![]() |
|
bijonu sökmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedatakyildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: taşucu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatakyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 14:28 |
slm 2006 407 var ancak benden önce jantta bulunan bijon ların kafasını sökmeye yarayan aparat kaybedilmiş serviste biraz pahalı nerede uygununu bulurum
|
|
407 1.6 HDi Executive
1996 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O penseye benzer bır alet. Kolay bulunur mu bır fıkrım yok. Ama sanıyorum kı ınce uclu kargaburun gıbı bır aletle kapaklarını rahatca sokebılırsın dıye dusunuyorum |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
bence sanayideki hırdavatcılarda mutlaka bulunur.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
sedatakyildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: taşucu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatakyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk arkadaşlar servis 100 lira istedi....
|
|
407 1.6 HDi Executive
1996 |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
servis 100 lira dediyse sen 10 15 liraya alırsın
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
Bir oto-lastikçisine gidip bijonları neyle sökebilirim diye sor,onlar sana söyler.O aparatı almana gerek yok.Sivdi uçlu bir cisimle çok rahat sökülür.
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Sanırım her tekerde sadece bir tane olan kilitli bijonlar için özel aparatı soruyorsunuz. Eğer oysa serviste açtırmak ver yerlerine normal bijon takmak daha iyi ama normal bijonları açmak için her hırdavatçıda bulunan bijon anahtarı yeterli olacaktır.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Arkadaş bijon kapaklarını soruyor.Kilitli kapak değil sanırım.
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Bijon kapaklarını sökmek o kadar zor mu ki?
Ben önce bir kenarına düz tornavidayı dayayıp azıcık çekiyorum ve tam karşısındaki kenarada birazcık çekince dışarı doğru çıkıyor ve elimle çekerek dışarı çıkartıyorum. Sizin kapaklar nasıldır bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
onun bahsettiği alüminyum alaşım jantın bijonlarını gizleyen avuç içi kadar kapak. o kapağın anahtarı kayıp. kolay bulunur, parçacılarda vardır.
ama özel yapım kilitli bijonlarsa eğer...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
İyi de kapakları çıkarmaya yarayan aparat, sarı, plastik, küçücük bir şey. Servisteki kazık fiyatı bile 20 Lirayı geçmez ki kapakları çıkarmak için ona hiç gerek yok. Tornavida veya çay kaşığıyla bile çıkar.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |