![]() |
|
fren merkezi vestenhaus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sinancan.bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: İST, Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sinancan.bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 02:18 |
Arkadaşlar benim aracın fren merkezi vestenhaus keçeleri patlamış kaçırıyo bi kaç yere sordum herkez bişe sölüyor kısacası kafam karıştı. Bu parça hakkında net bi fiyat bilen varmı ne tutar en uygun şekilde nerde yaptırabilirim sizce yorumlarınızı bekliyorum..
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba geçmiş olsun,şase numarasını verebilirsen bakarım |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Sinancan.bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: İST, Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sinancan.bjk
olur msj atıyorum şimdi üstad sağol
![]() |
|
![]() |
|
manavgatside ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2012 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
merhaba arkadaşlar 206'yı satıp 3008 aldım. dizel otomatik. yanlız nazara geldik buna benzer bi soruınum var. komporasörden hava kacırırmış gibi cok hafif bir ses geliyor. müzik yada cam acsam bu sesi duyamam cok dikkatli dinlersem duyuyorum. usta vestenhaus dandır dedi. bu parcanın fiyatı nerelerdedir. ve ne zaman değiştirilmesi gerekir. sıkıntısı ne olur. yardımcı olursanız sevinirim
|
|
2005 206 x-line otm / 2010 3008 HDI Premium Pack
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benım anlamadıgım seslık ıslık sesı felan mı onumu dıyorsunuz yoksa frenlerınızdede sorun varmı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
manavgatside ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2012 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
frende bi sorun yok. sağlam abs de devreye giriyor gerekirse. düdüklü tencerenin ötmeden önceki fıs sesi gibi. camlar acıkken duyulmuyor muzik calıncada duyulmuyor. dikkatli dinlersem duyuluyor. birde kalkışta sesi biraz artıyor gibi.
|
|
|
|
![]() |
|
ES-41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Vestenhaus gitmiş kardeş. aynısı banada oldu. fıslama sesi geliyodu. götürdüm baktılar bunu söküp yaparız ama pek sağlıklı olmaz dediler. değiştirmek daha mantıklısıymış. değiştirdim yanlış hatırlamıyorsam 200-250 tl gibi bişeydi.
|
|
![]() |
|
ES-41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Manavgat kardeş ustanın dediği bu aletin kaçırması fren pedalını sertleştirirmiş. Fren tutar dedi bana ama sert olur dedi ama ben güvenemedim nede olsa fren sakat. senin arabada nekadardır bilemiyorum yazdığım gibi 206 nınkini 200-250 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
aracta normal seyrindeyken yada rolatideyken geliyor bu ses frene dokunduğum anda kesliyor. ses yok oluyor. benim aracta ucuz olacağını sanmıyorum. sevise baktırmak lazım. başka bi forumda okudum şöyle yazıyordu" vestenhaus'un bozulmasına sebeb olan şey motor ile alakalıdır." acaba başka bi sorun varda onu mu etkiliyor bilemedim. bir kaç gün sonra servise götüreceğim baktıklarında sonucu bura yazarım. sağolun
Düzenleyen manavgatside - 02 Ekim 2012 Saat 00:17 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
Merhaba tekrardan. ustaya sesi zor duyurdum. duymak için çaba gösterdi. dedikleri gibi vestenhaus blogundan geliyordu ses. değişmesi lazım dediler parça fiyatı olarak 240 tl. değişince bakalım faydası olacakmı. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
265 tl ye değiştirdim ses kesildi fren önceleri sertti şimdi normal.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |