![]() |
|
Karbon folyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eSeRKaNe ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 11:14 |
( Düzenleyen eSeRKaNe - 02 Eylül 2011 Saat 11:16 |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabırsızlıkla resimleri beklıyorum,gerçi buluşmaya bende gelıcem,stoplar için bende kırmızı siyah yaptırmak istiyorum,inşallah istediğin görüntüyü yakalarsın...
|
|
![]() |
|
eSeRKaNe ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
İnşallah abi,cumartesi fırsat bulduğumda fotoları atcam yapabilirsek eğer :)
|
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Karartma işlemi ve stoplar nasıl yapılacak ?
|
|
![]() |
|
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=52
Bu abimizden feyz alarak yapmaya çalışacağım :) Arka stoplar içinde folyo satılıyor,sitemizden satan varsa özellikle onlardan almak istiyorum :) Aksarayda flnda bulunuyor :) Hatta hepsiburadada var abi hiç bulamazsam netten sipariş vermeyi düşünüyorum :) http://www.hepsiburada.com/Liste/elgard-transparan-farstop-folyo-kaplama-malzemesi-koyu-fume-50x127cm/ProductDetails.aspx?productId=otelf12727&categoryId=20025764 |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Bu transparan folyo,kaplamacılarda var kardeşim onlarda bulabilirsin.Transparan folyo ile ilgili bir arkadaşımız daha bilgi vermişti hatırladım şimdi...
|
|
![]() |
|
Bu videoyu yardımcı olur bence
|
|
![]() |
|
Teşekkürler abi,eğer farları sökmeye cesaret edemezsem bende böyle kaplarım,ilk başta kötü durur gibime gelmişti bu fikir aklıma gelmişti ama stiloda gayet güzel durmuş :)
Sanırım forumdan kimse karbon satan biryer bilmiyor bu civarlarda :) |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Dediğim gibi kaplamacılardan tedarik edebilirsin.Onlarda vardır... |
|
![]() |
|
Istersen sende benım gıbı yap 307 vıtes topuzu al. Gercı benım orjınal vıtes topuzumda tertemız sıfır gıbıydı ama hosuma gıtmedıgı ıcın cıkardım. Sende ondan arıyorsun zevkler farklı ıste
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu konu sanki benim uzmanlık alanım |
|
![]() |
|
Aranan adam geldi...Dostum Dinçer bu konuda yardımcı olabilir ama o anadolu yakasında Dinçer benim aracada yapabiliriz,haberin olsun ön far siyah,arka stoplar siyah kırmızı sislerde sarı nasıl olur???
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
yaparız ön sinyalleri sarı yapalım far içinde ama çok başarılı oluyo ozaman senin stoplara bakmadım hiç yarın detaylı konuşuruz
|
|
![]() |
|
Abi sen deyince baktım 307 vites topuzuna,aslında oda çok güzel dururr :) Valla 306-307 farketmez,ilk başta sadece 306 orj. vites topuzu diyordum ama :) 306'nın topuza Aksarayda 50 lira dediler :P ikitellide 30 lira dediler :D |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
2 telli iyiymiş :)
|
|
![]() |
|
Far karartma şart
![]() ![]() |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
:D onada bi çözüm uydurulur :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |