![]() |
|
206 arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 14:31 |
|
Arkadaşlar 2006 ve üzeri, Şeytan Kırmızısı Feline,XT, ya da Fever model 100.000 km'den fazla olmayan dizel bir 206 arıyorum, boya vs. fazla olmaması tercihimdir,
Özellikle bana çok masraf çıkarmasın ve titizlikle binilmiş bir araç ilk tercihim,
Teşekkürler, |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benzinli feline olmazmı
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
selam, dün baktım buna, hatta forumda bir arkadaş tavsiye etti, ama günlük 60-65 km yapıyorum benzin benim için çok masraflı olacak, günlük 20 liraya yakın yakar diye tahmin ediyorum
|
||
![]() |
||
|
birde özellikle Şeytan Kırmızısı istiyoruz, ayrıca xt ler 2005 son galiba? sonrasında feline oldu bunlar doğru mu biliyorum?
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yakıt konusunda ne yakar bilmem ama kesinlikle tavsiye ederdim yakından gördüğüm için söylüyorum, almasanda arabayı incelemeni tavsiye ederim :) temiz araba ve diğerleri diye mukayese edebilmen için ;) inşallah gönlüne göre bulursun. birde cihan arkadaşımızın arabası vardı csalli kullanıcı adı. onada bir sor istersen
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
dün tavsiye eden bendim :)
|
||
![]() |
||
|
Bende 2005-beyaz-1.4 HDI-72 bin km civarı 206 var,bayramdan sonra satıp satmayacağım netleşecek. Sadece arka bagaj kapağı boyalı,ben alırken 3 ustaya gösterdim hepside onay verdi,özellikle motor konusunda gayet iyi ;) İçerisinde ben aldıktan sonra sadece babamlar bindiğinde sigara içilmiştir. Ama şu an net olmadığı için birşey diyemiyorum :) O zamana kadar almazsa ilanlar bölümünde görürsün zaten ;)
|
||
![]() |
||
illegal_boy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2011 Konum: G.antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı illegal_boy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2004 model 1.4 xt benzinli üzerinde atiker sıralı otogaz bulunmaktadır..rengi şeytan kırmızısı km 117 bin ilgini çekerse irtibata geçebilirsin kardeş.
|
||
Peugeot 206 1.4 XT 2004 Benzin/Lpg ( şeytan kırmızı )
3MR3 ByK G.Antep 0545 883 78 74 |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
Bu konu daha önce açılıp tartışılmamış mıydı ?
|
||
![]() |
||
|
temiz arac bulmak zor . ben yeni araci almaya teeee orduya gittim. nekadar psyko oldugumu biliyor arkadaslar. :))) benim aracta insallah degerini bilen birine gider.
|
||
![]() |
||
|
hala arıyorum, :(( aramaya devam
|
||
![]() |
||
|
aman abi temizini bul sağlam araba olsun hor kullanılmış olmasın sonra dert olur |
||
![]() |
||
|
evet çok doğru dedin, özellikle kırmızı istiyorum ama piyasada ki bir çok kırmızı hep modiye edilmiş araç, birde temizini bulmak çoook zor. millet arabasının kıymetini bilmiyor, sahibinden.com a bakıyorum hemen hemen 2500 araçtan elle tutulur 50 araç yok.
|
||
![]() |
||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
|
satan var dı sanırım 206 quıklıydı dıye hatırlıorum olmaz mı quık verelım ?
|
||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
||
![]() |
||
|
hayırlı olsun ıns bulursunuz ıstedınız gıbı bı arac
|
||
![]() |
||
|
çok teşekkür ederim inşallah bulurum.
|
||
![]() |
||
|
ıns
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
fiyat aralağın nedirr
|
||
![]() |
||
|
Temiz Az Km li Dizel Uygun Fiyatlı 206 İmkansız Gibi Birşey.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |