketinde tanıdığım olmasına rağmen ...
1: sarıyerde bir tane 306 plakadan sorgulattım sıkıntı yok çok büyük 2 sigorta şirketinde tanıdıklarım var onlardada bir şey yok.. cebime paramı koydum gittim alıcam yani .. aracın arka dan öyle bir yemişki yapanda iyi yapamamış ... 2. bayrampaşada bir tane temra aynı şekilde 3 yerden sorgulatma yaptım temiz hemen gidicem alıcam .. arka sol çamurluk sağ ön kapı . değişmiş ... kısacası kendiniz gidin görün inceleyin bir usta alın yanınıza.. yada mutlaka alacağınız aracı servise götürüp baktırın.... yani bu konuda tramere pek güvenmiyorum ...plakadan araç sorgulatmaya hiç ama hiç güvenmiyorum ... |
|
![]() |
|
morsii35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İZMİR GÖZTEPE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
geçtiğimiz senelerde bizim de başımıza ilginç bi olay geldi. satın almak için bi araç begendik.expertiz noktasına geldiğimizde tramer içinde mesaj gönderdik, araç expertizden orjinal çıktı,tramerde pert çıktı... expertiz kaşeli imzalı belge sundugu için aldık arabayı...bende tramere güvenmeyenlerdenim...
![]() ![]() ![]() |
|
1997 model 306 1.8 8v XR atiker lpg
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
arkadaşlar hasar rakamlarına da pek itibar etmeyin,mesela benim araca arkadan vurmuşlar yetkili serviste yapılmış sadece iç bağlantı aparatları değişmiş 1200 tl ödenmiş fiyatı var sanayide tamponu değiştirsen o kadar tutmaz.kısaca yetkili servislerde rakamı şişiriyor.ben detayları serviste çalışan bi arkadaşımdan öğrendim yoksa tramere baksam benim aracın yanına yaklaşmazdım,önceki sahibi bayandı bir iki sürtmesi var aracın ama tramere bakıyosunuz sanki araç pert gibi hasar rakamları var bir kapı boyamaya 700 tl alınırmı hemde 5 sene önce nerdeyse???
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |