![]() |
|
307 kalorifer rezistansı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 17:38 |
Arkadaşlar , klimam çalışmasına rağmen bir süre sonra üflemeyi kesiyordu. tahmin ettiğim gibi kalorifer rezistansı arızalı çıkmıştı bugün parçacılara felan baktım komple motoru ile beraber 400 ytl. dediler Bu rezistans ayrı olarak muhakkak satılıyordur. İçimizden mutlaka yaptıran olmuştur. Bu arada şahin peugeot yada sormak gerekecek heralde.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
400 olurmu ya rezistans ayrı satılır arkadasım en faz 50 liradır şahin e sor mutlaka
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
50 bile cok kanimca :)
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir elektirikçiye uğradım bugün 2 tane rezistans getirdi. Elektirikçi geri çevirdi ay şeklinde olacak vs. dedi son gelen rezistansda 206 ve 306 rezistansı idi istersen montaj yapalım dediler , geri çevirdim kendim bulurum dedim :))
işin açıkçası yetkili servise gitmek de istemiyorum. |
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
zor bir durumun içine düşmüssün hocam zararsız bir şekilde atlatırsın inşallah
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Arkadaşlar problem halledildi. konuyu kapatmak ve bu arzanın bir sonrakinde başka bir arkadaşımızın başına gelebileceğini düşünerek kısa bir açıklama yapayım.
aracımda seyir halinde iken klima açıkken kendiliğinden fan üflemeyi kesiyordu. Kontrol için kaputu açtığımızda klima motorunun çalışmasına rağmen fanın üflemeyi kestiğini tespit ettik. Problemin kalorifer rezistansından olduğu anlaşıldı . görevini yapmayan rezistans sebebi ile sistem kendini korumaya alarak kapatıyormuş. Çözüm olarakda rezistansın değişmesi gerekti. Şimdi eğer bu parçayı değiştirmek isterseniz maalesef tek başına rezistansı alamıyorsunuz size üzerinde monte bir şekilde fan motorunuda gazlıyorlar. Motorum sağlam falan hikaye yani. ve fiyatıda 400 küsur ytl. bu durumda yapacağınız benim gibi çıkma bir parça aramak olacaktır. Nihayetinde parçanın değişimi ile sorun halloldu. |
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Gecmiş olsun.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
hadi gecmiş olsun üstat bayramın mübarekolsun
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Canip ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Aynı sorun şuan benim başımda, elektrikçiye gidiyorum. Orasını burasını karıştırıyor, çalışıyor, bir kaç gün sonra yine aynı,,, üflemeyi kesiyor..
|
|
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok |
|
![]() |
|
melihyilmaz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melihyilmaz
Bende de aynı problem oldu yetkili serviste 15 tl parça işçilik önemli değil araştırma bizi abi
|
|
![]() |
|
melihyilmaz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melihyilmaz
Yanlış oldu pardon parça 15 tl işçilik evrak ile uğraşma mak için beleş
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
bende de aynı sorun var motor ile birlikte değişmesi gerek dediler. çıkma nerden bulabilirim. ezelefe abi şu tamircinin telini verebilirmisin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |