Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tramerden mesajla arac sorgulama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

tramerden mesajla arac sorgulama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
taksicicocuk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Ocak - 1988

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı taksicicocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tramerden mesajla arac sorgulama
    Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 18:56
Arkadaşlar bir araç sorguladım 3 adet carpma var ancak 2 sinde para yok en sonda var oda 120 tl sorum su; acaba neden hepsi hasar ancak sadece birinde ücret var bilen varsa yardımcı olurmusunz
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
Yukarı Dön
Engin Tepe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 18:58
daha önce  böyle bir durumla karşılaşmadım  aynı dedeğin gibi sadece hasar zamanı ve miktarı  belirtiyor. sadecee miktar hiç görmedim
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 19:25
bende konu acılmısken bır sey sorcam tramerde pert olan aracta pert yazıyor mu yoksa sadece kazamı yazıyor...
Yukarı Dön
taksicicocuk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Ocak - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı taksicicocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 20:11
60 onu bilmiyorum ama ya carpma carpısma yazar yada hiç görünmez ama muhtemelen hiç görünmez
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 21:57
bence tramere güvenmeyin, araç üzerindeki plaka ile kaza yapıyor daha sonra şehir dışına satılıyor eski plakayı başka araç aldığında hasar plaka üzerinde kaldığı plaka ile kaza yapan değilde plakayı yeni üzerine alan araç kazalı gözükebiliyor.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 22:27
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

bence tramere güvenmeyin, araç üzerindeki plaka ile kaza yapıyor daha sonra şehir dışına satılıyor eski plakayı başka araç aldığında hasar plaka üzerinde kaldığı plaka ile kaza yapan değilde plakayı yeni üzerine alan araç kazalı gözükebiliyor.

öyle değil plaka depiştiği zaman şase motor numarası plakaya işlenir plaka değişse bile o tamiratlar şase numarasına göre kayıt altına alındıgından her türlü gözükür plaka depişmek bi işe yaramaz ama kişi aracını sigorta değilde cepten yaptırdıysa ozaman bişe çıkmaz işte zır boş çıkan 106 quick i sanayide şasesine kadar yamulmuş oldugunu ögrendim
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 22:49
benim demek istediğim bazen araç daha önce kazalı aracın plakasını almışsa yeni sağlam olan araç kazalı gibi gözükebiliyor.
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 22:54
tamer güvenli değil o bölümüne katılıyorum tramerden sorguluyorum 200 tl tek hazar sanayiye bi gidiyorum ooo değişmeyen yer burulmamış parça kalmamış bide pek çok kişi cepten yaptırıyo bi abimiz 15 bin lira harcadı jaguara cepten tramere soruyosun ışıl ışıl arac :)
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 23:29
pertli araçta pert görünür..çarpma görünüpte miktar yazmıyorsa tramerde problem vardır.mesajların cevabı bazen gelmiyor bile oturtamadılar sanırım daha ancak her mesajda 2.80 krş almasını iyi biliyorlar tek gerçek bu...
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 23:50
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

tamer güvenli değil o bölümüne katılıyorum tramerden sorguluyorum 200 tl tek hazar sanayiye bi gidiyorum ooo değişmeyen yer burulmamış parça kalmamış bide pek çok kişi cepten yaptırıyo bi abimiz 15 bin lira harcadı jaguara cepten tramere soruyosun ışıl ışıl arac :)

evet bu etken de var
Yukarı Dön
calpsize Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1976

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı calpsize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 00:17
pert görünen araçta çok yüksek bir bedel giriliyor.tramer sorgusunda bilginiz olsun yaşanmıştır.
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 00:19
tramere de asla guvenmıyorum adam kaza yapıyor sıf kaskodan para alamak için masrafını artırıyor :S
Yukarı Dön
calpsize Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1976

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı calpsize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 00:22
bir araç için gittim tramerden mesaj attım araçta 400 tl masraf çıktı.o heyecanla gittim almaya sanayide baktıralım dedim.aracı sanayide tanımayan yok böyle olunca insanın  dediğin gibi hiçbirşeye güveni kalmıyor.
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 00:29
öyle bizde cok gorduk arata 2-3 milyar masraf var eksper ayarlanıyor arac yarı parasından fazla para yazıloyor arac fazla para alınıyor :D
Yukarı Dön
toprakk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Mart - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı toprakk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 00:56
Tramer çıktı mertlik bozuldu :)) bizim arkadaş araba almıştı.  öyle gırgır olsun die tramer sorguladık aracın pert kaydı çıktı. sanayide götürmedik yer kalmadı. aracın kazası bile çıkmadı boyası war ama pertla alakası yok. tramere güwenmeyin.

Düzenleyen toprakk - 20 Ağustos 2011 Saat 00:59
2003 model 206
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 09:24
tramer olayına ben de güvenmeyenlerdenim
sigortada başka saşi veya plaka üzerine evrak düzenleyip hasarı göstermiyorlar falan falan...
neler var neler yani. baktırın içinize sinerse alın. kimsenin arabası satılmayıp kendi kapısında çürümemiştir
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 13:13
Orjinalini yazan: F-Eren F-Eren Yazdı:

tramer olayına ben de güvenmeyenlerdenim
sigortada başka saşi veya plaka üzerine evrak düzenleyip hasarı göstermiyorlar falan falan...
neler var neler yani. baktırın içinize sinerse alın. kimsenin arabası satılmayıp kendi kapısında çürümemiştir

yani eskiden tramermi vardı götürücen sanayiye baktırıcan kaportacıya motorcuya alıcan zaten büyük kazalı araba azda olsa belli eder kendini
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 13:19
başıma gelen 2 olayı anlatıyorum ...onca sigorta şirketinde tanıdığım olmasına rağmen ...

1: sarıyerde bir tane 306 plakadan sorgulattım sıkıntı yok çok büyük 2 sigorta şirketinde tanıdıklarım var onlardada bir şey yok.. cebime paramı koydum gittim alıcam yani .. aracın arka dan öyle bir yemişki yapanda iyi yapamamış ...

2. bayrampaşada bir tane temra aynı şekilde 3 yerden sorgulatma yaptım temiz hemen gidicem alıcam ..  arka sol çamurluk sağ ön kapı . değişmiş ...

kısacası kendiniz gidin görün inceleyin bir usta alın yanınıza.. yada mutlaka alacağınız aracı servise götürüp baktırın....  yani bu konuda tramere pek güvenmiyorum ...plakadan araç sorgulatmaya hiç ama hiç güvenmiyorum ...
Yukarı Dön
morsii35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı morsii35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 13:29
geçtiğimiz senelerde bizim de başımıza ilginç bi olay geldi. satın almak için bi araç begendik.expertiz noktasına geldiğimizde tramer içinde mesaj gönderdik, araç expertizden orjinal çıktı,tramerde pert çıktı... expertiz kaşeli imzalı belge sundugu için aldık arabayı...bende tramere güvenmeyenlerdenim...EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
1997 model 306 1.8 8v XR atiker lpg
Yukarı Dön
tolga35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ağustos - 1971

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 13:31
arkadaşlar hasar rakamlarına da pek itibar etmeyin,mesela benim araca arkadan vurmuşlar yetkili serviste yapılmış sadece iç bağlantı aparatları değişmiş 1200 tl ödenmiş fiyatı var sanayide tamponu değiştirsen o kadar tutmaz.kısaca yetkili servislerde rakamı şişiriyor.ben detayları serviste çalışan bi arkadaşımdan öğrendim yoksa tramere baksam benim aracın yanına yaklaşmazdım,önceki sahibi bayandı bir iki sürtmesi var aracın ama tramere bakıyosunuz sanki araç pert gibi hasar rakamları var bir kapı boyamaya 700 tl alınırmı hemde 5 sene önce nerdeyse???
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2139 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4569 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 291 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7694 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 536 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 675 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 420 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5254 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 633 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 423 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 727 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 291 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 572 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 770 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2336 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1035 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5706 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4980 1 torekV
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 527 0 samizel
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English