|
lpg yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
morsii35
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İZMİR GÖZTEPE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 13:25 |
merhaba arkadaşlar peugeot 306 xr 1.8 8v aracımda atiker lpg mevcut, aracım iki haftalık daha tum bakımlarını yaptırdım benzinde hiçbir sıkıntı yok ancak lpg konusunda ayar tutturamıyorlar, izmirde lpg için yardım alabileceğim tanıdıklarınız varsa yardımlarınızı bekliyorum,saygılar,sevgiler,iyi sohbetler...
|
|
1997 model 306 1.8 8v XR atiker lpg
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arada aracınızın ustundekı kıtın modelınıde ogrenebılırsenız ıyı olur.
Multıfast veya Fast olabılır. Durum kıte gore degısıklık gosterebılır. LPG fıltre ve enjektor temızlıgı bakımları vs yapıldı mı?
Ayrıca aracın km sını yazın. Ve ne kadar suredır veya km dır lpg takılmıs bunu bılıyormusunuz???
|
|
morsii35
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İZMİR GÖZTEPE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arac 166 bin km de, lpg 2006 yılında montaj yapılmış o dönemde sanırım fast versiyonu oluyor.bahsettiğim gibi lpg sökülü vaziyetteydi aldıgımda ecu olarak bilinen beyni değiştirildi ön taraftaki parçalar ve bakır boru tesisatı komple yenilendi sadece şamandra ve tank eski sistemden kaldı,ayrıca bakımında ayrıca enjektörlerin ucundaki minik vida gibi parçalar normalde 1.3 motor arabalar içinmiş onlar deişti,filtre deişimleri oldu.
aracın 166 binde rutin bakımları yapıldı buji ve buji kabloları değişti. herhangi bir sıkıntı yok dediler. aracı özel servisten teslim aldım motor bi acayip çalışıorsu gaz yemio benzinde ve lpg de.tekrar götürdüm buji ve buji kablolarını değiştirdiler format atmışlar 10 gün kadar benzinde kullan arasıra gaz yememezlik yapar düzelir dediler,10 gün sonra gel tekrar format atıp lpg yi baglıcaz dediler, asıl lpg montajını yapan usta ise aracın çalışması düzgün olsun lpg de sorun yok diyor ayar yapılır diyor. ateşleme parçalarından birinde sıkıntı var dior. kimisi dior ki sibop ayarı yapılması gerekir dior,çözemedim ama şuanda benzinde servistekilerin dediği gibi özellikle rolantide çalışırken devir düşüp yükseliyor gaza yuklenince 1303 tospa lar gibi ses çıkarıyor sonra toparlıyor kendini,kime güveneceğim kimi dinleyeceğimi şaşırdım. durum budur.
|
|
1997 model 306 1.8 8v XR atiker lpg
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorunun inşallah en yakın zamanda çözülür dostum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |